Авторски права


Всички текстове в този блог са авторски и са обект на авторско право – на собственика на блога или на указания гост-блогър. Препубликуването им в други сайтове, електронни или печатни издания, без изричното позволение на собственика на блога (или техния автор в случай, че той е друго лице) представлява нарушение на това право по смисъла на чл. 3 (1)-1 и чл. 5 от Закона за авторското право и сродните му права.

Преводите на всички преводни статии са направени с изричното позволение на техните автори или разпоредителите с техните интелектуални права. Самите български преводи са направени от автора на блога и като такива са обект на неговото авторско право (чл. 9 от ЗАПСП).


Как да се абонирам?
Ресторант “Троянците”

Коментари

 1. Anna Moritz
  31/10/2009 - 15:53

  🙂

 2. Без да съм запознат с тези условия пуснах статията за британската социална система във форума на в. Дневник. За което се извинявам. Дал съм линк към този сайт, разбира се, но след като това не Ви допада, ще се старая, ако в бъдеще цитирам някой Ваш материал, да давам само заглавието и линк към него, без да го копирам целия.
  Още веднъж поднасям извиненията си.

 3. във форуми най-добре е да се пуска линк към съответната статия (не само от тоя блог, а принципно)

 4. Аз винаги пускам линк към статиите (или цитатите от статии) които изполвам. Просто си мисля, че ако дам само линк, много малко хора ще кликнат на него, за да прочетат материала, затова давам целите статии (или части от тях). Но в бъдеще ще се старая да се вместя във Вашите условия.

 5. всъщност кликат много – вчера точно тази статия получи към 500 клика от форумите на капитал и дневник където няколко човека бяха пуснали линкове към нея

 6. Николай Талев
  20/08/2011 - 20:18

  Според мен най-добрата комбинация е част от публикацията… и линк към цялата публикация. Така ще се предизвика интереса на читателя.

 7. marystaneva
  03/12/2011 - 14:51

  И аз обикновено давам част от публикацията /в кавички, като цитат/и линк към нея. Понякога добавям и едно-две изречения от себе си, с които се надявам още повече да заинтригувам хората и да ги провокирам да кликнат на линка, за да я прочетат цялата.

Leave a Reply

Задължителните полета имат *