Още по-малко известни факти за Бойко Борисов


– Бойко Борисов не може да предсказва бъдещето. Бъдещето просто прави това, което Бойко Борисов каже.

– Единственият случай, когато Бойко Борисов е сгрешил, е когато е помислил, че е сгрешил.

– Откак Бойко Борисов стана кмет, основният износ на София е болка…

Чети още…

Църковни попълзновения


Българската православна църква още е далече от организирането на кръстоносен поход на православната вяра, но вече се опитва да показва нокти и зъби и да се меси в държавния живот.

Разбира се, както подобава на ретроградна и изгубена във времето институция, прави го по най-отвратителния начин…

Чети още…

Нема да се плашите:


Картинките в блога ще се върнат във вторник. Сега ги няма, щото ми свърши трафика за месеца във photobucket. Edit: Върнаха сеееееееееее 🙂

Повръща ми се от принцески


Снимка: Fishki.net

Днес темата в офиса е “Костюмара!”. Спорът е между мен и въпросната колежка, за която писах по долу. Мъжът на мечтите й е с костюм, работи в банка и е фалшив до мозъка на костите си. Не е задължително да я обича, защото тя ще обича парите му и общественото му положение. Ще го показва с гордост на приятелките си, и ще го дели с тях и с много други. Той ще си бие гъза в тавана, но вечер ще си ляга в студеното легло със студената жена.

Но за нея е важно да ползва 6 крема преди лягане и да облича сатенената си нощничка. Иска мъж за пред хората и пари за себе си…

Чети още…

Проклятието на мръсния блог


Всеки, чийто блог се е радвал даже на малка популярност, е запознат с феномена на хейтърските коментари, троловете и изобщо на малоумниците, които нямат какво да кажат, но искат да го кажат възможно най-цветисто.

Тази среща поражда моралната дилема – свободата по-важна ли е от сигурността или по-просто казано – да трия или да не трия…

Чети още…

Опорочили протеста? Та те бяха протеста…


И по телевизията, и по блоговете чета една и съща глупост – “маскираните хулигани опорочиха протеста”, трябва да се “вземат мерки срещу тях”.

Че те ви направиха протеста ве…

Чети още…

Няколко злобни блогъри


Понеже ме мързи, а и имаме одит, та не ми се мисли за положението в ивицата Газа (макар нашето да е близко до тяхното), ще ви наблъскам със злобните размисли на няколко блогъри, които ме изкефиха през изминалия месец…

Чети още…

Български красоти


Мда, не всички аквариуми представляват мътен буркан, в който унило плуват две гупи. Аквариумите биват и готини, някои дори и много готини.

Ето няколко български примера от конкурса на Аквариум.бг тази година…

Чети още…

Айде стига паника за газта


Всички телевизии гърмят, вестниците излизат с гигантски заглавия: Иде режим на тока! Край, измрехме от студ! Паника! Нема хляб!

Поредната медийна истерия без реално покритие, в която никой не се замисля може ли изобщо Русия да си позволи да спре доставките на газ на когото и да е…

Чети още…

Отново подарявам книжки


Миналата година подарих разни книги, които не ми трябваха на който ги поиска и обеща да се грижи за тях и да ги извежда редовно на разходка.

Днес пак подарявам – поискайте си – тука не важи правилото “първият печели”…

Чети още…

Не им ли писна?!?


Извънземните, знаете, не са като нормалните хора – основна цел в мизерния им животец е да долетят на китната ни планетка и да се опитат не само да правят кръгове в житото и да отвличат хора за изследвания, ами и да прелетят на летящите си чинии и да искат да завладеят/унищожат Земята и да изтребят/поробят населението й.

И не се отказват, пущините, въпреки хилядите си неуспешни опити за това. Ей на туй аз му викам да си тъп и упорит

Чети още…