Агитация по социалистически


Приятелка по скайпа:

Днес телефонен разговор: “-Ало Миленка Найденова?” аз на бъзик:”- Да?” и оная вика “– Ние сме от централата на БСП-Исперих, трябва да гласувате за нас, защото ще ви увеличим пенсиите!“. Баси хората…

СмеееееееХ!!!

Кои “християнски ценности” са ценни?
“Кайсия” на FLORINA:

Коментари

 1. Светла (една от всичките)
  05/06/2009 - 08:04

  Лелееей! Срамота! Ама иначе вярно е много смешно (да не беше толкова гадно).

 2. Димитър Димитров
  05/06/2009 - 09:46

  Смешно е…
  …смешно е толкова колкото е и тъпо.Тия хора сякаш нямат грам интелект, че провеждат подобна кампания.Повече ми напомнят на циганите, дето изкупуват орехи по селата и обикалят с мегафона, а не на политическа партия.Абе комунисти…Избрани са по IQ списък от низходящ ред до малко по-нагоре.

 3. Наглостта им край няма.

 4. не е никак смешно.

  явно се обаждат на пенсионери (или предпенсионери) имайки пълни данни за тях – имена, семеен статус и др. питайки ги дали биха гласували за БСП. Подхождат с номера, че Костов и сините им били отнели пенсиите, т.е. крадеца вика дръжте крадеца – при положение че те са тези които изнесоха парите за пенсионните фондове през 80-те години. Най-лошото е че сигурно голяма част от пенсионерите ще им се вържат на мазно-любезния тон. Дано не съм прав!!!
  Освен това откъде имат личните данни на хората – това не е ли нарушение на закона за защита на личните данни?

 5. Мухахахах ужсс

 6. Аеее защо хората не сигнализират за такива изцепки….. това си е престъпно и трябва да се действа?

 7. Светла
  05/06/2009 - 10:10

  Защо ли много мои познати казват, че са им звънели от БСП, а никой друг не казва, че са му се обадили да го агитират от друга партия… И как така си позволяват да разполагат с личните ни данни и да събират поименна информация кой ще гласува за тях и кой – не?

 8. Светослав Бацоев
  05/06/2009 - 11:19

  И в нас се обаждаха, което ме подразни много. Но допускам че може и да е провокация.

 9. Иван Янакиев
  05/06/2009 - 11:33

  eeeee само пенсиите ли бе…. море няма ли да има? 🙂

 10. А бе хора, в Исперих няма централа на БСП, честен кръст!!!Не знам кой ви е метнал на върбата по телефона…

 11. Няма клуб, няма служителки,няма телефон, има един председател-и той е мъж:)))))))))))))))да не говорим, че в Исперих не увеличават и пенсиите-най близкото място, дето може да подадете молба е РУСО-Разград.

 12. коментар от Свежо: Странно, що ли пък не ми звъннат и на мен ?!??? 😉

 13. коментар от Свежо: Вероятно защото ще ги пратиш от кадето са излезли 😛

 14. turanagasama
  05/06/2009 - 18:59

  коментар от Свежо: Не се съмнявам,способни са на всичко, това е типично за тази партия.

 15. Никола
  05/06/2009 - 20:07

  Днес в Пловдив Ивайло Калфин се обажда чрез магнетофонен запис да се гласува за БСП. Имах по-добро мнение за този човек. Не смятах, че може да падне толкоз ниско с морала си. Но греша. Те нямат морал.

 16. Ирония Идиотова
  05/06/2009 - 21:17

  Приятелката ти е трябвало да продължи разговора с въпроса- А с колко процента след 1.07.2009 год.?!
  :))) Интересно как ли щеше да отговори Миленка Найденова от централа на БСП- Исперих?:)

 17. коментар от Свежо: Чакам само да ми се обадят. Както съм им набрала… ще бъда цветуща толкова, колкото не могат да си представят. Наглеци! Катили! Безсрамни долни твари! Ще ги пратя, където си знам че трябва да отидат.

 18. коментар от Свежо: Навсякъде едно и също…Бързо затварят,кога отпочна Хачеково-псувателна канонада.Не,че някой министър ще забременее,но…… 😀 😀 😀 (thumb up)

 19. Еи…Писна ми от чакане.А звъннете ми и на мен.Не съм некрофил, но червеното ме подлудява.Очаквам 20 годишна червена бабичка с натурална оферта.Гласа ще го пускам и вадя многократно, до пълната победа над комунизъма…

 20. Никой не си позволява да разполага с лични данни при положение, че не са никак лични – всеки може да се добере до избирателните списъци по секции – било в хартиен вариант, било в електронен. Никакъв проблем не е да се изискат тези данни за почерпка то 5лв. да се таргетират с един аутофилтър на ексел и да се звъни поголовно по телефоните, които пък са достъпни от указателя на БТК … Лични данни? Я пак?
  Това младите са много наивни – особено Светла…

 21. Ами на една моя колежка се бяха обаждали на майка и и бяха казали, че ако не гласува за БСП ще направят така, че да неполучава пенсия!!!
  Другото, което беше интересно около последните избори-В моя град пенсионерите масово се хвалеха, че лично Мазнишев(Станишев) им се обаждал, за да сподели, че много държи на тях и разчита на гласа им!!!
  -Чакай да ти кажа.Лично Станишев ми се обади, за да го подкрепя утре!!!
  Представяте ли си бе хора?
  Негов запис ли са им пускали или, някой се е представял за него незнам, но дъртофелниците вярват, че са говорили със Станишката.

Leave a Reply

Задължителните полета имат *