Дързост и красота 2Преди време разгледах българските потайности на сайтовете за запознанства и достигнах до неочаквани висини на познанието. Сега обаче като че е време да се занимая с международните такива, за да се види, че тоя път не сме на опашката на европата, та дори напротив. Но не, няма да говоря за чуждестранните сайтове за запознанства, които, подозирам, никак не се отличават от българските.

Става дума за конкурса мис Вселена, на снимки от който попаднах разглеждайки един забавлителен сайт. Те само затвърдиха отдавнашното ми мнение, че мадамите по подиумите далеч, далеч не са най-красивите в света, па дори и във вселената.

Погледнете и ми кажете, честно, това ли са най-красивите жени в света? Не срещаме ли всеки ден по улиците къде по-хубави момичета?

картинките са кликаеми

Предполагам, че всички продуценти или както там им казват, агенти и други занимаващи се с мода, манекенство, агенции и т.н. са до един отбрани педераси, гейове и травеситити, които тайно или явно искат да са жени, ама не могат и за това са придобили жестоки комплекси от контактите си с красиви манекенки. Само така мога да си обясня факта, че усилено лансират разни кобили по модните подиуми и конкурсите за красота.

Тъй де, вероятно не са лоши девойките, но каквото е останало да се вижда от лицето им под стоте кила грим, очевидно е убито старателно с много упражнения и заместено със странните изкуствени гримаси, които минават за усмивки по тия конкурси.

Еленко и любопитните
Право на отговор

Коментари

 1. Жените, които биха се подложили на унижението да участват в конкурси за красота не са толкова много…

 2. това е начин да се изкарат пари … унизителността е доста относително нещо

 3. ама… те повечето са руси.. и гримирани
  УЖАС..

 4. Майчице мила! Freak parade ли е е това или травестит шоу…За мен жена с толкова много грим не може да бъде красива. Идеалното е твърде пластмасово и изкуствено за да истински красиво.

 5. dEMO VERSA
  03/11/2007 - 15:01

  БРРРРРРР! отивам да си мия очитес кислол и хлор

 6. Една жена може да изглежда добре и с един гланц и спирала. Не е нужно да се клепаме с 200 тона фон дьо тен, червила, па сенки и незнам си какво. Аз дето съм жена не се клепам толкова, че и нямам желание да се разправям. Важното е аз да си се харесвам, да се чувствам секси с тоя един гланц и спирала…пък нека ми казват, че съм грозна.

 7. Ангел
  28/07/2009 - 11:25

  Напълно съм съгласен с тебе. Как да предполага човек, че мис Финландия ще брюнетка, а мис Италия има по-развит бицепс от пичовете, потещи се по фитнес залите. И тия усмивки, толкова изкуствено изглеждат, че просто нямам думи..

Leave a Reply

Задължителните полета имат *