Мъжът и жената интимно 

Този страхотен виц достигна до мене (и вас де), благодарение на January

Страница от дневника на жената:

Събота. Мъжът ми се държи странно.

Уговорихме се да се срещнем в кафето. Цял ден ходих по магазините с приятелки, мислех че ми е ядосан, защото мъничко закъснях. Той дори не го изкоментира. Разговорът не вървеше, той мълчеше през цялото време. Предложих му да се приберем, за да поговорим спокойно. Той се съгласи, но продължи да мълчи. Попитах го какво го безпокои, а той отговори, че всичко е наред. Попитах дали вината е в мен затова че е мълчалив. Каза че всичко е ок и не си струва да се безпокоя. По пътя към къщи му казах, че го обичам, той се усмихна и продължи да шофира…

Не мога да разбера поведението му и не знам защо не ми отговори. Вкъщи не ме напускаше усещането, че мъжът ми е много объркан. Седеше неподвижно втренчен в телевизора, чувствах го отдалечен. Накрая реших да си лягам да спя. След десет минути той дойде и изненадващо – отговори на ласките ми, правихме секс, но все още го чувствах странно отдръпнат. Реших че това вече е прекалено и че трябва непременно да го обсъдим, но забелязах, че вече е заспал. Плачейки, заспах и аз. Убедена съм, че си има друга! Моят живот е катастрофа.

Страница от дневника на мъжа:

Събота. Taя сутрин “Ливърпул” загуби, за сметка на това вечерта с жената здраво се изчукахме.

Cheap update
Guys we HATE

Коментари

 1. Миглен
  31/08/2007 - 14:37

  Наплювах си монитора като прочетох накрая това от дневника на мъжа 😀

 2. Horata i nai-ve4e jenite,ne mogat da razberat,4e ne biva da priemat vsi4ko li4no-samo taka mogat da budat 6tastlivi-tova poglednato ne ot zabavnata strana na ne6tata.Ina4e vica e super,a i zaradi tova,4e e realnost.

 3. Това няма да бъде така,ако мъжът просто разговаря с жена си,а не се затваря в себе си,ако беше казал каква е причината за лошото му настроение,нямаше да се стигне до тези размишления.Големият проблем между мъжа и жената е липсата на комуникация.

 4. за всички неразбрали скритата ирония на вица (поне от коментарите които има преди моя): най-забавното е, че по принцип жените мълчат и не споделят нищо в 90 % от случаите, а при най-малкия прецедент от другия пол, тя веднага взима решението, че връзката им е на приключване и разни други крайности, та идеята е – вижте колко е гадно да не споделяте и да мъчите мъжете да се чудят какво Ви има, след този виц можете само да си представяте, какви мисли минават през главите на мъжете в дългите дни на мълчание… замислете се!

 5. Mnoo qko 😀

 6. whiteshadow
  12/09/2008 - 10:49

  Хахах яко

 7. Хехе, това е втората част на поредицата за “Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния” ан Алън и Барбара Пийз, която се казва “Защо мъжете лъжат, а жените плачат” /или обратното, де, не помня вече 😉 /, като текста е силно съкратен 😉

 8. Любина
  24/09/2008 - 15:40

  Да, има нещо вярно, но няма гаранция, че при наличието на друга жена поведението на мъжа няма да е същото.В отношенията между мъжете и жените има игра,има театър. Не е възможно всички да си казват всичко.А дори и мъжът да бе споделил за мача, жената щеше да се вбеси, че някакъв си мач е толкова важен, за да скапва настроението и атмосферата в семейството.Ей такива ми ти работи, как’ Сийке…..

 9. просто вените трябва да гледат с мъжете си мачовете по тв и тогава всичко ще е ок

 10. мъже, жени …. при нас тази ситуация е обърната. Дори и да кихна, трябва да се прави подробен разбор на това как съм го направила, защо съм го направила, какви ще са последствията…. а по някога човек има нужда да бъде просто сам.

 11. @lubov: А пък мъжете, съответно трябва да се научат да обикалят по магазините с жените си, както и след това като седнат на кафе усилено да кудкудякат в синхрон с тях 😉
  Седих се и за един подобен виц: Тя и той правят секс, тя е отгоре и усилено се поклаща, той малко отнесено гледа в тавана. Какво си мислят:
  Тя: “Май не му харесва, сигурно е още сърдит за вчера. Или може би не мърдам достатъчно енергично. Сигурно съм му омръзнала… Ох, трябва да сменим тапетите това лято. Не, личи си, че не му е хубаво. Вчера много оглеждаше колежката. Сигурно не ме обича вече…”
  Той: “Я, муха! Ебаси, как се задържат на тавана с тези мънички крачета…”

 12. бубето
  22/07/2010 - 22:25

  абе историйки от този род дал господ
  просто е като фасул-
  мъжете и жените нямат, не са имали и няма да имат нищо общо!

Leave a Reply

Задължителните полета имат *