Издавам книга


11. Българите са свободолюбив народ. Понякога попадат под робство, но и тогава не работят.

18. Ако си на 20 и не си социалист, значи нямаш сърце. Но ако на 30 все още си социалист, значи нямаш мозък.

27. Чудя се харесваш ли ми вече, или да пия още…

Чети още…

Видях Яне Янев. Едва го познах –


– изобщо не прилича на снимките си по плакатите. Надебелял е и сега изглежда като дребно, трътлесто свинче. Държи се арогантно и нагло, и шофьорът ми за малко да се сбие с него, щото свинчето беше недоволно, че е смачкал бюлетината на РЗС, която му дал.

Гледам на теб само като на приятел


Много те харесвам. Наистина. Ти си толкова мил и сладък, и изслушваш всичките ми проблеми, правиш ми комплименти. Но… ами наистина не мисля, че можем да станем гаджета. Ще е ужасно да позволим на секса да разруши страхотното ни приятелство, от което аз получавам всичко, от което се нуждая, а ти не получаваш нищо от това, което искаш. Не мислиш ли?

Знаех си, че ще ме разбереш. Ти винаги ме разбираш…

Чети още…

Лични зъболекарски питанки


Не се страхувам от никой, освен от зъболекаря си!” е казал един велик генерал през втората световна, но дори да приемем, че зъболекарските услуги доста са напреднали от тогава, моята питанка е дали това е станало и в България, или нашите зъбари са същите касапи, каквито са били лекарите преди 200 години.

Опитът ми сочи, че по-скоро са пропуснали световния напредък…

Чети още…

Актуална снимка – юни 2009


Най-после сколасах и тая година да си преобзаведа аквариума, като съм доста доволен от резултатите. Имам чувството, че колкото по-малко внимание му обръщам и по-малко усилия полагам, толкова по-добре се развива.

Снимката е кликаема, нали…

Чети още…

Европа май почва да се събужда…


Въпреки лекичко прибързано обявения “провал на капитализма” и соченото за неизбежно “възраждане на левите идеи”, резултатите от проведените европейски избори сочат една доста по-различна от очакваната картинка.

Десните партии са във възход, левите губят позиции, а на хората като че ли съвсем е започнало да им писва от джамии в центъра на Европа и от прехваленото “мултикултурно общество”

Чети още…

“Портокал класик” на QUEENS:


На опаковката пише:

Във всеки литър 100% портокалов сок Queen’s се съдържа толкова сок, колкото в 2,5 кг. портокали.
100% ПОРТОКАЛОВ СОК
Произведен от концентриран сок.

WTF?!?

Най-разгорещените дискусии – топ 100


Религия, гейове, Костов… така изглежда класацията на най-коментираните постове в блога kaka-cuuka.com. Онзи ден общият брой на коментарите чукна 16 хиляди и се зачудих кои са темите, предизвикващи най-разгорещени дискусии.

Затова ето една класация топ 100 на темите, накарали най-много хора да се включат в надвикването…

Чети още…

“Кайсия” на FLORINA:


Според етикета:

Плодова напитка кайсия 30%. Подсладена със захари 88г/л. Състав: вода, захар и/или глюкозо-фруктозен сироп, пюре от кайсии мин. 30%, регулатор на киселинността: лимонена киселина, антиоксидант: аскорбинова киселина, ароматизант. Без консерванти.

Агитация по социалистически


Приятелка по скайпа:

Днес телефонен разговор: “-Ало Миленка Найденова?” аз на бъзик:”- Да?” и оная вика “– Ние сме от централата на БСП-Исперих, трябва да гласувате за нас, защото ще ви увеличим пенсиите!“. Баси хората…

СмеееееееХ!!!

Кои “християнски ценности” са ценни?


Когато днес стане дума за Западната цивилизация и нейния просперитет, веднага се намират хора които да кажат, че той се дължи на християнските ценности и затова ние не бива да ги изоставяме, а да се придържаме към християнската религия и нейните повели.

Спор няма, че обществото ни изградено през вековете на базата на християнските ценности. Кои са обаче тия ценности и всичките ли са толкова ценни, се чудя…

Чети още…

Теории на конспирацията


По принцип, имам една теория, че 90% от хората на света са идиоти, но тоя факт се осъзнава само от останалите. Е, понякога ме обхваща някакъв неоправдан оптимизъм и почвам да си мисля, че може би мнозинството не е чак толкова тъпо, но винаги в такъв случай реалността ми плесва отрезвяващо приятелско шамарче, един вид потупване по бузата и иронично-подигравателен поглед.

Един пример за такова ме споходи, четейки коментарите под една статия на Капитал за теориите на конспирацията и баламите, които вярват в тях

Чети още…