Що го мразите Дългия?Ама много помия се изсипва по Слави Трифонов, направо не мога да повярвам. То по вестници, форуми, блогове – направо му ебават путката ленина. Такава всеобща омраза се шири, че ще речеш уиндоус на прима виста е измислил. Селянин бил, комунистическа подлога, седесар, псевдо-патриот, агент, зоофил, педофил, носа му бил златен, гъза пък платинен, наркоман, педераст… изобщо олицетворение на всичко долно и мерзко, дето изобщо може да съществува на тая земя.

И защо?

Слави го помня още от времето на Куку, гледах го из родния ми Плевен как се разкарва дълъг и на опашка – когато го видях за пръв път го помислих за Владо Въргала, който тогава беше доста по-известен от него (спомняте си ги мутренските години, когато образът му с коженото яке и ланците много се харчеше, щото беше по-здравослновно да се хилиш на него, отколкото на яките момчета). Дълъг път измина Слави от тогава и все нагоре – и колкото повече пари наспечели, толкова повече си заслужи народната ненавист.

Всъщност, той е един от малкото известни българи, чиято кариера се основава не на способността им да правят свирки и да се навират пред камера, а на истински качества. Още по-всъщност, за мене е много показателен фактът, че тоя успех се дължи най-вече на умението му да подбира хората, с които работи и да извлича максималното от тях – а това твърде малко шефове го умеят.

Разбира се и мене ме издразни когато Каналето очевидно бяха взели някакви пари за да осмиват Жорж Ганчев (гаче не си беше достатъчно смешен) и просто прекалиха по едно време и скечовете им с Буратино взеха да нагарчат. Разбира се, рекламата на ония дъвки (”нещо свежо – на всеки в устата” що е то? – питър норд хахаха) беше яко тъпа. Разбира се, никак не приемам патриотарският възглед на Слави и сценаристите му за националното самочувствие. Разбира се, вече не гледам и шоуто му, защото не гледам телевизия изобщо.

Разбира се, обаче, това изобщо не са достатъчни причини да го мразят толкова. Направо не знам с какво причинява подобна ненавист у такава голяма част от обществото. Дали защото държи на мнението и позициите си и ги защитава, а хората се страхуват от тия, които не са лицемери? Дали защото успява, а много завиждат на успеха? Дали защото е богат, а тъпаците мразят богатите, защото знаят, че никога няма да са като тях? Дали защото няма пролука в имиджа, който си създава, никой не го е хващал с подкупи, с курви, с наркотици, побоища – а перфектността е трън в очите на плебса? Дали защото е от село и си го признава, но е много по-малко селянин от много “граждани”?

Сега пък ще изглежда, че му се възхищавам, че ми е идол един вид. Никак даже – дори не го харесвам, а елементарният начин, по който води разговорите и представя въпросите и темите в шоуто си е прекалено насочен към малко по-слабо интелигентната част от населението, за да ми се нрави. Но той държи на мнението си, не целува задници и си изпипва работата, което го реабилитира достатъчно в очите ми, за да се чудя какво пък толкова бърка в здравето на голяма част от народонаселението, та са се разревали като изнасилени магарета.

Вие какво ще кажете?

Хигиената, майна
Неравенство в разпределението на капитализма

Коментари

 1. ъх, как реве изнасилено магаре? и къде си виждал подобна случка…ужас.
  по темата – отговорил си си сам в предпоследния абзац – ако мога да се изразя с една дума, то тя ще е ЗАВИСТ, типично качество на средностатистическия българин. Ако не можеш да имаш нещо – оплюй го поне.

 2. легионер
  01/09/2007 - 12:23

  аз пък ще се изразя с две думи – простак и наркоман.

 3. Ангел Грънчаров
  01/09/2007 - 12:23

  Кои обичат и кои презират “духовния титан” Слави Трифонов?

 4. защото е кух. това си му личи отдалече. и защото е музикален инвалид (също му личи отдалече). иначе за шоумен пък го бива. защо ли? защото и без това няма сносни шоумени тука. знаеш там в земите на слепите и едноокия … 🙂

 5. Имал позиция и мнение? И тук ще попитам, къде се изпари така изведнъж позицията и мнението му по македонския въпрос? И ти лично, така сам за себе си, наистина ли смяташ че един нормално мислещ човек ще завижда на Станислав Трифонов за безумно лицемерната и гадна PR кампания която си направи с псевдо-заболяването си? Какви ли ще са тези хора, които наистина му завиждат заради цялата гавра, която от години си прави с българската музика и култура?

 6. “Македонски въпрос”??? Къф македонски въпрос бе?
  “българската музика и култура”??? Че каква музика има в България?

 7. Спрях да го гледам, когато спонсор му стана Овъргаз. За мес Слави стана еманация на продажността в журналистиката.

 8. пламен
  01/09/2007 - 12:25

  хехе, градски 🙂

  а защо въобще толкова се коментира слави?

 9. Лонганлон, я не се прави, или някой друг писа темата “Guys we hate”, а ? 😆

  Всеки с мнението си, някои може би крякат като папагали, или от завист, но истината е, че Слави прекалено се изтърка, комерсиализира, все на сериозно и прочие.

  Едно време беше оригинален, отдавна вече не е. Признавам, не съм гледал нито веднъж шоуто му, само понякога откъси покрай други хора, затова може и да греша като цяло. Но онова, което съм видял, въобще не може да се сравни с кукувците от едно време.

  Може би причината е, че когато бяха заедно, всеки допринасяше със специфичния си талант към цялото, а щом се разделиха, незабавно осакатяха. Според мен Слави държа фронта толкова дълго главно заради екипа си, финансирането и чалгата. Имиджът му просто пасва идеално на вкуса на българина. А и наистина, пази си го, май не се е изложил засега, затуй го гледкат умилително като икона, даже и на Лонганлон е дръпнал тънката струна в сърцето. Логично.

  Сигурно заслужава уважение като човек, но тая арогантност, тоя популизъм, назидателния тон, мерудията на всяка манджа, крайно тъпите смешки … ами кво да им харесваш ?!

  А относно причините за “изнасиления рев” мога само да гадая, но вероятно са сходни с тия при непонасянето на Пецов, Графа, Дичо, Руши и т. н. 😀

 10. Сълза предателка се отронва в момента от едното ми очо.

  Слави си е слави както се казва няма лоша публичност за добро или за зло Слави го има и май скоро няма намерение да си ходи (визирам “НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ” хахах) 🙂 както и да е не гледам шоуто но Гацо Бацов рулзз

 11. Skoklyo, има голяма разлика между Слави и “Пецов, Графа, Дичо, Руши” и тя е, че той прави нещо, при това добре (някои го харесват, други не), печели от продукта си, докато тия, от които се възмущавам в оная статия искат да са известни без да правят НИЩО и точно това ме дразни в тях.

 12. Васил Колев
  01/09/2007 - 12:26

  Странно ми е някой да мрази Слави. Както и да го харесва… Аз също го пом,ня от кукувските времена, обаче от тогава нямам спомен да е направил каквото и да било интересно (например факт е, че повечето му песни са музика, взета я от Горан Брегович,я от Бело Дугме, и с някакъв друг текст), и направо не виждам кво толкова се занимаваш него …

 13. Jordan Dichev
  01/09/2007 - 12:26

  Слави има определено поведение и начин на живот, които не могат да не разделят хората на такива дето силно го обожествяват и още толкова, които силно го презират и ненавиждат в отношение доминирано от първите.
  Според мен, такива по средата просто няма тъй като са незначителен брой незапознати с него.

 14. Въпрос на мащаби. Принципът за хуленето остава същия.

  Пък и не можеш да твърдиш, че Дони или Д2 никога не са направили нищо читаво в живота си. Тоест, можеш да го твърдиш де, но не е вярно.

  Всички “звезди” угасват след време, западат, някои постигнали повече, други по-малко. А човек се пристрастява към славата, нищо не гарантира, че и Слави няма да изпадне, ако не спре навреме. Може би според някои хора вече се е запътил натам? Или пък именно тези мнения са индикаторът за това?

  Иначе имах предвид точно МРАЗЕНЕТО, породено от дразненето, затова и посочих това сравнение. Иначе и Скорпиънс продължават да “печелят от продукта си”, харесвам ги, но това не ми попречи да се издразня и да ми паднат в очите, когато се изложиха с очеваден плейбек и вяло симулиране, докато гостуваха на Слави. Това по-добре да не бях го гледал :/ А почти се бях навил да купя билет за концерта им в Стара Загора.

  Просто идва време, когато човек няма какво повече да предложи, лежи на стари лаври и прави отчаяни ходове. “Ние продължаваме” звучи прекалено като “Дързост и красота – 968-ми епизод”, не мислиш ли?

 15. И.Е. Станков
  01/09/2007 - 12:27

  Две неща, които ти пишеш като факти, а те не са, са основната причина поне свястните хора да не харесват Слави.

  1. “Никога не бил правил свирки за да се издигне” – истински негативен скеч за Доган, Първанов или Бойко да си видял. Слави е доброто весело лице на олигархията ни.

  2. “Не получавал подкупи” – Овъргаз, Мултигруп и прочее забрави ли ги?!

  А има и завистници просто, но това не е централното.

 16. помня като му гостуваше Кембъла, бог да го прости. Славчо мълча и ръмжа през цялото време, чувстваше се заплашен и засенчен от по-интелигентния си гост

  има и силни страни човека… но просто за толкова години писнаха. Ал Бънди по другия канал ми дава повече храна за размисъл 🙂

  слави сбито демонстрира всички лоши черти на българина – лакомия, злоба, арогантност, болезнен индивидуализъм. слави е каквото бяхме, но трябва да се отучим да бъдем

 17. Жилов
  01/09/2007 - 12:27

  Слави се държи като пълен идиот пред чужденците.
  СРАМ МЕ Е
  всеки път, когато дойде чужденец, който е нещо различно от чалга певец – толкова е неадекватен слави.

  Помня когато бяха дошли на гости:

  – Робърт Шекли (мир на праха му)
  По-лоши въпроси към автор на фантастика не съм виждал. Сякаш беше врачка, а не автор на разкази.

  – будистки монаси
  Слави се хили като маймуна, имитира ги, задава кретенски въпроси

  – квартет БОНД
  Там се държа що-годе добре, макар че покрай това си спомням всички нелепи неща, които се случват, когато дойде чужденец. Тогава Слави прави:

  – Коментари за България (неверни или неадекватни), неуместни възхвали или пък унижения… Примерно помня, че разказа за жестоките закони на великия Крум на режисьора на Х.П. (самите закони са мит впрочем)

  – Ужасен руски (с който парадира) и ужасен английски (+ превзета емоция в този английски) от негова страна

  – Избиване на комплекси под формата на “шеги” (кой колко е велик)

  – Прикриване на тоталното, пълно неразбиране на това, с което се занимава госта и опитът да се сведе до по-разбираеми теми, например ебане.

  Винаги като дойде чужденец, който ме интересува, няма къде да отиде, освен в неговото шоу и почти винаги след интервюто изпитвам яд и срам.

  Има още причини да не понасям Слави, но тази е предостатъчна.

 18. Слави не ми харесва не за друго, просто не е пич и му личи от 100 км.

 19. У мен Слави буди възхищение с това, че винаги говори открито, независимо дали ще каже нещо хубаво или нещо лошо. Не се притеснява да коментира публично когото и да било, и да търси отговори на въпроси, които никой друг не повдига. Аз лично съм имала възможността да контактувам с него и харесвам личността му!Е, има и лоши страни на характера си – като всички нас:).За мен е неприемливо това, че съдите за него по предаването му, а не по личностните му качества.А що се отнася до подкупността – всички сме или бихме били ако имаме възможност.

 20. Жилов, наистина се държи супер неадекватно пред чужденците с тия хвалби на България, но пък ебането си е вечна и винаги актуална тема, не знам какво против нея имаш 🙂

 21. Слави е арогантен, груб и себичен до небето (на Плутон), една от причините да не гледам мюзик айдъл, беше той. Вечният специалист, капацитета на родината. Грубиянинът, който може да обижда и това да изглежда нормално, щото нали е Слави.

  А е просто един хуморист с точната гражданаска позиция на точното място (и екип талантливи сценарости). Един път пее против НАТО, друг път – ЗА. Важното е да изглежда актуелен и родолюбец.
  Нелицеприятен тип отвсякъде.

 22. Жилов
  01/09/2007 - 12:29

  Ебането е една неизбежна тема, но за нея може да си говориш със всеки, а като говоря със автора, който е написал любимите ми разкази, искам ПОНЕ МЪНИЧКО да се спомене и за тях.
  Иначе защо изобщо е гост той?

  С гостите никога не се говори за това, което те правят, винаги се говори за чалга. Което прави Слави адекватен само когато гостите му са чалгаджии. В останалите случаи самият разговор става безсмислен.

 23. Жилов
  01/09/2007 - 12:30

  Т.е. Слави винаги ми създава впечатление, че изобщо не разбира госта си и спасението е, разбира се, в общи приказки и разговори за ебане (и още общи приказки, слабо приближаващи се до повърхността). Еми не става, сори.

 24. Когато Слави тръгва като One Man Show нямаше друг, той и Куку Бенд бяха единствените вечер, който правиха шоу и каниха гости… Това беше тогава, това е и сега…
  Невъзможността на българските телевизий и техните HR отдели да изведат една личност вечер да води друго подобно шоу – това си е магнит навсякъде, показва просто, че не са узрели за това – както телевизиите, така и евентуалните водещи. Имаше едно предаване, което бе “По -” от това на Слави, но водещия … лека му пръст на Кембъла!
  Важно е да се отбележи, че липсата на каквато и да е конкуренция на Слави създава у самия него невъзможност да се самокритикува и оценява, което е началото на края, нали?
  Личността на Слави е сбор от множество недоказани слухове и непубликувани истини все пак, както е и всяка публична личност. Според мен болестта не е изфабрикувана, както и не са изфабрикувани слуховете за деспотизъм в шоуто…
  Слави просто е продукт на това, което е нашата телевизия сега – без разследваща журналистика, без реално селектиране на новините,с все по – изчерпващ се ресурс от лица, и липса на каквато и да е идея извън Ники и Слави, кой може да води нещо по – качествено…
  Засега това е. Дано доживеем upgrade на телевизиите…

 25. “…а перфектността е трън в очите на плебса?…”

  Ха сега, Слави е перфектен! Ти затова ли не го харесваш? : )

 26. Мунчо
  12/09/2007 - 01:31

  Успеха на Слави Трифонов е доказателство за инфантилността на по голямата част от българския народ. Истината е, че мнозинството от хората в България му вярват и го харесват. Това е трагедията на един 1300 годишен мъдрец получил амнезия след 50 години тотално унищожаване на най висшата човешка ценност и отговорност – правото на личен избор! “Хората” довели до тази амнезия мнозинството, не бяха изгонени от революция или чуждо нашествие! Тайно и конспиративно те промениха военнополитическата си власт в икономическа. А новата власт изисква нова идеология, и нови “духовни” лидери. Слави Трифонов носи огромна отговорност, както сам сподели в едно свое интервю пред Росен Петров. Най страшното и ужасяващо е, че Слави осъзнава своята отговорност. Както беше казал великия басист и поет Клиф Бъртън: “Всеки път, когато човек лъже убива малка част от света.” Слави осъзнато убива нашия духовен свят почти всяка вечер. Той прави избора си… и го повтаря хладнокръвно! Така както притаения наемник го прави с оръжието си… Мнозина негови приятели и спонсори си заминаха, но той остава… Докато 1300 годишния мъдрец не се събуди от амнезията…

 27. Медиите, както сам знаеш, нямат за цел и задача да възпитават културни ценности – те са компании и имат за цел само печалба. За да я постигнат, те дават на зрителите си това, което те искат да гледат. Затова едва ли точно Слави убива духовния елит на нацията – просто дава на хората каквото им е интересно.

  Шоуто на Джей Лено, което Слави никога не е крил, че копира, е доказателство за това – в САЩ никога не е имало комунистическо управление, което да “обезпросвети” народа или каквото там казваш, че е станало у нас (а аз не се наемам да го отричам, щото има такава работа), но там въпросното шоу е неимоверно популярно вече 20 години. Опра Уинфри пък води шоу, което е на светлинни години напред от Слави по сълзливост, селяндурщина, елементарност, вулгарност и кич и благодарение на него е най-богатата жена в щатите…

  Просто народът (искам да кажа голяма част от населението) е предопределен да бъде тъп, да се интересува от ракия и чалга и да става само за бачкатор и нищо друго. Комунистите се опитаха да ни убедят, че не е така, че медиите трябва да възпитават в култура и “добър вкус”, но това няма как да стане в демократичното общество, където въпросните медии са частни. Приеми го – повечето хора са глупави, но също се нуждаят от забавления и това не бива никого да притеснява.

 28. Нека да не забравяме,че Слави е лицето на един цял екип:сценаристи,бенд,балет/излишен според мен/,
  актьори.Рядко ги гледам,защото се изчерпаха.
  Покрай всичкият кич имаше и добри попадения.Няма значение от къде вземат музиката си/време е,в което не се ражда хубава музика/,но пък няма нито една песен,която да са пипнали и да са я развалили.Аз лично предпочитам да слушам Слави като пее,отколкото да се юди като говори,че понякога и такива бисери реди,че…хайде няма нужда,а за вицовете,чиято сладост е в краткостта,които разваля разказвайки ги като приказки…но комент,но както се казва,
  дистанционното е в ръцете ни 🙂

 29. И аз съм съгласна, че се държи неадекватно с някои от чужденците. Например, когато гост му беше Ървин Уелш си беше направо безумие. От километри си личеше, че СлаФчо няма никаква идея от творчеството на Уелш и релано нямаше за какво да си говорят и затова му задаваше страшно идиотски въпроси.
  Ми ако си професионалист трябва да си вършиш работата професионално дори и да не ти харесва съвсем докрай. Подготвяш се добре и така…
  Та затова Слафчо не ме кефи, ама чак пък да го мразя… просто не го гледам.

 30. златката
  06/10/2007 - 10:45

  @longanlon
  можеш да направиш страхотна услуга на екипа на Слави Трифонов като му изпратиш този пост с всичките коментари след него:)))

 31. Убеден съм, че някой от екипа на Слави е чел този пост. Толкова голям екип сценаристи, които ровят постоянно в интернет в търсене на вдъхновение, няма как да са го пропуснали.

 32. аз си мисля, че почитателите му в България са повече от тези които не го харесваме ..
  лично аз не харесах периода в който чрез смс-и си продаде строшения хамър за много добра сума .. но постоянно в ефира се “набиваше” на зрителя, че хамъра е “подарък” … така стана и с ферарито ..

  абе циркаджия .. нещо не вярвам в приказките колко е добър като човек .. :/

 33. Темата е: Що го мразите Дългия? А не за шоуто на Дългия! Шоуто естествено е копирано от добре известни и работещи формати. Селяка с тъжен и лицемерен поглед много ясно, че има лидерски амбиции и желание за изява… Проблема е в това, че този безскрупулен наглец се прави на моралист и патрио. Слави влияе изключително много на общественото мнение. Основно като изгражда добър имидж на най лицемерните и прикрити престъпници – политици и бизнесмени. Това парвеню определя в голяма степен за кой ще гласуват хората и резултата е явен – ДВА ПЪТИ ПО НИСКИ ЗАПЛАТИ ОТ РУМЪНСКИТЕ…
  Румъния имаше като нашия стандарт преди 10 години сега са два пъти по напред!
  Кой разруши имиджа на Костов… – основно Слави и Тошо Тошев. Кой създаде имиджа на Бойко пак Слави и Тошо Тошев.
  Че Костов е злобен и неприятен човек ясно, но не е прост селяк незнаещ една дума на английски като Слави и Бойко. Мразя ги, защото заради тях изкарвах два пъти по малко от един румънец. И заради тях напуснах България! Дано изгният в затвора тия престъпници и техния пиар Слави!

 34. Гергана
  25/10/2007 - 14:59

  Ами определено е един от тоооолкова малкото професионалисти в БГ, който си е направил труда да си направи програма, маркетингов подход и други така важни неща за да работи по-лесно и по-истински. Интересното е че тия дет най-много го плюят, знаят какво е било всяко едно негово предаване. Защото НАЙ-ВЕРОЯТНО ги гледат всичките. Както и целокупния БГ народ. Повече нямам кво да кажа.Точка

 35. “Разбира се, никак не приемам патриотарският възглед на Слави и сценаристите му за националното самочувствие. Разбира се, вече не гледам и шоуто му, защото не гледам телевизия изобщо.”

  Е, как ще го мразиш бре човек, като не гледаш телевизия?

 36. az ne sum suglasna s tezi koito obijdat Slavi toi e nai-qkiq koito ne e suglasen e mnogo GLUPAV i e PROSTAK.Moga da vi kaja 4e Slavi mnogo hubavo si vodi 6outo i bez tova mnogo po hubavo pee dori ot 4algajiikite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 37. O, да, за Герелов и Кеворкян съм силно съгласен с тебе. Добре, че остаряха, та не ги дават вече…

 38. Какви позиций има Слави – да се слага на хора като Тошо Тошев?

 39. ne znam zashto nekoi trebva da go mrazi za neshto , na men opredeleno mi haresvashe dokato jiveh v BG/predi 6 godini/ a i sega kogato moga go glegam no ne e tova koeto beshe.
  Show-to e nishto osobeno v svetoven mashtab a i Jay Leno ne e koi nze kakvo v US .NO vse pak America e 200 mln -vinagi ima interesni hora i sabitia . Oprah e svetlinni godini pred Leno i Letterman.A connon O’brien /naslednika na Jay leno ot 2009/ e strasno inteligenten , erodiran i s otlichno chuvstvo za humor- vse pak idva ot Harvard uni.
  a az si mislia che Slavi moje da si nameri konkurent v liceto na Milen Chvetkov ako razbira se vtoria vodi analogichno show.
  haide sas zdrave
  ot nai-golemoto selo New York

 40. Слави наложи МЕГА ПРОСТАЩИНАТА като модел на поведение,
  затова е толкова мразен от културните хора

 41. Maritime Transport
  16/09/2008 - 22:46

  Славчо, къде си бе
  Простащината която Славчо наложи ще се помни дълго време./ макар мен да ми е писнал на Н-та степен, обаче това което го прави го прави както трябва и Това шоу е началото и все още по мое мнение най-доброто шоу в България.
  Ама хич няма подход към чужденците, макар на нас да ни е смешно…

 42. антон
  24/11/2008 - 21:32

  Абе кво седите и плюете дългия… Прочетох едно изказване .. бил е Кух… може да е всякакъв ама Кух не е 🙂 по простата причина че е намерил начина да живее един живот който много от вас нямат тази възможност.
  Който не го харесва просто да не го плюе щото е Българска лайнарщина.
  Що трябва да има на всякъде мнение за всеки и за всяка каква е… някой знае ли го точно какъв е , от свои наблюдения ? НЕ !
  Тогава ако вярвате на слухове, сте като всички останали 🙂

 43. Хахахаха… Пешо, за тоя пост, с все коментари, евала:):):) Направо ми оправи деня.
  Понеже от инвиво-инвитрото насам ме е хванал голям яд; пък и само заради него ли; търсех разни неща в нета, така попаднах на твой коментар с линк насам (не насам, а със стария url, но се поразрових). Все си мислех, че всичко вече съм чула за Слави, ама тва, че заради него заплатите тука били 2 пъти по-ниски от румънските, ми беше ново:):):) А иначе човека и аз го одобрявам, това, че обществото общо-взето не понася някой да държи и на думите, и на делата си, е жалко и аз като не съвсем отказал се идеалист се надявам това някога да се промени:)

  Айде честита Нова година, здраве, късмет, любов!!

 44. Ще ти кажа какво не ми харесва.Това ,че се прави на голям мъжкар.Ей тва не ми харесва.Че никога не си правят гадни шеги на негова сметка.Никога не го поомаскаряват.Е,гъделичкат го леко-леко и пак млъкнат.Прекалено идеалистичен е образа му ,бе ,не виждаш ли!Никой не е идеален.Добрия батко Летерман и екипа му и гостите му и той самия се смее над себе си.И това го прави земен и добродушен.А тоя нашия колос на бг -културата.Си остава един такъв-идеален-навяват го със сняг ветровете ,а той стои като асъл-колос.Никой не го е виждал(колоса),ама твърдят ,че е чудо .

 45. И понеже в природата празно няма -като не го бъзикат в предаването ще го бъзикат навсякъде другаде.Ама щом казваш ,че е голям човек ,айде така да е -да не ти трошим хатъра.

 46. Хриси
  01/02/2009 - 13:39

  “Що го мразите Дългия?”

  Не, не го мразя. Не гледам и шоуто. Безспорно си има и качества, и недостатъци.
  Но най-точно е да се каже следното:Слави не е шоумен. Слави е бизнесмен. А който разбира от бизнес и знае правилата на играта, ще играе според тях.
  Всички произтичащи от това последствия оставят след себе си и положителни, и отрицателни емоции. Хора всякакви, реакции – също.
  Факт е, че не можеш да се харесваш на всички. Но е мъдро, ако не харесваш някого, поне да можеш да признаеп и нещо положително в него.
  Longalon, евала за обективността!!! Винаги съм ценяла това качество! 🙂

 47. Панчо Панчев
  03/01/2010 - 17:30

  Кой беше пък този?Аха, Лордът на чалгата! На чалгата в шоуто, на чалгата в политическата сатира, на чалгата във всичко, до което се е докоснал. Затова му плащат! Иначе не е лошо момче, народно момче, наше момче…Не му се сърдете, то не е виновно…

Leave a Reply

Задължителните полета имат *