O, да – гладиаторски битки на живо


Не, не се ебавам – тази събота присъствах на гладиаторски битки, бой между римляни и варвари и имах възможността да подържа, да се снимам и да помлатя приятели с най-разнообразни антични оръжия. Което е по-голям кеф, отколкото си мислите 🙂

Всички това – на римския празник в Свищов – със снимки и видео на по-кървавите сцени…

Чети още…

България = педофили + извратеняци


И нека се помни – тъжен ден за Велика България бе 28 юний 2008 г., защото тогава ордите на морално пропадналите педофили, зоофили и всякакви извратеняци проведоха мерзкия си гей-парад и триумфираха!

А силите на доброто бидеха най-подло подмаммени и обезвредени, оставяйки бедната ни държава в лапите на лукавия…

Чети още…

Божествено вдъхновение


Жените, бог да ги благослови, са перфектни и съвършени създания. Да ме извиняват гейовете, да си правят парадите колкото искат, но аз никога, ама никога няма да ги разбера.

Жената е божествено създание, а някои, с чиста съвест мога да кажа, са си живи богини…

Чети още…

Кухненски грешки на растежа


Да ядем обичаме всички, освен анорексиците, нали. И аз не падам по-долу и съм, така да се каже, фен на обилната, вкусна и здравословна храна. Ресторантите, където готвят вкусно ги любя, тача и милея.

Но по едно време, в стремежа си към оригиналност и изисканост, “големите готвачи” стигат до абсурдни изгъзици, обединени под общото название гурме

Чети още…

Боян Рассате е гей?


Хохохо, няма как да се сдържа – по повод на кампанията срещу гей-парада в софия, осведомени източници твърдят, че Боян Рассате, лидерът на БНС – хомофобската и като цяло твърде идиотска организация, която организира тая анти-кампания – е гей, а Волен Сидеров му е любовник.

Ще ли гласуваш?

Българският рап


“Примерно братята Колумбиеца и Мъглата , които “карат С класа , чукат С класа” в момента въртят малък семеен бизнес с плод и зеленчук…”

каза Мноо лют и ме разхили

Защо да обичаш чалгата без да си фьешън?


Чалгата всички я мразим по дефолт, нали – тя не само е просташка, ами и развращава младото поколение, превръщайки го в комбинация от малолетни проститутки и изрусени педали. Само селяните, градски и селски, слушат чалга.

А дали пък не трябва всъщност да я обичаме…

Чети още…

Снимайте полицаите в издънка


Една добра идея от МВР най-после. Полицаите вече не само няма да могат да забраняват да бъдат снимани, не само няма да имат право (не, че сега имат де) да изискват снимките да се изтриват (Деница, Наблюдател), ами вече тия снимки и клипове официално ще бъдат сигнал за вътрешно разследване.

За идеята – браво! Остава и да се приведе в изпълнение.

Боец


Въпреки тъпото си име, датският филм Fighter е едно от малкото наистина отлични попадения, които може да видите напоследък…

Чети още…

Големият брат те гледа


Тоя Европейски съюз почна вече много сериозно да ми лази по нервите, ама честно. Мине се не мине седмица и мъдрите евродепутати не се стърпяват да ни изумят с поредната тъпа идея, която се е пръкнала в очевидно празните им тикви.

Само се чудят още какви идиотски закони да приемат ебаси…

Чети още…

Социалистите се завръщат… като “еколози”


За глобалното затопляне вече съм казал какво мисля – че темата е силно преекспонирана. Защо е преекспонирана обаче, защо се подклаждат всички тия истерии на тема ‘промяна на климата’, при условие, че нещата са най-малкото спорни… това и до сега не мога да си обясня.

Ето ви една интересна и логична гледна точка за това…

Чети още…

Страх мори народа


Утре ще ходя да давам кръв, щото на дядо ми му предстои операция.

Някой да знае какво се прави и какво не? Ядене, тренировки, квото там? Изобщо къф е ефекта от това да те източат?

Неочаквано


Азис чете този блог. Не се ебавам.

Предвид нещата, които съм писал по негов адрес, се чувствам леко кофти.

Жените и тяхното приложение


Може и да сте забелязали, може и да не сте (даже е по-вероятно да не сте), обаче аз съм си сексист. Може да се правя на много либерален, може най-общо да подкрепям феминизма, свободата, равенството и братството 😉 но дълбоко в душата си, а и в ежедневието, честно казано, изобщо не смятам жените за равни на мъжете.

Хак да ми е…

Чети още…

Oтвори, затвори…


То не беха голи дни, еко дни и други такива масовки, на които така и не можах да им хвана смисъла, освен участващите да се чувстват съпричастни към нещо. Сега обаче най-после една смислена инициатива в блог-пространството: да си кажем плъгините. Велян се е сетил, че от това всеки може наистина да има полза и да направи блога си по-добър.

Ето по-интересните, които ползвам – дано са ви полезни…

Чети още…