Видях Яне Янев. Едва го познах –


– изобщо не прилича на снимките си по плакатите. Надебелял е и сега изглежда като дребно, трътлесто свинче. Държи се арогантно и нагло, и шофьорът ми за малко да се сбие с него, щото свинчето беше недоволно, че е смачкал бюлетината на РЗС, която му дал.

Гледам на теб само като на приятел
Издавам книга

Коментари

 1. понеже в неделя сутрин, когато ще излезе тоя постинг, възнамерявам да спя до късно, ако има некои ранобудници,земете го пуснете у свежото, па сложете и картинка, примерно тая:

  http://razkritia.com/wp-conten.....8fd18f.jpg

  мерсаж 🙂

 2. Стойчо
  28/06/2009 - 08:09

  Айде, ще черпиш – аз ставам в 6:30 в неделя 😉

 3. Косьо
  28/06/2009 - 08:29

  Те Мусолини и Хитлер също не са били за баскетболния отбор. Май има обратнопропорционална зависимост между физическите данни и комплексите и оттам крайностите, достигани при избиването им…

 4. Светла (една от всичките)
  28/06/2009 - 09:17

  На мен по-скоро на хамстер ми прилича. И като поведение също.

 5. Ангел Грънчаров
  28/06/2009 - 09:28

  Ченгетата винаги са гнусни (виж Доган, Гоце и прочие), но не всички гнусни хора са ченгета! Някои гнусни са си само гнусни – и нищо повече. Ето че преоткрих ново приложение на един логически закон 🙂

 6. Ангеле, а ти от кои си?

 7. А, Яне позна ли те?

 8. @sunlight Ангел е към сините, но незнайно защо пропусна да отбележи физическата красота на Ванката Костов 🙂
  @Лонг- Яне е никой и си го знае много добре

 9. daymare, кофтито е, че май не го знае

 10. Всяка мижитурка, попаднала погрешка на позиция с някаква власт почва да се мисли за световно значима – без значение дали става дума за ефрейтор в казармата, бригадир на строеж или депутат от миманса.

 11. Като гледам манията му да е все в центъра на вниманието, Яне ми заприличва на Саркози (опази боже!). В лошия смисъл.

  Сега чакам само да си избере някоя хубава певичка (готини чалгаджийки като за до подобно свинче колкото щеш) и да вземе да се ожени за нея, за да му напиша окончателната диагноза 😀

 12. dimitkoster
  28/06/2009 - 12:23

  Яне е поредната марионетка еднодневка – и аз ако имам 1 милион за билбордове и да се показвам всяка сутрин по някоя кабеларка и аз ще мога да спечеля 100 000 гласа.

 13. Според мен Яне е поредния проект на БСП.

 14. Влади
  28/06/2009 - 13:24

  А защо имаш шофьор, Лонги? Не се заяждам,стана ми любопитно о.О 🙂

 15. щото не зная да карам… duh…

 16. angelyordanov
  28/06/2009 - 13:13

  коментар от Свежо: – ВМРО – лидерът на партията Красимир Каракачанов е син на комунистически генерал, а самият той е бивш агент на ДС (агент Иван)
  – Лидер – създадена от видния представител на „червената мрежа” в Блгария олигарха Христо Ковачки. Тя ще се бори с беззаконието в страната при положение, че срещу нейния лидер има възбудено наказателно производство за извършени престъпления
  – Движение „Защита” – това е политическата формация номинирала най-много кандидати, бивши агенти на ДС, на последните избори за Европарламент
  – Ред, законност и справедливост – съучередител на партията е бившият агент на ДС Георги Марков, който е в много близки отношения с Тодор Батков (и вероятно с един от инструкторите на българската мафия Михаил Чьорни), а в кандидатските листи на партията попадна и братът на небезизвестния Алексей Петров – Трактора

 17. коментар от Свежо: хахахаха 5 човека са гласували отрицателно за тая статия. Яне, Яне, агне вакло, пет платени кликачи не стигат за целия интернет… 🙂

 18. Димитър Димитров
  28/06/2009 - 15:31

  Виж в сайта на Капитал, за масовото изкупуване на последния им брой от повечето РЕП-ове.Те в официална статия смятат, че е заради публикация за Яне Янев.

 19. Марко Фризия
  28/06/2009 - 15:44

  Не църквата в неделя? Xaxa!

 20. Колко трябва да си бабаит, за да недоволстваш за такова нещо. И после защо хората не гласуват! Ами почти всички политици в България правят абсолютно всичко възможно, за да те откажат да гласуваш.

  А ти наистина ли не знаеш да караш? Това е новина, но вече обяснява причината за позицията ти в онази твоя статия публикувана в Труд. 🙂

 21. коментар от Свежо: станаха 10… явно янето плаща добре 🙂

 22. ахахахаха 10 човека са гласували негативно за статията в Свежо – нещо, което не се беше случвало с нито една друга моя статия.

  или има некакви скрити фенове на янето, които ги е срам да си признаят, или свинчето плаща на некакви (което малко ме съмнява, ама…)

 23. БАЛТАЗАР ИВАНОВИЧ
  28/06/2009 - 20:01

  Нормално е да не ти се е случвало досега. То, като пишеш за семки и бонбонки е така. Я скочи в дълбокото 😀 😀 😀
  Ще видиш как всичките 30 седераста в нета ще те “изрежат” 😀 😀 😀

 24. marystaneva
  28/06/2009 - 20:52

  коментар от Свежо: Вече са 11. Тези биха и костовистите! А Яне Димката явно плаща добре, но кой дава парите? Не се знае… То не са билбордове, то не е телевизионно време, платени публикации в медиите… И на децата е ясно, че Яне няма такива пари. Кой тогава плаща и защо?

 25. Календеров
  29/06/2009 - 00:50

  Те билбордовете бяха на ЕКО КЛИМА и изчезнаха отдавна, ако не сте забелязали
  Справка в Гугъл –
  http://www.google.com/search?q.....38;oe=utf8

 26. Някои партии издигат бивши манекенки за депутати. Изглеждат поне толкова нелепо, колкото тия с комплексите, че са дребни. А и от джуджетата някои са се издигнали толкова високо, че са написали историята с кръвта на присмехулниците 🙂

 27. от което по-високи не са станали, така че да го духат 🙂

 28. elka k ostova
  01/07/2009 - 14:41

  Защо по време на предизборна кампания всички трябва да се оплюват-ми то не останаха вече хора за оплюване.Нима за царя за когото всички гласувахме и не чухме лоша дума-преди колко години беше-преди 8 -нима той направи нещо;а само показа своята безпомощност като политик-за кой ли не сме чували компромати-за Б.Б.;заЕ.К.;заВ.С.освен това за Ахмед Доган(за когото наистина вярвам тъй като играе по тънката струна за вярата на помаците и турците)за Иван Костов(в чийто качества не съм напълно сигурна)-лесно е да се говори отдалеч-но като им дадем властта те не знаят какво точно да правят с нея или по-точно знаят(да облагодетелстват себе си и близките си). Така-затова не се поддавайте на предизборни манипулациии слушайте най-вече сърцето си.-всеки народ заслужава политиците си).И значи кокала е прекалено голям за да има такава свирепа война преди избори.Шо вярно и на народа му дойде до гуша защото не се оправяме;а затъваме по-дълбоко и не се приобщаваме към Европа;а още по-големи стават разликите ни с нея.

 29. при гласуване човек трябва да се опира на разума си. слушането на сърцето води до избиране на такива като хитлер

 30. Драган
  03/07/2009 - 16:12

  М дааа,бореца срещу корупцията.Да,ама не.Бащата на ЯнеЯнев,лека му пръст,е известен в Сандански като най корумпирания лесничей.Навремето същия е уволнен дисциплинарно след като е хванат в кражба на голямо количество дървен материал.Да ама като му порасна на Янето работата върна тате на работа,все пак нали с тия парички и той се е изучил.Две години по рано стадото крави ,водят се на Яне Янев даже си ги е споменал в данъчната декларация,унищожават 60 декара едногодишна борова култура.Янето пак помогна на тате да не бъде уволнен.Братчето на Яне е на хранилка при братя Василеви и дори и те не знаят какво работи при тях.Да не влизам в подробности ,че ще стане много долно нека Яне си припомни по какъв начин са придобили имота си в Сандански.Защо в списъка на Яне за корумпираните кметове липсва кмета на Сандански другаря Тотев?Защото е публична тайна ,че и той лапа от далаверите.Кой купуваше най много гласове на местните изборите ,пак наш Яне.Ами колкото и да му е гадно Янето си знае,че в родния му град хората не го искат,то и за това много много не се прибира.Е Вие ако искате гласувайте за такъв ,човек аз не искам защото го познавам и знам колко струва.Дори и да влезе в парламента след година две сами ще се убедите каква мижатурка е,и дали ще си изпълни поне едно от обещанията си.

 31. Абе, ти сигурен ли си че нещо не ти се привижда?

  Лично аз виждах Янето 2 пъти този месец – ходеше пеша по Гурко и втори път на Стамболийски. Бас ловя, че едва ли има и 70 килограма този човек – не ми е ясно колко е бил според теб преди – 55 ли ?

 32. бесепето
  29/03/2011 - 09:02

  Яне е гей!А жена му е за прикритие.

Leave a Reply

Задължителните полета имат *