С не малка доза задоволство…


… научих, че радетелят за лумпенизъм и идиотия Боян Расате на 4 юли е бил осъден от Софийският районен съд на 6 месеца пробация заради хулигански прояви по време на гей-парада. Интересно как почти нито една медия не съобщи за присъдата, макар да се избиваха да му дават трибуна.

Малко алтруизъм и от мене
Фондовете на ЕС? Голям праз…

Коментари

 1. Боян Расате
  22/07/2008 - 11:08

  Боян Расате президент!

 2. … на градския кенеф 🙂

 3. И аз съм особено доволна от това решение.
  А за реакцията (или по-скоро липсата на реакция) на медиите… без коментар.

 4. Хм странно, коментарите по медиите много добре си ги спомням, даже някъде се будалкаха, че може да го пратят да разчиства разрушенията след взрива в Челопечене.

 5. Михаил
  23/07/2008 - 10:47

  Това, че не е отразено широко е най-доброто, което може да стане. Подобни лумпени, се хранят с общественото внимание. Ако го оставиш без такова, ще се маргинализира и ще изчезне.

 6. айсайдер
  21/10/2009 - 14:18

  За т.нар”българско правосъдие” оценките са еднозначни!Процесът срещу полицаят защитил българското знаме,срещу Расате(тоя му е втори)и още други процеси са ярко мерило за”демократичността” на правосъдието…но и процесите срещу Бриджит Бардо,срещу Иван Демянюк,срещу Дейвид Ървинг са показателни за “независимостта”на съдиите!Та и коментарите на либералгейдемократите са си ясни-уж сме за равност,за демократичност и за правов ред,но щом не става дума за мургаво или гейнно малцинство,или за либерални ценности,въобще не сме толерантни и злобеем,а?Подличко,ама се кефим на несправедливостта,и злобеем!?!Такива сме ние гейовете,а?

 7. айсайдер
  21/10/2009 - 14:33

  А за несправедливостта на съда да разгледаме няколко случая
  1.Ромските “протести” в Красна поляна
  2.”Протестите” за пускане на ток в Столипиново-има мн.хубав блог на тази тема…да се чете-препоръчвам….
  http://georgimateev.blogspot.c.....-re-5.html
  3.”Протестите”на дружеството “Приятели на студентския стол-или нещо подобно–(подкрепени от СДС)със хвърлянето на камъни срещу полицията…
  при всички по-горе изброени случаи,нито съд,нито прокуратура,нито гейлиберални организации видяха нарушение…При излизането,обаче,на Боян,с детето си,за да му купи сладолед(доказано!)нарушение бе видяно!Нито съдът,нито прокуратурата доказаха нещо друго-ама….съдът в България си е либелабгейдемократичен…за “процесът” срещу полицаят защитил срещу роми,българското знаме в с Бояджик-виж в Интернет!
  Радвайте се либералгейдемократи,радвайте се….светът ви прозира…..гледахте ли “Цайтгайст”!?

Leave a Reply

Задължителните полета имат *