До сряда…


… съм в Сърбия, но след това очаквайте:

– как свърши безплатния гръцки обяд

– как мина BlogMasters 01

– как преживях една фотосесия

Лектор на Блогмастърс


В петък ще успея да закъснея за форума BlogMasters и да накарам всички да очакват с нетърпение безумно интересната ми презентация 😉 Довечера ще измисля какво да приказвам на събралите се пиари, които искат да досаждат на блогърите.

01 – неприличен роман


Ако не познавах pro01 като блогър и бизнесмен, щях да си помисля, че 01 – неприличен роман е поредния нихилистичен бълвоч от поредния смотан, одрусан от живота арт-сдуханяк, именоващ се “млад български автор”.

И щях да сбъркам. О как само щях да сбъркам...

Чети още…

Как се изключва google buzz


След тотално безполезния Wave, дойде нов “социален” спам от Google. Вграден в gmail и се казва Google Buzz. Изключва се, като накликате малкия надпис “изключване на новините, скрит между другите подобни нему най-отдолу на страницата. Докато сте там, можете да махнете и чата 🙂

Защо астролозите познават


Нека не се заблуждаваме – астролози, врачки и екстрасенси не винаги говорят глупости – ако говореха съвсем неверни неща, щяха много бързо да останат без клиенти.

Пред вид, че са шарлатани, как го правят? Лесно…

Чети още…

ОМГ Евровизия – РОФЛМАО


Тва Евровизия е яко известен конкурс по нашите ширини. Всяка година всичките родни естрадни, пост-естрадни, уонаби-естрадни и тайно-естрадни “изпълнители” (т.е. всички поп- лигльовци и лигли на млада и преклонна възраст) точат… да де, лиги да отидат и да покорят Европата с вопли, ридания и квичения, без да ги е еня не само за изтерзаните ни уши, ами и за добруването на нежните слухови органи на нищо неподозиращия европейски слушател.

Тая година тоя фьешън на снимката щял да “ни” представя на Евровизия. Така били решили от пенсионерската телевизия

Чети още…

За екстрасенсите и алтернативната медицина


Това на снимките е Емили Роса, която държи световния рекорд за най-млад автор на рецензирана публикация в официално медицинско издание. Била е на 11 г., когато е направила експеримент за да установи дали екстрасенсите наистина имат някакви способности, недостижими за обикновения човек. Резултатите били забавни, но и доста отрезвяващи…

Чети още…

Абе я бегай от тука с тия ГМО


Редовните хипи- антиглобални- хомеопатични-сила на водата- лечебни кристали- капитализмът е лош- любовта ще спаси света – хранещи бездомните кучета псевдо-еко зомбита, за които неведнъж сме се изказвали неласкаво, отново налазват общественото внимание. Генномодифицираните храни били вредни и не трябвало да се произвеждат.

Ами… добре. На мен те не ми трябват…

Чети още…

Нови в блогрола – 02.10


Наливен боздуган

Get Peace

Блогът на dionis

Beat of life – Георги Чилиев

Богатство.нет

Caliptus

The Laboletory of Oleole

Rock Solid Heart Touching

Виртуална седянка

Otgovori.info

Чичо Бобеви истории

Блога на Деян Хаустов

Лирично

Sasli

Драсканици

AIR otika

Ondine

Болка и Любов – Пламен Бочев

Science, Humor, Criticism – Begem0t’s blog

За нещата от живота и живота на нещата

Бай Стоен

Най-актуалните клюки

Харалан Добрев

ssk’s Bulgaria

С големи извинения за забавянето – това са хората, включени в партньорската ми инициатива през последните 2-3 месеца. Ъпдейтнал съм и два от блоговете на стари партньори с нови адреси 🙂