Какво ме прави истински мъж


Напоследък педерасите са намножиха неимоверно, че и права искат. Аз обаче се гордея, че съм истински мъж, космат, як българин, ям кисело зеле и праскам три бири за закуска. Ще ме познаете лесно:

1. Когато некой вземе да ме гледа на криво, гледам го и аз и само чекам да ми скочи, неговата мама. Бъкано е с отворковци! Иначе скачам на бой от раз. Нема шес-пет тука…

2. Всекога гледам навъсено, щото хората требва да ми имат респект. Усмихват се само жените, педалите и тъпите чужденци.

3. Вечер, кога не съм в некоя кръчма, разпускам със студена ракийка и салатка вкъщи. Не пропускам, нема лабаво! Всеко дете знае, че само женчовците не поркат.

4. Сутрин апвам шкембе с много чесън и оцет и изсмуквам поне две изпотени бири за отскок. Нема да се лигавя на кафета, я!

5. Не пия женски питиета, като пина колада, ликьор, розе, белиз-мелиз… тва са изгъзици за педали.

6. Автомобила ми е спешъл тунинг Голф 3-ка! Като зема да го зафорсирам това чудо, братче –гумите свирят, двигатела бръмчи и уредбата до дупка. Акъла изкарвам на народа по улиците. К`во ли си викат? К`ъв е тоя ак пич, бе? Така е, я!

7. Не си слагам парфюми марфюми, щото т`ва са си женски работи. Миришем натюрел!

8. Не се бръсна подмишниците. Да не съм некоя мома.

9. Мразим педалите, техната мама! И македонците! И турците!

10. Мразим и ентелектуалците, щото и те всички са геюве.

11. Ризата я носим задължително разкопчена до пъпа.

12. Кога жената и децата вземат да надигат глас, ги понашамаросвам набързо и потушавам всичко от воле. В къщи требва да се знае кой е шефа.

13. Винаги ходим с лека сгъвка в лактите и леко изнасяне на рамената.

14. Когато пуша „Боро”, гледам да го вижда всеки. Имам си едно дежурно на предното стъкло на колата.

15. В заведение не минавам с две-три големи. Кво е т`ва! Само от шише нагоре. Направо се чудя, как някой него е срам като викне: „Ей келнер, едно малко”.

16. Не гледам разни лигави филми, драми-мрами и сълзливи сериали. Само екшън с барети му е майката. И карате!

17. На плажа умрем да люскам мастика с любеница. Как са напращели!

18. Когато видя засукана мадама, требва да й подсвирнем задължително, да не вземе да ме помисли за гей или импотентен.

19. ……..Джи си емо требва да е винаги на шест. Само Нокиа -друга марка не вАжи. ВАжи де, ако е над илядарка! Нема да се излагаме я. Да дзърка с най-новия хит на Ивана, задължително! Или поне химна.

.

Автор на признаците за мъжественост е Юрий Александров, който го е публикувал в своя блог, твърде описателно наречен Мамка му! В него има и други заслужващи прочитане работи, а фактът, че е в смотания blog.bg не е болка за умиране.


Неандерталската диета: най-здравословна
Американска политика for n00bs: Републиканецът

Коментари

 1. Светла (една от всичките)
  02/10/2008 - 07:53

  Ха-ха-ха! Този е същински питекантроп! Много им се радвам на такива живи доказателства за произхода на човека.

 2. До един момент се дразнех яко на такива образи – едно, че не ме кефят ами и са пример и цел в живота на “подрастващите” (бреее почнах да се изразявам като даскал по български). Ама по едно време ми мина и взех да гледам позитивно на нещата (О, Царю, благодарим Ти, че ни даде тоя израз)- та като се замисля даже аз имам косвена полза от тея хора. Подражавайки на тоя “истински мъж” и най-добре прикритите дебили (селски ергени е по-уместно май) разкриват дълбоката си същност. В заключение, нека на който му е кеф нека да си кара голфарата-тунинг и да си носи ризата разкопчана до пъпа – така поне лесно може да се досетиш какво да очакваш от него – т.е. нищо смислено.

 3. ayreonautiqus
  02/10/2008 - 08:52

  Аре иди сега обяснявай на южняците к’во е любеница.

 4. тая статия ми хареса по повод споровете “чичара vs гей” 🙂

 5. къде се видят тия спорове ““чичара vs гей”?

  той и гея става чичар след 20 години, Гаро от ББ каква пълниценна лелка беше станал след траверсните години 🙂

 6. Марин
  02/10/2008 - 09:22

  С малка промяна/актуализация на речника това си е направо за шедьоврите на http://www.severozapad.org 🙂

 7. Спорът “чичари vs геЮве” се вие отдавна в блогосферата и е доволно интересен:

  http://epistemicmurk.blogspot......isdom.html

  http://girlsgonewise.wordpress.....ara-vs-ga/

 8. Е как какво е любеница – карпуз, ясно е! 🙂

 9. това е за 90-те години и всъщност тогава често имаше подобни писаници, странно че не си попадал на тях, че публикуваш това като нещо интересно

 10. хехе, вокси, я се огледай какви образи живеят в твоя блок, пият в кварталното кръчме… и тогава пак ще си говорим. чичарата е вечен 🙂

 11. да е има ги, всички ги знаем и няма вероятно форум без подобна описателна тема още преди 10 години това ми е великата идеята

 12. Bloodymirova
  02/10/2008 - 11:50

  Аз все пак предпочитам нормалните мъже 🙂

  Колко се радвам, че нямам телевизор…

 13. Майк Рам
  02/10/2008 - 12:05

  Много ти благодаря за рекламата! 🙂 Редно си беше и в твоя блог да лъсне образа на истинския мъж. Така де, не мо’е ‘сички да са Ентелектуалци. 🙂

 14. Яко е, но не може да мине “Той и Тя под душа” от сайта ебане 🙂
  http://e-bane.net/modules.php?.....38;sid=146

 15. Хубаво описание на симптомите на мачизма в България. Добре се посмях. Да, също така знам, че не е измислица.

 16. Маркуча
  02/10/2008 - 12:40

  > Аз обаче се гордея, че съм истински мъж, космат,
  > як българин, ям кисело зеле…
  Брей, как точно си ме описал! Лошото е, че по останалите точки не се класирам.

 17. Разбира се, че не е измислица. Има хора, които съвсем сериозно си мислят, или поне несъзнателно приемат, че истинският мъж следва да се държи точно по този начин, и че останалите са “геЮве”.

  Това лично мен не ме дразни, по-скоро ме развеселява, че понякога и радва, защото много младежи имат свойството да се превръщат в чичари няколко години, след като са се оженили, а двайсе и няколко годишните им съпруги, докато чичарите са на работа, почват да се оглеждат за някой без шкембе и дъх на чесън 🙂

 18. Ха-ха-ха. Забавно :))))

 19. Я, Лонг, аз съм те познавала! 😀

 20. Това е много яко 🙂

  За чичарите е верно – затова: всички във фитнеса 🙂

  Те, между другото, и там са започнали да идват 🙂

 21. чичарството и фитнеса са противоположни понятия – чичарата е перфектен, той не се стреми към самоусъвършенстване, а оставя това за геЮвете

 22. Алекс
  02/10/2008 - 16:35

  Добавка: Всеки ден след дванайсе на обяд за мен настава ракиено време, което продължава не по-малко от двайсичетири часа.

 23. Бра’о! Мн. мъШки пост!

 24. Абе не че нещо, ама то тва “пина колада, ликьор, розе, белиз-мелиз” верно са за жени 🙂

 25. А аз съм живеела в заблуждение досега. И мислех, че моят съпруг е Единствен, а то се оказа, че поне още един като него има. Измамена съм!!!!

 26. смееееееееех,

  големи ломпари има……….

 27. То да си чичар не е лесно! Между другото бихте ли определили за чичар човек, който притежава някои от горе споменатите качества, а други – не. Защото такива все пак има. 🙂

 28. коментар от Свежо: Нема лабаво! И аз “закусвам шкембе с 2 изпотени бири” 🙂

 29. бе т’ва наистина е ултра-старо, пък колкото до чичарите…ми колкото повече като тях, толкова повече за нас от необходимия ни пол(изключвам геЮвете)

 30. ROFL! Позабавлавявах се доста, обаче че този модел на подражание се превърна в стериотип за доста от младите хора, което някак си не е мн добре за нацията ни, ама е добре за мен защото нЕнкакси се намалява броя на конкуренцията 🙂 Нека си седят на тва скотско ниво пичовете и да не се развиват :):):)

 31. Може да е старо, но винаги повдига настроението 🙂

 32. Селин
  03/10/2008 - 13:02

  Аха, особено с тая снимка. :)))
  Лошото е, че наистина има един куп такива индивиди и това е много дразнещо. :/

 33. “1. Когато некой вземе да ме гледа на криво, гледам го и аз и само чекам да ми скочи, неговата мама. Бъкано е с отворковци! Иначе скачам на бой от раз. Нема шес-пет тука…”

  Скачат, ама никви ги нема – нито умения, нито ОФП 🙂

  Ама това е друга тема 🙂

 34. Между другото сега като се замисли човек за тази статия, тези чичари не само така мислят, но и така говорят. Ама буквално – произнасянето на думите, заменяната на буквата я с буквата е, диалектното говорене за себе си в първо лице множествено число (което множествено число всъщност е единствено число, защото за себе си в първо лице множествено число говорят единствено кралските особи).

  А това точка 13 със сгъвката в лактите и лекото изнасяне на рамената съм се убедил, че много мъже (независимо дали притежават другите характеристики на чичарите) го правят поне понякога. Макар и рядко, признавам, че и на мен ми се е случвало да го правя. Но това, разбира се си е признак на някакви комплекси и много бие на очи (че имаш някакви комплекси), затова и е препоръчително да се прави възможно най-рядко.

 35. петьо
  04/10/2008 - 21:51

  мда, блудкаво и глуповато писание, както бе отбелязано по-горе от Вокси. на такива неща се смях преди 10ина години. просто е банално, скучно и (почти) нищо ново или интересно не вкарва.
  тези, които толкова искрено се забавлявате на писанието – вие сте или емоциално ретардирани или комуникативно притъпени. идеята на поста е била да се акцентира/дискутира върху постъпката на един тв-герой а вие – о, колко смешно, о колко хубаво!!! като ви чета мненията и разбирам защо рейтинга на ББ е толкова висок.

 36. Tутакси те залибих, българино! Е, те такъв мъж тъсим цел живот – со здрава ръка и глас все едно, че си ока на бостана. А я че си седим все боса и бременна у кухнята, къде си ми е мястото! Чекам те, либе, сакам те! 😀

 37. И нещо което истинският мъж не го казва на глас: “Мразим да мислим”

 38. Е тва е! Тъмен балкански субект от любимите ми 🙂

 39. Коцев
  07/10/2008 - 23:20

  Простотията българска край няма.Винаги е било така и винаги ще е така.Това не е смешно,а трагично.Никога няма да се оправи тази държава, никога…..

 40. Коцев, уважавай различните архетипи в обществото, най-лесно е да съдиш тия дето не ти харесват и ги намираш за прости! А това за държавата не зная как да го коментирам…и какво значи “да се оправи”?

 41. държа да вметна, че има голяма разлика между архетип и типаж

 42. Longanlon, май си попипнал на разни места текста ми! Пък и си добавил тук таме по нещо от себе си. Чудя се защо тогава пишеш, че само аз съм автора?! Та ти си си направо парче съавтор! Съгласих се да постнеш това тук със ясното съзнание, че когато някой те пита за разрешение за публикация, той е наясно и с останалите етични правила за цитиране на чужда интелектуална собственост, а именно:
  1. Цитирай точно
  2. Когато добавяш нещо от себе си, да не говорим за встъпление, отделяй го по-ясен начин от оригинала, дали с кавички, тирета, болднат шрифт или словесно, няма значение. Важно е ясно да се разграничава твоя текст от оригиналния
  3. Не орязвай съществени части от текста, които променят смисъла и стилистиката му или ако го правиш, поне обозначи по някакъв начин това.
  Иначе си постъпил етично, като си ме посочил за автор и си дал линк към моя блог, за което благодаря. Щото съм се нагледал на какви ли не плагиатства по нета.
  Айде със здраве!

 43. Прав си, разбира се!

  Съжалявам, че не те уведомих предварително за промените, които смятах да направя – тия промени са ми практика за всяка статия на гост-блогър, която публикувам, но до сега не съм се замислял, че някой автор може да има нещо против тях.

  Занапред ще го имам пред вид.

 44. Марко Фризия
  24/10/2008 - 11:57

  весел !

 45. Никея
  28/10/2008 - 12:39

  Най – лошото е, че има и жени, които отговарят на много от “изискванията” за чичар. 😀 Не сериозно – някои ги мързи да се бръснат под мишниците и смятат излъчването на мачизъм за еманципация, което си е чиста глупост, да не говорим, че ни най малко не се замислят за каквото и да е било. Има разлика между непринудено ларж държание и самоцелен идиотизъм. 🙂

 46. за съжаление такива образи все още ги има и са доста голям процент.то простотията по хората ходи

 47. всички сме такива,ама ни е срам да си кажем. дори жените са по мустакати

 48. Написах в Гуугъл “истински мъж” и ми излезе ти … ах, къде си 🙂

Leave a Reply

Задължителните полета имат *