Който не работи, трябва да яде


Венсеремос! Победихме! Прогнилият капитализъм се гърчи в предсмъртен… така де, гърч, а пролетариите от всички страни не само се съединяват, а празнуват великата победа на глупостта и мързе… пардон, на социализ… да де, на “социалната отговорност”, над обикновения човек.

Сещате се, помощи за безработни вече ще се получават до живот

Чети още…

Бареков уволнен


Бареков болен от свински грип? Бареков “временно” свален от екран? Бареков щял да бъде мениджър в друга медия? Бареков уволнен?

На кого му пука, важното е, че няма да го виждам по телевизора вече…

Чети още…

Препоръчайте ми фотоапарат


Не ми трябва нищо професионално – да има стабилизатор на образа, да прави сносни филмчета, да снима що-годе добре в тъмни заведения. И да струва не повече от 300 лв. Не 320, не 301. Като казвам триста, не ми се четат коментари от типа “ами дай още ХХ и…”.

Бъдете бързи 🙂

Какво да ги правим?


Първо, почвам да си мисля, че положението в България май почва да се оправя, щом като вече бежанци идват в държавицата ни, от която до преди няколко години даже българите бягаха със завидно усърдие. Но така или иначе, макар нашествието на гладни, крадливи орди негри, брадати араби с ятагани и неизброими китайци за сега да се бави, като че ли няма да е зле да помислим какво бихме правили с тях, ако вземат да се излъжат да дойдат.

Което пък е добър повод да помислим какво да правим със самите себе си, щото тия неща са неразривно свързани...

Чети още...

Обичам българския футбол


Българският футбол бил слаб и безинтересен? Глупости – нима не виждате “каква поредна футболна драма” се развихря “на зеления килим“?

Нашият футбол си има всичко, за което един истински фен може да мечтае…

Чети още…

Демократичното управление и интернеда


Това на снимката е румънският парламент, който е най-голямата сграда в Европа или нещо такова. В него тая седмица ще се проведе World Blogging Forum – събитие, за което гугъл не намира нито един резултат в сайтове на български, но затова пък аз ще участвам в него, като, представете си, представител на китната ни рОдина.

Което ме хвърля в размисли защо румънското правителство подкрепя форума и правилно ли е така…

Чети още…

Нови в блогрола – 10.2009


С извинение за голямото забавяне, добавям желаещите да се включат в партньорската ми инициатива за предишния месец:

Кацнал бръмбар на трънка и започнал да дрънка

Георги Чилев – блог

Букворедици

Блага и Романов

The New Beginning

Блогът на S70RMBR1NG3R

Terra incogLita

Miroslav’s Little Mind

Книготерапия

Сайтът на “Общество Айн Ранд” в България

Великобългарски мистицизъм


Както може би сте разбрали от честите появления по телевизията на волен сидеров, боян расате и божидар димитров, а и от голямото количество младежи и чичари разкарващи се с фланелки “България на три морета” и подобни, национализмът и патриотизмът в момента са яко модерни по нашите ширини. Всичко българско и родно любят, тачат и милеят.

И стремежът да се обоснове тази любов достига изненадващо нелепи висоти…

Чети още…