България = педофили + извратеняци


И нека се помни – тъжен ден за Велика България бе 28 юний 2008 г., защото тогава ордите на морално пропадналите педофили, зоофили и всякакви извратеняци проведоха мерзкия си гей-парад и триумфираха!

А силите на доброто бидеха най-подло подмаммени и обезвредени, оставяйки бедната ни държава в лапите на лукавия…

Налага се да кажа, че днес е най-черният ден за великата българска държава. Ден, който ще се помни вовеки като денят на падението на истинските българи, денят на заробването им от педофилско-педерастко-масонската конспирация, денят, в който всички ние бяхме морално изнасилени от облечени в розово извратеняци, набучили пера в задниците си и силно скандиращи за (о боже!!!) … равни права!

Днес е денят, в който огромна орда от 150 сексуално разюздани, полово неопределени създания плъзна от Моста на влюбените чак до Червената къща (това всеизвестно сборище на либерали=болни мозъци), разпространявайки болните си идеи и заявявайки открито, че България се отрича от славното си минало и с главата напред се гмурка в смрадливата тиня на моралния упадък.

Денят, в който гордите ни националисти, нашата гвардия на доброто, която, ако се съди от форума им, малко трудно пише на родния си език, но за сметка на това пази в сърцето си най-свидното за всеки истински българин и родолюбец (идеите на Хитлер и футболното хулиганство)… та тази смела и храбра гвардия, от Нетолерантни и Нормални Българи, наброяваща милиони (добре де, 60) бе най-подло арестувана от мазните еврейско-масонско-комуноидните подлоги в полицията и изпусна шанса да покаже на света, че святата ни татковина е нетолератна, не зачита еврейски глупости като граждански права, демокрация и свобода.

Денят, в който Българската православна църква, крепителницата на българщината, понесе срамна обида и вместо да продължава с богоугодните дела, с които основно се занимава – заменките на имоти, борбите за власт между управляващите я агенти на ДС и преследването на пари на всяка цена – бе заплюта в лицето от неблагодарните уроди -хората, които и трябвало да са й паство и които не хванаха, не бичуваха и не убиха с камъни парадиращите небогоугодници, тъй както господ е поразил Содома и Гомора

Тъй, че плачете майки – от днес децата съвсем законно ще бъдат насилвани от едри космати чичковци с мазен поглед, всеки български мъж ще бъде онождан заднишком всяка седмица по график, а кравичките, горките, няма да могат да си починат от еротичните попълзновения на отвързаните краволюбци. Така е то – България вече я няма! Името и бе изтрито от аналите (!) на историята! Паметта на Паисий и Аспарух бе потъпкана! Страната ни капитулира пред западните империалисти, поддаде се на аналният им напън и успя, въпреки усилията на родолюбците, да влезе в 21 век като цивилизована държава. Срам!!!


Божествено вдъхновение
O, да – гладиаторски битки на живо

Коментари

 1. Христо
  28/06/2008 - 21:14

  Поздравления! Много добре написано!

 2. комерс.

 3. мда NPaine, продадох се и аз на юдео-масоните, които искат да затрият татковината ни чрез световната конспирация и плащат на такива като мене да прославят глупости като човешки права и др. подобни 😉

 4. един пор
  28/06/2008 - 21:26

  calm down && get a life
  fi 🙂

 5. “В Германия първо дойдоха за комунистите и аз не говорих, защото това не ме касаеше. След това прибраха евреите и аз мълчах, защото не бях евреин. След това дойдоха за членовоте на профсъюзите и аз си мълчах, защото не бях такъв. След това дойдоха за католиците, и аз си мълчах, защото бях протестант. Накрая дойдоха и за мене – и до тогава нямаше никой останал, за да говори.”

  Пастор Мартин Ниемолер

 6. На чело на България трябва най-после да застане един истински мъж: да го тури на всички пе@али.

 7. Браво, човече :-D. Бях доста угнетена преди парада и, признавам, леко стресната по време на, но всъщност наистина мина страхотно като за първи път. Да не пропусна да похваля полицията – бяха просто чудесни. Грях ми на душата, малко се притеснявах дали ще се стараят наистина да охраняват, че тя хомофобията по хората ходи, но не съм била права. Наистина бяха чудесни. Както и този постинг – доста се посмях.

 8. Чефо, предполагам, че и те (педалите), точно за това си мечтаят 🙂 За съжаление у нас истинските мъже в управлението на държавата са по-редки и от кокоши зъби и разполагаме главно с безгръбначни плужеци.

 9. Васил Колев
  28/06/2008 - 21:54

  Признавам се, захилих се 🙂

  Иначе… ужасно смешно ми става с последния цитат от Мартин Ниемолер и как ние почваме…
  “Първо дойдоха за гейовете… После дойдоха за блогърите”… 🙂

 10. хахаха, яко!… ей, зорлем ще станем и ний педерасти. 🙂

 11. Не бе Лонганлон, недей веднага да заемаш отбранителна позиция, не съм ти подкопал чак толкова авторитета. Разбирам те какво искаш да кажеш, както виждаш чета блога т.е.го харесвам и споделям поне някой от вижданията ти, но има и неща за които не съм 100% съгласен.
  Примерно в случая с хомосексуализма мисля че заемаш прекалено крайна позиция(чел съм още един твой постинг по темата). А такива позиции никога не са правилните. Аз също подкрепям напълно правото на хомосексуалистите да се изразяват( каквото и да означава това). Най-малкото защото повече обратни,означава повече жени за нас нали ( макар че пък лесбийките са конкуренция…shit…трябва да се дообмисли коцепцията). Та ако седи Боян Расате от една страна, а от другата седи хомосексуалния му еквивалент (имам предвид също тъй краен като него в мнението си) и двамата си викат(а Расате налите на бой ест.), то разбирателство никога няма да има. Един вид Златин Тепсиев да обяснява на Дучето защо Левски е по добър и да опитва да го convert-не. Нека да не обръщаме нещата на запалянковщина.

 12. Хеей, това е велико, смях се от сърце. 😆 Линквам го, да знаеш. Поздрави^^

 13. http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1212757
  “Сред задържаните е и Боян Расате, който се движел в група с няколко свои поддържници, които хвърлили в краката на униформения запалени димки, увити във вестник. За случая е била уведомена районна прокуратура.”

  мда, истинското лице на родолюбието…

  Бих казал и БРАВО на новия министър на МВР Михаил Миков – предшественикът му знаете какво отношение имаше към гражданските събирания. Гледайки тия снимки, за пръв път се чувствам наистина доволен от действията на българската полиция при обществени прояви. момчетата с протекторите и каските могат с чисто сърце да се гордеят, че са на тия снимки:
  http://netinfo.bg/index.phtml?.....mgdi=16621

 14. Мен направо ме вбеси изцепката на Расате – да заведе дъщеричката си като щит пред полицията. Представям си как си е подготвил речта за утре – “полицаите малтретираха и детето ми, а аз само исках да си изразя моята открита позиция…”

 15. абе като гледам снимките то е било голям майтап. Тъпото е обаче че видях бая тинейджъри (не в парада а около него). Т.е. очевидно яко гит манипулира и brainwash-ват децата.

 16. Ангел Грънчаров
  28/06/2008 - 23:08

  Хубаво написано, хареса ми…

 17. salateno chudovishte
  28/06/2008 - 23:24

  ;D;D;D;D

 18. Дилбер Танас
  28/06/2008 - 23:48

  Защо наричате разходката на няколко десетки люде ПАРАД? Тази проява се случи не защото имаше някаква обществена нужда от нея, а защото това нещо го имало в цяла Европа, а у нас не. Изглежда организаторите й не са си получили парите от сродните организации на Запад, защото никаква работа не са свършилии сигурно много се кефят на люмпените дето ги анатемосват. Онези, които бяха против нея използваха ситуацията още веднъж да се покажат по “телевизора”, щото те само децата вече могат да плашат и баламосват. Да не говорим за медиите, които цяла седмица се надпреварваха да правят “от мухата слон”.
  Абе, изобщо защо им давате “хляб в ръцете” …

 19. Не мога да се стърпя да отбележа сигурно първата положителна реплика на Грънчаров 🙂 Или поне първата, която аз виждам. Поздравления за което!

  А иначе поздравления, иронията е много добра! И атакуващите “парада” не бяха прави – пълни олигофрени ако питате мен, но и “парада” си беше чиста манифестация с два балона и плакат, който супер сериозно се разминаваше с предварително обявеното. Побългарен вариант така да се каже…

 20. Колко глупав трябва да си, за да те наплескат куките, заради хомосексуалните? 🙂

 21. Абе наду ми се главата от тоя парад. Нямам нищо против хората със сексуални предпочитания към собствения си пол: точно обратното. Те обикновено са хора немързеливи и силни, защото иначе не биха могли да изтърпят особената карантина, която им се налага от стадото и това донякъде е хубаво, защото именно тази различност им дава свободата да правят кариера, изкуство и други най-полезни работи, а не деца и ипотечни заеми. Ама защо пък да парадират с това, че са различни и то в сексуално отношение? Защото в Америка го правят и щото е куул? Е на този въпрос ми е трудно да си отговоря. А иначе нека да са живи и здрави, да се борят и да се гордеят с постиженията си, а не със сексуалната си ориентация и всички ще са доволни.

 22. Longanlon, разстроен ми се виждаш нещо… 🙂

 23. Не съм толкова краен, като Боян, но това мина всякви граници. Ка`т си гей, седи трай си. Прави си паради във вас, в мазето, в кенефа, в баровете ви, в Холандия, но не и в София, България. Има един познат, обратен, който като разбра за парада, направо човека потъна в земята от срам. Такава псувня ви тегли, че направо ме зарадва. Човека си го каза- това не е нещо, с което трябва да се парадира. Тъй че, ако пак правите паради, този път и аз ще мина на страната на Боян. Вярвай ми, видя ли те, няма да се разминем.

  edit Longanlon:
  ех, смешко, видя се до къде я докарахте ‘на страната на боян’. клоуни като вас стават само за да ядат палки и … други неща. ще чакам с нетърпение срещата ни – може малко да се размине с очакванията ти обаче… 😉

 24. Малена
  29/06/2008 - 03:31

  Аааааааа, гениално!:))))))))

 25. дедо Изкуфелий
  29/06/2008 - 09:19

  Е, и кво? Цяла седмица хомосексуалните организации от една страна и патриотческите такива от друга си правеха взаимна реклама. Което май беше и целта на цялото занятие. То не бяха дискусии, диспути и чудесии, и когато най-накрая дойде парада – и от двете страни излязоха хора като за по един рейс, тип съчленен Икарус. А ползата от мероприятието ще е колкото би била екологичната полза от хипотетична екоманифестация под надслов “Да запазим на баба си фърчилото чисто!”
  Много остро, много cool.

 26. cybercrackerbg
  29/06/2008 - 10:08

  Поклон и уважение към българската полиция, която защити правото на група граждани на Република България мирно и съгласно законите да изразят позицията си.
  И поздравления за тези, които намериха сили да се изправят пред призрака в огледалото и да кажат: това съм аз, обичам и уважавам себе си!

  Специално искам да благодаря на комисар Алексиев – шефа на СДП, на офицерите от специалните части Маринов и Григоров, с които поддържахме постоянна връзка по време на прайда, както и на столичния кмет г-н Борисов за проявеното разбиране и съдействие.

 27. четящ
  29/06/2008 - 10:22

  Тъпичко.. Те, “националистчетата” от рода на “расатевци”, “бг-националисти.орг”, “войни на Тангра”, и пр. откаченяци са с за подигравка – спор няма. Ма е много тъпо да се иронизира накуп всичко – айде да изкараме всички националисти кретени, а всички, които си си позволят да си помислят, че все пак голям процент от водещите фигури в световен мащаб са “евреи”, т.е. юдеи, ги обявяваме за “откаченяци”, “малоумници”, и подвластни на “Теорията на конспирацията”, а?
  Много плоско, мой човек. Много е плоско да иронизираш нечие тълкуване с “Теория на конспирацията”, разчитайки, че така ще неглижираш тезите и аргументите му. Още повече, че няма никаква “теория” на конспирацията.
  Няма и никаква конспирация. Нещата просто си се случват. Както всички знаем, случва се така, че държави като Ирак, Афганистан и др. “неудобни”, да бъдат разрушени из основи, само защото няколко квичащи прасета от “ерец” Израел са проглушили света чрез няколко “независми” 🙂 медии. И се случва така, че явно терористични държави като Израел разполагат с ядрено оръжие, нападат необосновано съседни държави, избиват цивилно население вече от 60 госини насам и никой в целия свят не може да им каже “гък”, щото “независимите” медии веднага вадят безкрайно бедния арсенал от етикети – “антисемити”, “расисти” и пр. кретенски клейма.
  В същото време се случва така, че държава като Иран, която желае да използва САМА петролните си залежи, непрестанно бива обявявана за “терористична”, само защото пак онези – квичащите прасета от Израел – са се изхрацали по адрес на Иран и са вменили несъществуващи думи на президента на държавата Иран.
  Общо взето, все някой “заплашва” държавицата Израел. Горките.. Да ти се доплаче просто..
  И други примерчета за реална “конспирация” мога да ти дам, псевдолиберални ми юнако. Само че няма да го правя, щото съм почти сигурен, че и без това ще изтриеш мнението ми.
  Идеята ми бе, че е ултратъпо д аобобщаваш и да заклеймяваш на едро. Заклеймяването на едро е присъщо на моралните уроди, от които, за съжаление, светът е страдал през хилядолетната си история, страда и сега. Такива са комунистите, социалистите и всички подопечни им “-исти”. Айде няма да казвам, че “чудно” защо първите комунисти(и най-жестоките и безчовечните сред тях) съвсем, ама съвсем “случайно” са носели еврейски, т.е юдейски именца.
  Естествено, за теб това е ултрасмешно и аз вече със сигурност съм се сдобил с поредния номер на партидата малоумници, които ти така нескопосано заклейми по-горе.
  Здраве да е. Помни само, че високомерието е грях. И че рано или късно попадаш там, където си мятал презрителните си етикетчета.

 28. Бранимир Бонев
  29/06/2008 - 10:24

  Ако щете, заклеймете ме, сложете ми етикет и лента със свастика, ама както тези хора имат право да се радват на това, че са обратни, така и аз имам правото да се радвам, че съм нормален. Не може да ида на кино.. съвсем нормален филм, някакви историйки за влюбени хора.. И от 10 историйки, 4 да са за обратни. Вярно, и те имат право да се обичат, но пък и аз имам право да се отвращавам от аналните им налазвания. Как да разбера предварително в кой филм ще ме убеждават колко е яко да си пендел, след като аз НЕ ИСКАМ да съм такъв, преценил съм, че не е за мен и нямам желание да се сблъсквам с такава реалност. Тяхното право на свобода ли? А моето, мамка му?

 29. четящ, именно заради това, което казваш в началото и аз се ядосвам – щото заради лумпени като расате и сподвижниците му, всички националисти биват слагани в един кюп. расате и групичката му малоумници монополизираха понятия като родолюбие и национална гордост и направиха ‘националист’ мръсна дума – а тя не трябва да е.

  за евреите няма да говоря тука, има време и за това.

  Бранимир, и аз не харесвам някой да си забие перо в задника, да се фръцка и да чупи китки – ама имам достатъчно акъл за да правя разлика между това, което не харесвам и законите на страната. щото ако се опитам, като расате, да забраня всичко, което не ми харесва, скоро някой ще се опита да забрани мене, щото аз не му харесвам…

 30. четящ
  29/06/2008 - 10:41

  Така е, Longalon-е, ама от сатирката ти се разбира, че ти заклеймяваш всички националисти във Вселената и всеки, който употреби думата “евреин”, без да я допълни с “богоизбран” или поне със “слънце”, е явен “малоумник” или поне “прост теоретичен конспиратор”.

  Пък това, която казах за евреите(или ако предпочиташ “евреЙте” – за да изглеждам логично прост, както подобава на националист според теб) наистина мааалко се поотдалечи от сатирата ти, ама само на пръв поглед. Колкото и да изглеждам прост (понеже определям себе си като националист, де), нямам нищо против евреите като цяло. Ама имам извънредно много против точно определени евреи. И хич не одобрявам полтиката на държавата Израел.
  Е, вече се разбра, че до гуша съм затънал в “Теория на конспирацията”.. Така е, като съм “фашист” и “антисемит”..

  Със здраве и сори, че ти загрозих либералното блогче.

 31. blacksnoopy
  29/06/2008 - 10:48

  Гей парадът – репортаж bTV Новините 28.06.2008 http://youtube.com/watch?v=SauXgMFuVWI

 32. The Brussels Journal
  29/06/2008 - 10:58

  Longanlon, внимавай скоро и теб да не те приберат на топло, защото критикуваш еврократите и комунистите-екозащитници. Либерал-социалистите могат да нарочат, че си скинар, заради прическата. 🙂

 33. Бранимир Бонев
  29/06/2008 - 11:06

  Longanlon, съгласен съм за Расате. Не ми опонират идеите му. Не искам да се забранят филмите, в които има обратни, но искам като отида да гледам “романтичен” филм, той да е стандартно романтичен. А не 1/2 от него да е как дългогодишен гей обяснява на току-що опитало “другата страна” момче как не било нередно да си даваш дупето. И това да не е обявено никъде по тъпия афиш.. А хората се радват, ли, радват…

 34. четящ, аз коментирам каквото виждам. Интернетът е пълен с хора, които плещят пълни безсмислици, просташки, лековерни, изсмукани от пръстите агресивни глупости. Тия глупости винаги се въртят около едни и същи неща, винаги заедно – педалите, евреите, масоните, турците.

  Може да се води аргументиран спор за външната политика на Израел, за проблемите с неинтегрираните малцинства у нас и по света, за националните държави… и аз съм водил не един такъв и съм се кефел, щото винаги е кеф да спориш с умен човек, даже ако той е на протиоположното мнение. Но тези хора, за които говоря, не го правят. Те искат просто да псуват евреи и да бият педали – а това аз няма как да уважавам.

 35. сега разбиррам защо ченгетата вчера в Бургас бяха толкова изнервени и идваха да правят проблеми
  Съвсем бях изключила за тоя парад.
  Ама това, което истински, ама истински ме дразни, е че думата толерантност са я изкривили до такава степен, че…еми еба си гей да си в тая държава (и не само в нашата), ром да си…права-бол. Щото иначе ще те обвинят в нетолерантност.

  И още нещо – от кога е правилно да те арестуват само защото си някъде, па дори и с дъщеря ти.Щото доколкото чета – Расате не е хвърлял бомбички! Ако ще затваряме лидерите, заради постъпките на хората му-що не затворим президента, след всичките му корумпирани и доказано орумпирани министри????Това е същото както когато вчера дайдоха да ни правят проблеми, щото видите ли изглеждаме “подозрителни” – а ние гледаме лятно кино.Само дето ние никой не можем да обвиним в нетолерантност,нали?
  не съм тръгнала никого да бия, убивам или преследвам…ама айде стига.

 36. Отношението ми към гореспоменатия парад е отрицателно, защото не харесвам парадирането, без значение дали на парад е излязло сдружението на тиквопроизводителите или дружеството за приятелство с марсианците. Единствения парад, който бих одобрил, би бил на доносниците и ченгетата, защото в тази страна, в която има пълно и неразривно срастване между мафия, държава и медии, не съществува друг механизъм да се извадят на светло всичките вербувани отрепки, освен те сами да си признаят, което, разбира се, е с порядъци по-невероятно от това България да стане световен шампион по хокей на лед или ръгби например…

 37. Василена
  29/06/2008 - 17:44

  Свежо, Longalon!

 38. Ангел Грънчаров
  29/06/2008 - 17:55

  То затова има и закони: щото хората са различни, на всеки нещо му харесва или не му харесва, на всеки не може да се угоди, но пред закона всички сме равни, и по-равни не може да има… без закони свободата става химера…

 39. малък парад е било, но с голям отклик. догодина ще е по-добре

 40. Абе, хора, какво ви става? Две седмици само за някакви педали слушам. Сякаш какво си навират по дупките е най-важното нещо във Вселената.

 41. Свободата, Санчо, е на върха на копието.

  А тя е най-важното нещо във вселената.

 42. Абе пичове, откъде толкова омраза? Аз не обичам гейове, но не ги и мразя. А ти Лонганлон, ако се беше родил гей как щеше да се чувстваш, ако те целят с бутилки? Нека да си живеят хората спокойно, докато не пречат пряко не някой или на нещо.

 43. Яско, моето момче, я пак прочети текста, че нещо си се объркал май 🙂

 44. Българин
  29/06/2008 - 22:16

  Гейовете са неразличими, защото са нормални хора. Това, че обществото като кажат гей, се сеща за някакви клоуни като Азис и Минчев, е именно защото има толкова омраза към хомосексуалността и хората се крият. Мисля, че националистите всъщност мразят България. Защото гейовете са българи, част от нацията, която в процентно отношение никак не е малка – повече са от турците и циганите например. Да мразиш част от българите, защото са различни от теб, означава, че мразиш България. Защото гейовете обичат също толкова родината си, колкото и хетеросексуалните, те също си плащат данъците и се трудят честно. Хомосексуалисти учат децата ни, лекуват ни в болницата, правят ни прическата, запознават ни с новините чрез медиите, разсмиват ни в театъра, обслужват ни в ресторанта, самолета и хотела. Но ние нямаме нищо против, защото НЕ ЗНАЕМ, че те са такива. Това е идеята на парадите по целия свят – когато знаеш, че някой е гей, да го приемаш както допреди си го приемал и да не го караш да се крие, сякаш е направил нещо лошо.
  Защото според медицината и психологията – това не е болест, а една от нормалните форми на човешката сексуалност. За справка виж Международната класификация на болестите.

 45. Да бе и аз винаги съм се чудел кво толкова ги бОли националистите за гейовете. Тъй като се замисля, патриотизмът и идеята за националната държава нямат нищо общо със сексуалната ориентация. Ама всъщност те нямат общо и с евреите, нито с масоните. Явно т.н. националисти само си търсят кой да мразят и бият. Ебаси прозрението направих, сякаш това не го знаят всички…

 46. дедо Изкуфелий
  30/06/2008 - 01:54

  Бе аз пак не разбрах: В тая пуста София населението сигурно вече отива към два милиона. От тях вероятно едно 70-80 хиляди ще да са с нестандартна сексуална ориентация. Е, ако тоя парад наистина спомага за решаването на някакви техни проблеми – защо тогава в него участват една хилядна от тях? Стах ги е да не ги прибий Боян Расате? Или са будали, които не искат да се борят за правата си? Или вече са си накупили зимнина и по тая причина нямат желание да участват в преброяването на дивите зайци?

 47. Българин
  30/06/2008 - 03:06

  Страх ни е от сънародниците – примерно шефовете ни, колегите ни, дори приятелите ни. Мен гаджето ми не ме пусна на парада – да не ме биели. Но аз не отидох заради това – понеже съм 110 кг и трудно некое миризливо националистче ще ми се опъне! Не отидох, защото не искам майка и татко да ме гледат по телевизията и после на тях да се подиграват (те знаят, че съм гей), или на брат ми всичките приятели да го бъзикат, че брат му е педераст (той знае и ме подкрепя). Затова и хилядите гейове си останаха вкъщи. Аз минах с колата да видя как е и ми беше супер мъчно, че заради семейството си не мога да се присъединя. Но те винаги са били до мен и аз сега трябва да съм до тях, при условие че ще ги унижи мнозинството заради мен.

 48. дедо Изкуфелий
  30/06/2008 - 08:47

  Стига бе, човек – аз си нямах представа, че ний – простите селски хетерочворове сме чак толкова страшни…
  Майтапа настрана – българите сме доволно нетолерантни към по-различните. Та затова се зачудих защо на хората, които в случая би трябвало да са съпричастни, също им е все тая. Поне погледнато отстрани така изглежда.

 49. Сори, наистина не съм вникнал. Просто много се издразних от случилото се и съм станал по-докачлив и от гейовете.

 50. Светла
  30/06/2008 - 18:49

  Браво! Страхотно си го написал! Само си пропуснал да кажеш, че гейовете поругават и кирилицата, и Мадарския конник, и българската роза, да не говорим за Царевец и Рилския манастир!

 51. хъхъхъ, интересно ще ми е да видя как ТОЧНО поругават Мадарския конник 🙂

 52. Българин
  01/07/2008 - 01:55

  Не схващам какво пречи като си гей, да си обичаш родината

 53. нищо не пречи до колкото знам, само дето другите не те обичат

 54. Една пародия на държава си организира гей парад. Кое точно му е чудното?
  Когато не ти остане нищо друго на този свят, можеш да бъдеш само гей 🙂 Сигурно има и други колективи, в които приемат куцо, кьораво и сакато, но сега не се сещам.

  @ Longanlon – няма ли да зарадваш читателите си с някакво comment preview плъгинче? Рязко ще се повиши стандарта, да знаеш! 😀 Благодаря предварително!

 55. T.Lefteroff
  01/07/2008 - 23:47

  BRAVO!

 56. айсайдер
  07/07/2008 - 14:16

  В “Червената къща” май ще идва и Владо Кузов,като лектор-вярно ли е?Щото не са само еднополовите търсачи на любов,има какви ли не разновидности…..
  “Отворено общество” ще помогне ли за парад на некрофилите,а геронтофилите-изнасилвачите на бабички от селата..тях горките още не ги приемаме,дискриминирани са,дискриминирани…..

 57. Светла (една от всичките)
  07/07/2008 - 14:27

 58. 🙂
  Longalon е най-големият!
  Ще вземе някой да се излъже, че си националист-побойник ;)(не всички четат внимателно!)

 59. защо не се вижда моето аватарче?

 60. граватар нещо сдава багажа – споко, ше се оправи

  може би си качил картинка в граватар, но не си я assign-aл към имейла си

 61. айсайдер
  17/08/2008 - 13:18

  Видях на гей-парада и хора с деца”Взели сме ги с нас”-казваха те-” за да ги приучим на толерантност”…Владо Кузов(и той беше на парада,и той,че без него накъде?) водеше за ръчички две дечица-да ги приучи на толерантност и двете.Скварталци бяха повели на парада кучето си
  ”Него пък,как ще го учите на толерантност?”-зачудих се…
  ”Е-е-е”-изчерви се жената-„то не е за толерантността,ами нали след това ще има купон в Червената къща, а мъжа ми,отвреме,навреме..” –„ясно”-казах-”да сме толерантни,то другото не е важно”
  Съратници и съмишленици на Човека с пушка (не от филма на Сергей Юткевич,а от град Трън)коментираха…”ако в обществото ни имаше толерантност,на неща,като тия в домовете в Трън,или Берковица,или Бургас, щеше да се гледа с друго око..та ние даряваме на дечицата просто топлинка и обич.”.Но напред ни чакаше купона.Червената къща!За какво Сорос си бе дал парите,ако не,за да се повеселим здраво!
  „Има пиене останало още от разобличаването на Батак”!-неясно обрисува концепцията на Балева и Брунбауер,защитена точно в Червената къща,мургав привърженик на нестандартното…”аз”-довери той-„искам на нас,мъжете,дето влизаме вечер при бабите по селата,да се гледа с друго око…а то,изкарват ни”…Весело,бе хубаво бе,и от всякъде се чуваше музика…Сега София-скоро-други градове!

 62. Филмион
  30/08/2009 - 22:09

  Там е работата,че всичко идва вече от ЕС.На запад толернтонстта е издиганта в култ.Малцинствата имат повече права от останалите.Така ще стане и тук.Отидете в Лондон примерно и ще разберете какво ни очаква.

 63. Светослав Бацоев
  23/10/2009 - 14:57

  Най-забавното е че БНС имаха 2 лесбийки които членуваха в организацията. А за пред хората заклеймяват гейовете.

 64. Една от най-добрите ти статии. Не конкретно заради темата, а по-скоро заради начина, по който си я написал :).

Leave a Reply

Задължителните полета имат *