Защо пък да се абонирам?


Има десетки причини да се абонираш за блога ми и макар никоя от тях да не може да се нарече жизненоважна, въпреки всичко ти предлагам да го направиш:

– Защото е хубаво. Честно;

– Защото няма нужда да идваш да проверяваш има ли нещо ново в блога ми или не: всяка статия ще пристига при теб минути след като бъде публикувана;

– Защото няма да получаваш от мен абсолютно нищо друго, освен новите статии – нито спам нито предложения за брак;

Тъй че, абонирай се, като кликнеш на една от малките картинки:

Ако имаш нужда от ПОМОЩ ЗА АБОНАМЕНТА, прочети ето тук.

Малката, тъпа гина


(extended егоист-helmet remix*)

Искам да ходя с малката, тъпа Гина. За да ходиш с малката, тъпа Гина, както е казал Сашо Жеков неведнъж, трябва да си бая тъп. Това се обуславя от факта, че малката, тъпа Гина, освен че се казва Гина, е не само малка, което е очевидно, но и тъпа, което си е направо очевадно. И докато първата от тези две определящи я характеристики представлява интерес единствено и само за злобните прокурори, полетели в закъснял устрем за запазване на обществения морал, то втората, макар и донякъде следствие от първата, а и твърде характерна за целокупното женско население на страната ни (и на света), е обикновено повече от нежелателна при установяване на връзка, поне сред хората, които имам нахалството да наричам свои приятели.

Чети още…