Наръчник по сваляческо нахалство :)


Днес гост-блогър е Жоро Секса *

Първо – трябва да отидеш и да я заприказваш. На момичетата трябва постоянно да им приказваш. Трябва да поддържаш жив разговор. Отношението трябва да бъде все едно че заприказваш някаква стара приятелка. Жените не гледат толкова какви работи приказваш. Гледат как изглеждаш, как си облечен, дали си спретнат, дали си уверен в себе си..

След това трябва да започнеш разговор, да я базикаш и да пускаш лафове постоянно за да я разсмиваш. Ако я накараш да започне да се смее, значи си свършил половината работа. Другият елемент е близкия физически контакт – да я докосваш докато й говориш, да скъсиш дистанцията, да си я прегърнал през кръста, да й говориш на ухото.

Разбира се трябва да избереш подходящо момиче- такова което ще се наебе с някого от първата вечер. Без това условие пак можеш да я наебеш само че е малко по-трудно.

Алкохола само ще ти помогне в работата само че повечето трябва да изпие тя и по-малко ти. Не обратното.

Ако вземете да танцувате нещо като блус – ръцете ти навсякъде върху нея трябва да са. При танца може да провериш доколко ще ти е навита. Почваш да я опипваш а пък тя ако вземе да ти маха ръцете – няма проблеми. Само си танцувате.

Целуването – трябва да е някъде по-далечко от приятелките й, най добре да е сама с тебе. По лесното е да започнеш от врата. После си преминаваш към устните много лесно.

Трябва да имаш терен и трябва всичко да е подготвено за ебането – да е подредено, шампанското да е сложено да се изстудява и прочие. Трябва да имаш няколко вида алкохол вкъщи за да и предложиш да пийне малко, когато дойде във вас и се съблече.

Трябва през цялото време да си пич и изрод и да не те ебе. Хем да си много самоуверен и нахален, хем да я разсмиваш постоянно.

Трябва да си много нахален. Изключително нахален трябва да бъдеш. Чак малко да се засрамиш от себе си колко нахален си. Трябва да си нахален, обаче трябва да си и наблюдателен. Дали това което правиш и е приятно. Не се интересуваш от това което казва. Като ти каже “не е хубаво да правим това” казваш “да, абсолютно си права, не е хубаво” и продължаваш там с бъркането в гащите или каквото там правиш. Следиш само реакциите на тялото. Ако усещаш че това което й правиш й харесва – продължаваш смело напред, без да обръщаш внимание на думите й.

Ако обаче ти каже да спреш и тялото и усетиш че се напрегне и вземе да става кофти ситуацията – спираш веднага с всичките работи и се обръщаш на 180 градуса. Примерно ако си я закарал във вас и тя вземе да ти се дърпа – спираш да я натискаш, заебаваш я и си наливаш едно питие и си пускаш телевизора да гледаш, а на нея нула внимание. Жените много мразят така След малко сама ще дойде и ще почне да ти се натиска. Ти обаче ще си твърд и ще се правиш че не те ебе. И момичето като се настърви съвсем и ти тогава ще се обърнеш и ще я гепаш пак и този път вече няма мърдане.

Или пък сте излезли на среща и я изпращаш към тях. Ако си я харесал и тя ако те е харесала- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да я натиснеш да я целуваш в края на срещата.
Ако не го направиш момичето след това ще си помисли за тебе че си путка и нямаш никаква смелост. На мене ми се е случвало и знам. Щом е минала добре срещата и се е смяла, значи няма да има нищо против и да я понатиснеш и малко да се поцелувате и понатискате във входа или в колата. Жените обичат да се целуват.
Обичат и секса. Ако им се предостави възможност да бъдат изчукани хубаво, без да има някакви последици от тази работа и те ще се съгласят.

Сега, тя може да реши да се прави на интересна и на недостъпна и да се прави на важна и да почне уж че се дърпа. Ако нещо си я натиснал обаче тя вземе много да се дърпа – има си начин да и го донабуташ. Казваш и че я харесваш нали и ти е много приятно с нея и би искал да се виждате по-често или да ставате гаджета или нещо такова. Обаче само нали ако и тя иска. Натискаш я да си каже иска ли да ставате гаджета двамата или не иска. Ако не иска да сте гаджета – кажи й че няма проблеми, ти наистина я харесваш и ти е готино с нея и затова пак ще си излизате обаче като приятели нали, не като гаджета. И след това си излизате няколко пъти на срещи, ходите насам натам, не и плащаш нищо – всеки си плаща неговото или се редувате понеже нали тя е искала да сте си само приятели Не я и натискаш и нищо не искаш от нея, само приятелство. И я караш да взема и приятелки и си приказваш и с тях и ги базикаш и прочие. И после почваш да натискаш там приятелките и и може и да наебеш 1 или 2 ако са те харесали. И някъде по това време твоята ще се освести че изтървава готин пич и ще и го гепат приятелките й, и започва вече тя да те преследва, обаче ти се дърпаш – ще се правиш на недостъпен и че уж че искаш да сте си просто много добри приятели, и оная направо ще откачи. И докато й казваш, че искаш да сте си много близки приятели и в същото време нали си я прегърнал плътно и я целуваш по устата примерно за да и покажеш че държиш на нея като на приятелка Разни такива работи.

Иначе наистина – ново момиче се изчуква за 2 часа приказки (и действия). Момичето се изчуква основно с действия впрочем. Няма значение толкова това което казваш.
Важното е как го казваш.
Запознаваш се, забавен си, разсмиваш я чат-пат. В същото време правиш и сближаване – задаваш й някои въпроси за нея, казваш някой работи за себе си. Поддържаш лек и неангажиращ и жив разговор. Ако е приказлива – оставяш я нея да приказва, ти само слушаш с интерес, кимаш, повтаряш това което е казала с други, с твои думи, изместваш към приятни емоци (хареса ли ти, обичаш ли да го правиш това нещо и т.н.) Казваш че и ти също… еди какво си за същото нещо и ти го харесваш или и ти си имал една случка дето и ти…
Ако е мълчалива – предимно разказваш разни интересни и забавни историйки за себе си. Вметваш какъв готин пич си, обаче не го изтъккваш директно, понеже жените много усещат кога се хвалиш и се надуваш и кога си просто готин пич и го раздаваш небрежно. Много много няма да се впечатляваш от работите к. Тя разправя- най много да кажеш че това нищо не е, а при мене пък… еди какво си.

По някое време ще усетиш кога е назрял момента да я натиснеш. Ако видиш че гръбнака и не е строго вертикално изправен ами е наклонен към тебе, ако няма разни нейни приятелки които да ви притесняват. Тогава ще се приближиш по плътно към нея и ще си почнеш там с по-интимен контакт. Прегрърнал си я през рамото, ръката ти на коляното и докато и слушаш с жив интерес глупостите които разправя.
Много е важно да й отвличаш вниманието от ръцете си като я забаламосваш с разговора. Значи трябва така да си я прегърнал, все едно че тя ти е приятелка или жена от 3 години най малко и вече толкова си я ебал че си я ебал че вече направо не ти се ебе от нея, по-интересно ти е да си приказвате, макар че пак ти е приятно да си я прегърнал така. Ей по този начин трябва да си я хванал. И по-нататък може да поразгледаш синджирчето на врата и колко е интересно и после заебаваш приказките и почваш да я целуваш. И трябва да си упорит. Ако е очевидно че и харесва, обаче прави опити да се дърпа – да не те ебе. Продължаваш да правиш това което и е приятно.

А, и трябва да си с нагласата че всичко което искаш е да подариш приятни усещания и приятни емоции на момичето. Твоите сексуални желания са без никакво значение и изобщо няма да ги споменаваш. Никой не го ебе дали ти се ебе или откога не си ебал или прочие. Всичко което има значение е кое е приятно на момичето и какво обича тя да прави и как обича да и го правят и прочие. Именно натам трябва да насочиш разговора.

Забравих да кажа че отначало разговора е на по-несексуални теми – с какво се занимава, какво обича да прави, къде ходи на дискотеки, какво обича да яде, разни такива работи. Любимата тема на всички жени е за самата нея. Като се отпусне момичето и като вече и е приятно с тебе и трябва да прогресираш. Ако не прогресираш по-нататък на момичето ще спре да й е интересно и ще каже че трябва да ходи и няма да можеш да я наебеш. Значи трябва да почнеш да се базикаш и на по-сексуални теми. Целта при това базикане е да изкараш нея нимфоманка и разгонена и че тя иска тебе да наебе. Между другото никога няма да използваш думи като курви, кучки путки и др. такива пред путките. Те момичетата много мразят да им казват курви. На момичетата просто им се ебе обаче ако се наебат и веднага ги обявяват за курви. И затова й казваш нещо от сорта че трябва да прави това което и е приятно и толкова.

Освен това приказваш и как обича да прави секс, свирки дали обича да прави, а нея дали и харесва да я ближат, за големи пениси приказваш примерно, за ебане, такива неща. През цялото време следиш и реакциите й. Ако усетиш че ръсиш нещо дето не й харесва – веднага спираш с тези глупости и изместваш темата, ако може даже преди да се е усетила и приказваш нещо по-невинно.

Щях да забравя най важното. Жените през цялото време ще гледат да си играят игри с тебе и ще проверяват дали си държиш на твоето и дали си мъж или путка. Ще ти задават въпроси на които не си длъжен да им отговаряш или ще те карат да правиш работи за тях, които не им се полагат, или ще гледат да те игаят по някакъв начин. Ще се опитва тя да командва парада. Трябва обаче да си твърд и хем да я базикаш за тая работа, хем да не и даваш каквото иска и да я дразниш, хем да стане ясно че каквото кажеш това ще става. Можеш да я наебеш само ако тя има уважение към тебе. Трябва ти да си мъжа, а пък тя да е путката. Не трябва да става обратното

Жените са като сянката. Когато ги гониш те бягат. Като спреш и се обърнеш и те тръгват подире ти. Трябва да харесваш себе си и да гледаш да си правиш това което за тебе ще е добре, а пък те жените като видят че при тебе всичко ти е точно и те сами ще дойдат.

Чрез разните въпроси и тестове жените ти правят проверка. На тях им се ебе от мъж, и ако си долу-горе свестен ще им се ебе от тебе значи. Трябва обаче да те проверят дали отговаряш на минималните им изисквания за да се изчукат с тебе. Дали ще правиш това което тя иска или ще си мъж. Дали ще можеш да и оправиш кривото настроение и да я разсмееш. Дали ще можеш да станеш близък с нея. Ако успееш да се справиш с тези работи, значи имаш зелена светлина и да я наебеш.

Има и много други неща които трябва да се знаят. Тези са по-важните за които се сещам. Ако има някакви въпроси – пращайте ги на имейла на автора на сайта. Прочетете си и другите материали от руските автори. Само да не се забиете прекалено пред екрана на компютъра че те момичетата няма да ви позвънят на вратата с бутилка вино и кутийка презервативи. И тубичка вазелин. Хехе

Автор на горното писание е Жоро Секса. Видях статията при Михаелина и бързият ми рисърч за това кой е Жоро и как да се свържа с него не даде резултат. според инфото, което намерих, той е бил автор в някакъв сайт за сваляне на жени, който вече го няма. Ще се радвам, ако се обади, да му турна една снимка 🙂

Мъжки времена, мъжки нрави
лелееееееееее…

Коментари

 1. Светла (една от всичките)
  29/10/2008 - 07:38

  Хех, авторът на този трактат просто е имал големия късмет да не съм му първата. Тогава щеше да описва съвсем друга метода за отвеждане на жена в леглото.

 2. Той единствения да беше… в Русия такива с лопата да ги ринеш, дори на специални пикаперски тренинги ходят, да не говорим пък колко книги по този въпрос има там. И у нас по едно време се бяха нацъфкали някакви такива теоретици, опазил господ. То заради 99% такива мъже на останалите им излиза лошо име 😀

 3. Стефка
  29/10/2008 - 08:38

  Аз ако ще го чакам два часа да ми наува главата преди да правим секс излиза, че си го свалям аз:)))))))))Аман от такива свалячи, то вече всеки си казва какво иска и какво не, няма нужда да се лигавиме и водиме като ученички та и да ни зяпат хората.

 4. Всъщност, пуснал съм тая статия, защото от собствената си (не толкова голяма, колкото ми се иска) практика, смятам, че много от казаното от Жоро е съвсем вярно.

  Не знам защо си представяте, че човек, който действа по този начин задължително трябва да е тъп. Нищо не пречи да е умен, забавен, богат… и все пак нахален и директен. Лично аз не си падам много по подобен начин на сваляне, но в общият случай работи.

  Да, жени, повечето от вас си мислят “аз не съм такава, никога няма да му се вържа на плоските лафчета”…. ама истината се оказва малко по-друга 🙂

 5. Светла (една от всичките)
  29/10/2008 - 09:37

  Ама той изобщо не е директен, бе! Директният идва и казва, виж кво, хайде да се поборим. А този действа като в епичния виц (руски виц, прав е Аспарух) за рицаря, който си боядисал коня зелен.

  Точно такива свалячи-теоретици, когато се натресат на някоя дама-буквалистка като мен и тя в прав текст им обясни какво точно очаква да се случи, тутакси побягват като опарени. А ако случайно ме изпревари и успее да запее, аз побягвам, защото не мога да понасям мъж да говори повече от мен.

 6. dimitkoster
  29/10/2008 - 09:41

  Сигурно сте чували, че една жена се е.. през ушите, т.е. колкото повече й говориш, толкова по-голям шанс за секс имаш. Дори да си грозен пак ще успееш ако ти се отдават приказките.

 7. Доста е старо, но нека му се радват хората..

 8. Коронал
  29/10/2008 - 10:09

  Не е вярно, в 5 % от случайте, аз издирвам тези 5% сред жените, какво да се прави, обичам да ми е трудно, иначе не ме кефи цялата работа.

 9. Силвия
  29/10/2008 - 10:33

  Хаха, абсолютно се съгласявам, тактиката работи безотказно. Уверените мъже печелят почти винаги. Само дето е много вжен момента с избирането – това работи при огромна част от женските компании, важно е да се хареса някоя по-свита мадама, която после ще се кефи, че на нея точно са й обърнали внимание. Да се вдигне в очите на компанията си един вид. Пък и те свитичките са скрити лимонки, както казваме в моя край.

  Забележка към момента с приятелките – жените не ги обичат тези неща и в общия случай всички группово ще те отсвирят, като разберат, че едната като я няма скачаш на другата. Пак от опит го казвам.

  Забавна статия, подкрепям. Пък и няма нищо лошо да имаш самочувствие. Не на всички мъже им отива, обаче мъж без самочувствие си е жива трагедия. И за тях има пътници. Изобщо, ако ти идва отвътре, тая статия не ти трябва мн мн – ти си ги усещаш нещата. Ако пък си мишок, и всички съвети на света да изчетеш, пак няма да станеш като готините батковци. Ама знам ли де – дано статии като тая са помогнали на някой.

  А сайта за сваляне на жени май си го спомням. Жалко, че го няма 🙂

 10. Стефка
  29/10/2008 - 10:49

  Ааааа никой не е казал какъв е и дали ще се върже, въпросът е, че с подобен тип тактики на стар морски вълк ще ми загуби много време. Както каза Светла, “Хайде да се поборим” е достатъчно:)
  Пък и предпочитам да си пия пиенето и да си социалнича с приятели или хора които заслужават да се инвестира време в тях.

 11. Ха , много забавна статия. Представям си някой мъж, стигнал до там да ползва подобни съвети..Пуска музика и си казва наум “ъ ъ сега май беше ред на шампанското” .
  Който го може си го може и да, много от посочените неща са излишни, достатъчен е и директен въпрос по Темата.
  Но онази част с приятелките и аз не я подкрепям.

  Очаквам продължение по темата, “наръчник по свалячество за жени” 🙂

 12. sisterofwind
  29/10/2008 - 12:04

  Хахахахахахахахахахахахахахаахахахаха!!! Няма такъв стил на писане просто !!!!!!! Хахахахахахахахахахахахахах!

 13. Ха-ха, колко забавно и колко вярно 🙂 Струва ми се обаче, че методиката работи само пред момичета, които нямат все още достатъчно, хм, опит… После, ако ти се занимава, вземаш наум пакет пуканки и му гледаш сеира, или пък, вземаш нещата в свои ръце и не си губите времето с глупости :)))

 14. Интересно наистина колко много жени се изказват, че тая тактика е глупава и няма как да работи, след като опитът на поколения мъже показва точно обратното 🙂

 15. А, работи си 🙂 Само казвам, че гледната точка на жените се променя с времето 🙂

 16. Светла (една от всичките)
  29/10/2008 - 12:27

  Лонги, това може да проработи при 12-годишно момиченце от някое затънтено село без телевизия (за интернет да не говорим), задължително с естествено руса коса.

  Не знам защо майките на момчета никога не им обясняват, че когато възникне въпросът ще си лягаме ли (хеле пък – ще се плодим ли), крайното решение винаги го взима жената. Каквото и да му се струва на мъжа че прави. Това не е мнението на някоя намаана феминистка, а на психолозите и етолозите.

 17. Светла, явно не си излизала по дискотеките скоро… 🙂

 18. Работи много ясно 🙂 Щото на момиченцата от малки им говорят глупости (“слушай сърцето си”) и 99% от всички между 15 и 20 ще се вържат. Част от тия, които не са се вързали на тая възраст, са се оженили пак така слушайки сърцето си и с удоволствие биха изневерили с някой като този горе. Съжалявам, но да – наистина сме толкова елементарни 🙂

 19. О да, Светла, аз съм бакалавър Психолог 🙂 На жената й трябва причина да каже “да”, не причина да каже “не” – горе е описано как да й се даде тази причина

 20. Именно, linnah – тоя метод на комуникация залага на предполагането, че на жената й се прави секс точно толкова, колкото и на мъжа, и се сдържа само заради социални предрасъдъци (големия страх “дъ ни мъ пумислят за курва”).

 21. Силвия казва: “мъж без самочувствие си е жива трагедия”

  Ама аз мъж без самочувствие не познавам! Всеки от нас се мисли за най-големия пич под слънцето 😀

 22. Комитата
  29/10/2008 - 13:57

  Аз го познавам, но не знам ще мога ли да ти издиря работещ мейл.

 23. Веднъж четох една подобна статия в един сайт. Забравих кой беше сайтът, ама няма значение – стилът на сваляне, който авторът проповядваше беше едно към едно с този. 🙂 В онази статия обаче имаше една подробност, която тук е само загатната – че в жените няма логика. Те правят едно, мислят за второ, а всъщност искат трето, което е съвсем различно от първите две. 🙂 И съм се убедил в правотата на това твърдение, така че е излишно която и да е от вас да се опитва да го отрича.

  Иначе колкото до самото сваляне – много истини има в тази статия. Гледам, че Светла отрича статията да е вярна за нея си и сигурно е права. Светла, не всяка тактика е универсална. Има си например момчета и момичета, които просто няма как да бъдат заедно по една или друга субективна причина.

 24. Сто пъти предпочитам някой да си направи труда да ме лъже по описания начин, отколкото половин година да върви подире ми, да ме гледа като бито куче и да чака да го изнасиля.

 25. Svetoslav Stanev
  29/10/2008 - 14:57

  Ако имаше емотиконка на човек, който е паднал на колене и се покланя, щях да я използвам 5-6 пъти 🙂 Уникална статия. Човека си е казал самата истина, но го написал все едно е в компанията на най-добрите си приятели и ги съветва :). За дамите коментиращи тук мога да кажа, че явно сте едни от малкото, при които подобна тактика не върви 🙂 Всъщност съмнявам се да има жена, която да си го признае 🙂

 26. МариЯна
  29/10/2008 - 15:05

  Мале думата “ебе” се повтаря поне 50 пъти… всъщност някой броил ли ги е? Защото аз, докато се смея нямах време :D. Направо се очудвам как някой е загубил 10 мин. да описва цялата процедура. Жоре, разбирач не знам дали си, но определено си търпелив бе мъжки. Респект :D.

 27. Минковски
  29/10/2008 - 15:34

  “Срам п…а не ебе” е казал мъдреца – основна теорема ми беше… Съдейки по личния си опит статията е описана малко опростенчески, но е напълно вярна за голяма част от жените търсещи забавление без да искат да си го признават. Щото нали за това живеем – забавление и хубави спомени с различни хора. Лошото е че обикновенно за всеки такъв универсален зарибител се намира по един цепоглав да му изпие мозъка и цялата одисея често завършва безславно(по описания от Дениа начин).

 28. Павел Танков
  29/10/2008 - 15:45

  Лелееее, като отвори темата, забелязвате ли колко са … (тука всеки да сложи каквото иска определение) тия мъже от къщата на Биг Брадър 4? Как само обсъждат жените- коя каква била, коя можело да им пусне, а коя не, коя била “мръсница” и коя не… А те (жените) може би и хабер си нямат.

 29. Джон Сталкер
  29/10/2008 - 17:52

  🙂 едно бе-ем-ве от тези последните модели и десетина хиляди джобни ще свършат много по-добра работа от този наръчник.. а теорията ми за това, че няма жена която да устои на пари и влас е желязна.. въпросът обаче остава – може ли да го направи всеки?! 😉

 30. хех, ако имаш беебве и хилядарки джобни, ше се занимаваш ли да четеш тъпанарски съвети за сваляне? 🙂

 31. @Denia – перфектно казано 🙂 Жените какво, нямаме ли нужда от секс 🙂 И когато нямаме постоянен партньор по-добре да се завърти един такъв Убавец, да свърши работата и да си ходи по пътя.
  Искрено се забавлявах със статията. Въпреки изключително глупавия стил, съжалявам да го кажа, е много вярна.

 32. Описаната тактика си работи безотказно. При 99% от жените които познавам. Освен тая простотия с приятелките.

  И всички жени по-горе, които отричат, го правят, за да не изглеждат като пълни тъпачки, че се връзват на подобни глупости.

  Една позната така беше пуснала на един. Бил й антипатичен, ама така здраво я натиснал, че й станало неудобно да му откаже:)

 33. това не е наръчник за сваляне на *жени*, а правила за тъпчене на *проста кифла*. с бял сос.

  пичове, не знам за вас, но аз си уважавам кура прекалено много, че да го обвия в кифла (без пълнеж даже) 🙂 може и аз да съм задръстен, знам ли…

 34. ооооо тиел, айде без приказки от селски вечеринки моля те 🙂

 35. не те разбрах…

 36. прочети коментарите 🙂

 37. Абсолютно вярно – жените сме тъпо племе!
  Ето ти мнение на експерт по темата http://www.DoubleYourDates.com – David DeAngelo
  :)))

 38. прочетох ги, още преди да пиша предния коментар. което не може да се каже за *цялата* статия.

  ако искаш да кажеш, че тактиката действа, за това не споря. но това не променя каквото написах 🙂 фактът, че повечето жени (съдейки от коментарите)- от време на време, нека проявя такт малко – се кефят да са прости кифли и да бъдат атакувани по тази полоса, също не променя каквото написах.

  а другият факт, че множеството хора са прости кифли/недодялани чукундури, също не променя каквото написах.

  и – понеже казах, че може би съм задръстен – за мен свалката е като олимпийските игри – сексът е златния медал, но ако не го спечелиш, не означава, че си загубил 🙂 нали знаеш – The chase is better than the catch. 🙂 http://www.youtube.com/watch?v=buElOjx2T7w (тури го туй на линк, плийс) 🙂

 39. Пичове като този ги чукам по 2-3 на вечер – когато ми се чука. А рози подарява ли?

 40. tL_, the chase is better than the catch, ама аз ако чейсвам Бен Джонсън, шансът да го изпреваря е нищожен. Същата е и идеята на статията. Ако си мъж и си путка, забрави да вземеш златния медал, освен ако златният медал не ти го е подарил подкупен съдия на дисциплината земна гимнастика например. Мисълта ми е, че златният медал за мъжа путка (който златен медал е сексът, както ти казваш) идва при много условности, всяка от която не може да съществува напълно сама, а те са, че въпросната жена трябва да е:
  1. грозна.
  2. с ниско самочувствие.
  3. била без секс доста дълго време и хормоните са я изкарали от всякакъв контрол.
  3. отказвала интимности на всеки заради това, което родителите ѝ са я учили (че трябва първата ѝ целувка да е преди полов акт и след като се ожени, като преди това е завършила средно и висше образование и си е намерила добра работа), защото през цялото време е вярвала в тези “изконни ценности”.

  Под мъж путка разбирай всеки мъж, който отговаря на описания мъж путка в статията.

 41. a, благодаря, Д.Н., има, значи, и други, които мислят като мен 🙂

 42. Джон Сталкер
  30/10/2008 - 02:18

  знаех си аз, че е по-добре да си имам бе-ем-ве.. 🙂

 43. “Аз ако ще го чакам два часа да ми наува главата преди да правим секс излиза, че си го свалям аз:)))))))))Аман от такива свалячи, то вече всеки си казва какво иска и какво не, няма нужда да се лигавиме и водиме като ученички та и да ни зяпат хората.”
  Е ти направо умори рибата..дай една снимка и адресче , мъжкото съсловие ще ти праща и то снимки и който ти хареса – ще го наебеш…така светът ще е много по-хубав и мъжете ще са по-доволни…
  Що няма повече като теб…

 44. Абе хора нещо не вдявам…Тва сваляча да си даде формулата за сваляне е все едно готвач да си раздава рецептите на всеки срещнат. Следователно или пишещият я е леко олигофрен, или знае тия работи само на хартия как стават.
  Ей сега ме накарахте да повярвам, че те хората от алтруизъм учат мъжката интернет-публика (не ми хрумва точната дума) как се забиват жени, та да е лек животеца им.

 45. Че тактиката работи, едва ли някой отрича. Въпросът е какъв послевкус остава след употребата й. Лично у мен – на позагоряла кифла с попрокиснал бял крем. За мен да не слизам до това ниво на грубост и директност е въпрос на самоуважение – макар че сигурно за тези, които са на сухо от доста време и не им иде отвътре, подобни съвети са като дар от небесата.

  @daymare: Рецептите не е нужно да са тайна, за да действат. Забележи, че повече от половината от коментиращите са жени, а нито една от тях не е казала “Мамка му, бахти и копелето, колко непочтено ме е изиграл”. Каквото и да си говорим, когато й предлагаш да се качи, за да й покажеш колекцията си от празни бирени бутилки, тя е наясно защо отива и къде 🙂

  Впрочем в едно отношение такива съвети са полезни – за по-срамежливите. Макар че то срамежливостта се преодолява повече с практика, отколкото с четене.

 46. Силвия
  30/10/2008 - 10:24

  “Впрочем в едно отношение такива съвети са полезни – за по-срамежливите. Макар че то срамежливостта се преодолява повече с практика, отколкото с четене.”

  Той автора си го е казал в последния абзац…

  Мдд, имам малка забележка към снимката – сваляча от историята рядко изглежда така 🙂

 47. nemogadasesetiasega
  30/10/2008 - 10:46

  Още в ученическите години прочетох в някакъв материал за пубертета, че един от психологическите проблеми на порастването бил да се откажеш от духовната близост с хората (приятели, роднини, близки и т. н.). Беше отдавна но помня като вчера, че това много ме притесни – много категорично е казано някакси, и се чудех и досега, дали да му повярвам. Може би проблемът ми беше, че имах 19 месечна връзка с първото си гадже, а бях само на 15, а тя – на 17 и двамата си бяхме първи и мислехме, че ще се женим. Е, после се разделихме и опознах и другата страна – необвързващи връзки, възторг на хормоните и т. н. Съмнението обаче си остана, и до сега се чудя дали пък верно просто така да зарежа идеята за духовна близост (с очевадно огромно закъснение) или пък може и да е някаква си ценност. В смисъл – нямам проблеми и с този вариант, но не искам да се окаже, че има супер много хора, които без проблеми са си останали с “духовна близост”, а аз съм се “прецакал”. Някой може ли да ми каже нещо по въпроса, или да се впускам вече спокойно и преизпълнен с щастие и осъзнат възторг в прекрасния и бурен поток на живота? Не ми се търси отговор по форуми и т. н., защото ме заболява главата.
  Да се изкажа за статията – абсолютно 100% вярна е, разбира се. А и в нея никъде не се казва, че се отнася и за нищожния процент жени, които не са съгласни с нея.

 48. А бе да си кажа откакто престанах да търся жените за секс те май решиха да ме тормозят, немога да ги разбера когато аз исках те се дърпаха сега когато нямам желание те ме търсят. Е да го търсят при мене увисна.

 49. Много добра статийка.
  Първо, разбира се, леко се подразних – щото съм жена и не ми харесва някой да ми дава формули за свалянето ми.
  После обаче, като се замислих, се оказа, че това за което, най-вече не съм съгласна с пича е….начинът на писане, стилът и правописните грешки:)
  Защото ако беше избрал по друг изказ можеше да напише и книга от сорта на “10 съвета – Как да я накараш да се влюби в теб”!Примерно:)

  Имам един приятел, който се е специализирал в свалянето на жени. Ама сериозно.
  Доста сме си говорили и това, което няма да забравя са думите му:
  Една жена трябва първо да я чукаш в мозъка, а после навсякъде другаде 🙂
  ….

 50. Аспарух
  “Каквото и да си говорим, когато й предлагаш да се качи, за да й покажеш колекцията си от празни бирени бутилки, тя е наясно защо отива и къде :)”

  така е, ама и не значи, че като се качи непременно ще прави секс с тебе 🙂

 51. nemogadasesetiasega
  30/10/2008 - 13:46

  Ясно, явно всеки си е по течението и на никой не му се задълбава в каквото и да е, освен ако да се прави, че задълбава, му е част от неговото си течение. Но и това не е лошо – даже е прекрасно. Имах просто нужда от сравнение.

 52. nemogadasesetiasega
  30/10/2008 - 14:08

  valia_bg
  значи за да прави секс с теб, мацката трябва да усети, че нещо й тръпне с теб, вътрешният й радар да засече съвместимост и привличане, така ли?

 53. nemogadasesetiasega
  30/10/2008 - 14:15

  или всичко е въпрос на химия, като я хванеш за дупето в асансьора и прошепнеш в ухото й “сексссс” и всичко се разбира?

 54. сайта не е ли lover-bg.com ? 😉

 55. Палпурина
  30/10/2008 - 15:07

  Хаха, класика!
  но, представи си, че всички мъже свалят жените по този начин… Боже, каква скука!

  Иначе горепосоченият модел на сваляне е изключително характерен и масов сред тийновете! Добре го е хванал човека.
  Но за една зряла жена с повечко изисквания, този подход е просто смешен 🙂

 56. “А бе да си кажа откакто престанах да търся жените за секс те май решиха да ме тормозят, немога да ги разбера когато аз исках те се дърпаха сега когато нямам желание те ме търсят. Е да го търсят при мене увисна.” Поклон пич! Такива култови образи като теб само ме радват. Мъжете били ловци и трябвало да свалят. Абе нали искате аманципация и равни права бе! Посваляйте малко вие , стига сте се правили на ударени! То е ясно, че някой путьо като е сдухан и да го харесваш -няма да стане работата, ама не може само в един дух да продължават тия отношения докато свят светува. А жени, които се притесняват, когато ги наричат лесни са ми най-смешни. Или си знаете интересите и какво искате-или не! Стига се правили , че ви пука от обществено мнение!

 57. nemogadasesetiasega
  …пробвай и ще разбереш 🙂

 58. daymare

  “Стига се правили , че ви пука от обществено мнение!”
  На всички им пука от общественото мнение – за добро или лошо, все пак живееш в общество.

 59. както мнооооого правилно забеляза Валя, главното, което дразни в текста са грешките и безкомпромисния стил. не правете грешката да бъркате метода, с човека, който го описва.

 60. Интересна статия “Защо отказват жените на мъжете” с 992 коментара на руски език.
  http://smi.marketgid.com/news/848

 61. ахам…може би не всички неща наведнъж…макар че би било интересно да го видя, но иначе са работещи неща

 62. Вал
  “На всички им пука от общественото мнение – за добро или лошо, все пак живееш в общество.”
  А защо не можем да живеем в миниобщество, включващо хората, които ни ценят, а даваме ухо на приказките на посредствените хора? Много ясно, че колежката, която не е нищо особено като визия ще разказва наляво и надясно, че си курва, задето мъжете заглеждат теб. И с различен мъж да си всеки ден-това е твоят живот, включващ твоето удоволствие-обясни ми защо се спичаш от глупави подхвърляния!

 63. Хе,хе . Знаете ли вица за младия , на средна възраст и стария бик ? 🙂

  Младия – яя, крави. на бегом към тях.
  на средна възраст – пасейки, пасейки и ще стигнем до тях.
  Стария – на който му се ебе да дойде тука 🙂

  Между другото, така или иначе жената винаги има последната дума. Това, че мъжете свалят жени е голяма заблуда. Тогава що да не ги оставим те да ни свалят ?

  Иначе автора е схванал необходимото – пич ли си, те жените сами си идват.

 64. daymare, по принцип си прав… но и в това миниобщество няма да те приемат с подобна нагласа за живота. Това, че едни хора те ценят не значи, че ще те ценят за постоянно. Аз съм познавал хора, които много ценях и то за сравнително дълго време. Сега общо взето не ме интересува за тях и никога не бих бил толкова близък с тях отново. Разбираш за какво говоря, предполагам. И не, не е необходимо да се скараш с този близък, за да близостта ви я няма вече. По-скоро е заради различните интереси, променила се компания, променил се човек и т.н.

  А това, че жената има последната дума е повече от ясно. Това обаче не означава сваляне. Сваляне е един вид “аз ти се предлагам, огледай ме и ме вземи ако съм те впечатлил.” В този случай мъжът (нормалният, а не ония комплексарчета, които с бой си уреждат нещата – и то в този бой обикновено комплексарчетата са повече по численост, ама това е друга тема на разговор) си го представям като някой, който си търси работа, а жената – като работодател. 🙂 Офисът (работното място) пък е… тялото и духът на жената, а от мъжа се изисква преди всичко решителност и умение да задоволи жената физически и психически. Факт е, че една жена като види колеблив мъж… за други подробности не се заглежда.

 65. Pi4ove i pi4ki, vse edno cheta manual za svalyane na shvedki ot 80-te godini. Bulgaria se opitva da stigne Sweden – radvam se za vas 😉

  Kefi me statiyata, a i ne samo tazi – moite POZDRAVLENIYA!

  Ya kazhete sega kak reagirat komunistchetata za onya zakon protiv pornoto ot 1956 godina? Che to po-golyamo porno ot onova vreme ne e imalo. Togava beshe pleshiviya ot Pravec, a sega e pleshiviya ot shouto na Slavi 😉

  P.S: Mnogo ti e “sin” bloga, da ne bi da si fen na Podhuene 😉

 66. Когато една жена иска да прави секс, ще го направи и без да се прилагат препоръчаните селски тарикатлъци. Може и сама да поведе хорото. Не знам в такъв случай какво би направил авторът на статията – ще се отдръпне, за да не свири втора цигулка и да го помислят за “путка” ли? И какво по-точно печели от това? 😀

  @ nemogadasesetiasega за духовната близост

  Според това, което си спомняш че си прочел, излиза, че хората я постигат лесно и после, за да пораснат трябва да се откажат от нея. На мен пък ми се струва, че духовна близост трудно се постига – не само между влюбени, ами и между родители и деца и пр. И когато я постигнеш, какво точно печелиш с отказа си от нея?

  Да не би да е ставало въпрос за емоционална ЗАВИСИМОСТ?

  @ Кака Сийка

  Ултимативният наръчник на сваляча е серията “Erection Day” на South Park. Намери я, качи я на видео и ще ти ръкопляскам 🙂

 67. @tL – младежо, уважавай ебливите жени, барем всички станат като тях 🙂

 68. Mnogo intersni komentari – kyde po-interesni ot samata statia!

  Nakratko, statiata opisva edno izlychvashto seks povedenie na myzhko zhivotno, deto vsiaka zhena mu se kefi – humor, dokosvane, smiah, emocii, eskalacia kym intimnost – kakvo po hubavo! Obache, zavisi koj kakvo tyrsi. Po-prezhivialite hora, znajat, che samo tozi aspekt ot choveka ne pokazva nishto. Ta tova iskam da kazha – tova e 1 aspekt ot myzh, deto vseki myzh triabva da go poznava. Obache, ako ne e silno choveshko syshtestvo s vsichkite mu drugi balansirani kachestva – “kel fajda” kakto kazvat turcite. Po-opitnite zheni nadushvat pikliuvcite deto sa praskali mladi praskovki za 2 minuti.

  Po temata, ponezhe edno vreme mi beshe interesno da ponaucha tova onova za zhenite, pone ima pravilen podhod – kato iskash da nauchish neshto, pogledni ot tozi deto uspiava. Ta ponezhe se ucheh i kak da zhiveja s novoto si (teenager) chuvstvoto za “merak” za zhena, kakvo me intereseuvashe – emi estestveno, ebaneeee, v povechko kolichestvooo.

  Ta spriatelih se s razni “pichove”. Niamate si na predstava kolko razlichni stilove ima za “naebavane” na zhena:

  * Ima myzhe deto podhvashtat neshto “cool” deto zhenite sami idvat na tylpi. Motorist roker, srychen barman i tyj natatyk. Narichat gi situacionni.
  * Drugi sa izkliuhcitelno indirektni – izotdalech, bavnichko se prislamchvat, a iskat pak syshtoto. De fakto licemerno uzh iskat da se spriateliat.
  * Hipnotizatori – izpolzvat asociiativni metodi, govoriat za liubov na drugi, za nuzhda ot neshto, za sladki vkusni neshta, za krasivi tela, za priatni neshta, za krasivi ochi, i taka na tatyk reduvat. Pri koeto sled 30 minuti prikazki zhenata si misli samo za seks. Ne se smejte, vizhdal sym go. Razbira se, zhenata ne znae, inache e lesno da si go spre.
  * Pritegateli – charoven i interesent deto sybuzhda interesa na zhenata i tia prochva da presledva i da iska sex. Interesi obache hiliadi. Tipichen primer – rock pevec, model – e to tova malko situacionno sashto.
  * Direktni i grubi – takiva si filtrirat opredelen vid zheni deto se kefiat.
  * Paralii – cherpiat i kupuvat. Tam e iasno kak stava. Dori da ne govorim za direktna prostitucia.
  * Direktni i estestveni. S umenie i takt se sreshtat s nov chovek (zhena v sluchaja) i si pokazvat interesa kym cialoto i syshtestvo.

  Sja, opredeleno poslendia tip e naj-priaten za sreshtane. Kakvo znachi tova obache? Ami za da se interesuva myzh ot cialtoo suyshtestvo na zhena, triabva da e dostatychno opiten, za da znae, che kakto ima nepriatni myzhe taka ima i nepriatni zheni, kato harakteri. Triabva da ne izpitva postojanna lispa na zhena (t.e., ili zadovolen, ili umeesht da si upravliava libidoto s yoga ili kakvito i da e methodi, ili da e impotentet ot starost ili drugi faktori), koeto da mu prechi. Myzhete si imat mnogo silen hormonalen nagon, dosta po-ostyr i eksploziven ot zhenskia i tva dosta prechi na logika, um, chuvstva poniakoga. Zhenite smiatam che imat syshto exploziven nagon dori, no sa skroeni malko po razlichno, che po bavno paliat, e, sredno poglednato. Ima si prichini za tova, prochetete “The Mating Mind” da vidite shto vseki e takyv spored naj-modernite izsledvania.

  Edin chovek, myzh ili zhena, za da e atraktiven triabva da ima vytreshna sila – da umee da se opravia v obshtestvoto, da umee da obshtuva priatno i efektivno, obshto vzeto zhivota i/mu da e pylnocenen. Tez gluposti za “polovinkata v zhivota” i “bez teb ne moga” (i trias samoubiva se bez neja/nego) taka me natyzhavat – edin chovek s pylnocenen i pylen zhivot ne tegli silata si ot 1 miasto a ot vsichki aspekti na zhovota. Taka vsiaka 1 zaguba e malka.

  Ta ot tazi gledna tochka, edin chovek bilo to myzh bilo to zhena, ako izlychva sila, socialno umenie, balansiranost (primerno toja s “huja” v rykata deto presledva zhenite s 1 cel prosto za edna zriala zhena pokazva ne-balansiranost na lichnostta) shte privlicha drugi hora kato magnit – zheni/myzhe nared. Ako e myzh, zhenite shte iskat da go ebat. Tva zhenata bila izbirala – haha, taka e za povecheto pikliovci deto ne znajat kak da “vzemat” edna zhena. A inache, vseki chovek izbira. Na povecheto vyv foruma ne im se e sluchvalo da se nalozhi da otkazhat na zhena predpolagam, za pyrvoto naebavane. Emi predstavete si che ste rock zvezda za 1 den, i si predstavete kak sled 2-3 naebavania syshtia den, sled tva taka ne vi se shte, che ne samo shte otkazvate, ami samo intelektualni razgovori shte iskate. Edna hubava zhena e pochti na tva deredzhe, ili e zadovolena, ili ima dobyr kontrol. Triaa da ia zapalish, za da zeme da presledva. E, pre-ebal myzh da podpalish za sex pak, tribva s mnogo pyrgav ezik da e zhenata.

  Za magnetichnia chovek niama takova neshto kato izbor na drugia. Izbira po silnia i magnetichnia v opredelen moment, zashtoto drugia se otvaria i predlaga. I kakvo losho? Nishto. Fakt e, che v povecheto sluchaj e zhenata po-silnata. Tyj che myzhe, uchete se da stavate po-seksualni myzhe i po-interesni syshtestva i glej kakvo presledvane shte padne. Kakvo losho, primerno edin myzh da znae malko taktiki, za “usilvane” na zhenskia interes ako tia se izkefi? I zeme da go presledva. I toj ia grabne, shtoto i tia go iska. Hubavi neshta.

  Sja, kazvajki sichko tova, triaa da kazha che statiata e prosto chudesna, no imajte predvid – ednostranchiva. S tazi “taktika” muzh mozhe da se ponauchi kak da izlychva “zhivotinsko” myzhko izlyucvhane. Za 1 vecher naebavania, za mladi “zajcheta” i “agynca”, dori za zheni deto prosto ne iskat nishto obvyrzvashto, tozi podhod dava pravilnoto syobshtenie. Seki e bil v takyv etap deto iska prosto sex. S lek humor, seksualno izluchvane, zhenata sama shte podgoni.

  Za da zagubi edna zhena deto e visokokachestvena i balansirana totalno kontrola i da iska da e s edin myzh, triabva da go ima opisania v statiata element na myzhko izlychvane. Za da gopiska kato naistina partnior v zhivota na tozi etap, triabva da ima i vsichko ostanalo koeto go balansira kato strahotno choveshko syshtestvo. Tam otivat nesthata dylboko.

  Edno malko po razlichno mnenie…

 69. neuromantic
  31/10/2008 - 19:09

  Мда, за съжаление латинопишещият досадник преди мен ме е изпреварил с есенцията на нещата, която може да се синтезира в една дума – сила. Печелят силните. Изборът е илюзия пораждаща се между силния и слабия. Ако мъжът е силен и уверен в целта си, изборът на жената е предрешен. Всички останали глупости (съвети) са декор и зависят от вкусове.

 70. В тая насрана държава единствената оферта са ебливите 15-20 годишни пичици и че всички са лесно достъпни. Малко неприятно е, че трябва да се ровичка и из чалготеки, но целта… средствата и т.н.
  В матряла отгоре има доста верни и доста излишни неща, не е няква философия или rocket science, путките са доста елементарни същества, а претенциозните каки/лелки предлагат кофти тяло, големи претенции и нерви… за тва и са си вечно недоебани или с мухльовци.
  Заключение: всеки не отчайващо грозен/тъп/сдухан мъж в България има мегдан да ебе някоя от суматите красиви женоря, само трябва да внимава да не го завържат за аксесоарно гадже или да плаща сметки.

 71. Въх, добре, че не съм мъж.
  Всичкото останало дето ми дойде да напиша щеше да е твърде заядливо, сприхаво и откровено подиграващо се.
  Въпросът ми е… има ли такова упътване за сваляне на жени с интелект над стайната температура? 🙂

 72. Ебането в наши дни си е чиста отживелица. Да ебеш след 2005та е като да носиш двуредов костюм от пясъчна коприна и бели хавлиени чорапи.Ако си пичага е допустимо веднъж седмично да чукаш някоя мръсница вместо фитнес, но винаги трябва да помниш че границата е тънка и измамна. В един момент небрежно си навирил педалките на мис август, а в следващия без дори да се усетиш яростно чукаш ръката си бленувайки ухаещите на туршия цици на съседката от втория етаж.

 73. “Мда, за съжаление латинопишещият досадник преди мен ме е изпреварил с есенцията на нещата, която може да се синтезира в една дума – сила”
  Ако беше така досега грозноватите и неспособни индивиди да са измрели и да са останали само подходящите. ЗИИИИИИИИИГ ХАЙЛ!!
  Ама не е така-съвокупляват се всички (хайде стига с това ебане , че много просташки звучи). За всеки влак си има пътници, а в моят живот секса никога не е бил и няма да бъде главен приоритет. Мислете си с долните глави, на мен ми е все тая. Имам си момиче, щастлив съм с нея, даже доста. И други съм заглеждал, но си оставам със заглеждането, защото след кратка преценка виждам, че не ми трябват, горе обясних защо, като ставаше дума за приоритетите. Обичайте си се, правете, каквото искате и си носете последствията. Не познавам големи свалячи, дето да са щастливи, защото хората, отдадени на краткотрайни плътски удоволствия никога нищо не им стига. Хайде пиис и до скоро!

 74. neuromantic
  03/11/2008 - 11:17

  daymare, откъде извади извода, че слабите не са по-силни от още по-слабите? Естествено, че за всеки влак си има пътници. Просто слабите мъже не се съвокупляват с красиви жени. 🙂 От друга страна има жени, които биха легнали и с вятъра… Освен това бъди сигурен, че доста неспособни са измрели през годините, това е и целта на еволюцията. зиг хайл няма нищо общо със закона на джунглата.

 75. (Hehe, ajde da se setite shto pisha na latinica.)

  Otkyde edin chovek cherpi silata si – otvytre ili otvyn? Ako meri kakvo e postignal s drugite navyn, znachi e odvyn. “Mojeto gadzhe po-hubavo li e? S kolko zheni sym se syvukoplil?”.

  Vytreshnata sila ako e goliama – chovek e shtastliv i dovolen na vsichko koeto pravi. Ako shte da si gleda rykata po cial den i da se divi na osevata simetria na falangite. Kogato iska neshto poveche, prosto se oglezhda za malko i go pravi, gledjaki dali go kefi resultata. Ako gleda dali resultata e sravnim s resultata na drugite drugite i chak togava da se kefi – tova ne e vytreshna sila.

  Tova koeto mi pravi vpechatlenie e, che hora s goliama vytreshna sila privlichat i sa interesni na drugite hora.

  Kak edin myzh s vytreshna sila, govori s hubava zhena, zapazvajki vytreshnata si sila? Emi ako kakto e silen, pyk zeme da mynka i peltechi i kupuva napitki i vecheri – znachi v tozi aspekt e dosta slab i ima kakvo da uchi. S risk za iztyrkan primer – vizhte kak James Bond e specialno konstruriran da e mega-silen (che chak do typotia) sys zhenite. James Bond kato cherpi zhena s napitka bi kazal: “Ela da mi pravish kompania dokato si pijvam. Kakvo bi pila ti?”. V kontrast: “Mozhe li da ti vzema neshto za piene, za da si poprikazvame?”. Mnogo myzhe ne znajat kak se pravi – to si e mydrost ot zhivota.

  Samo ne mi kazvajte, che ako do vas zastane Lyv Tyler i si pogovorite malko, niama da vi izstine celia grybnak chak do tashacite!! Momentalno shte si sdadete (vremenno) cialata sila, hehe. Kak ostava myzha interesen chovek v prisystvieto na obezoryzhavashta zhivotinska krasota i merak?

 76. “Просто слабите мъже не се съвокупляват с красиви жени.”

  Това насериозно ли го казваш или се шегуваш? Аз съм виждал красиви жени, които ходят със слаби, ако щеш и грозни и всякакви непривлекателни, мъже. Жените не са като мъжете. Ние, мъжете, търсим красотата в една жена. Външността ѝ е определяща в това дали ще тръгнем към нея. В същото време жените търсят преди всичко характера на един мъж и следователно това е определящо за тях в решението си дали да имат връзка с въпросния мъж.

  Разбира се има и красиви жени, които ходят със силни и хубави мъже, ама нещата далеч не стоят така, както ги представяш в това изречение.

 77. neuromantic пич, за да оцелееш в джунглата трябва да си или силен , или бърз…а човешките методи са подмолни, завъряни , но пък за сметка на това – нелогични. Има страхотни мацки с много тъпи парчета и обратното, така че сме на съвсем различно ниво от джунглата. Разбира се всеки гледа интереса си, но това не е свързано с животинския инстинкт за самосъхранение и продължаване на рода. Хората сме в пъти по-сложни и непредсказуеми.
  Циник-и ти ли от чужбинско пишеш бре момче? Иначе си прав за доста неща. Някои хора излъчват адски силни хормони…и колкото и да искаш да кажеш нещо умно-не излиза. Няма мислене, няма логика…всичко е желание за секс, въпреки, че с поведението си в този момент въпросният човек няма голям шанс за подобно преживяване (това адреналина е много гаден химикал понякога).
  Д.Н. мерси за изясняването, макар, че можеше да добавиш още няколко изречения за по-голяма яснота.

 78. neuromantic
  04/11/2008 - 14:11

  Ами характерът какво е, ако не сила, Д.Н? Физическите дадености са просто бонус, много буквално ме четете. Да не би лидерите на света да са мистър Олимпия и г-н Менхънт? Говоря за силата на вълните, които излъчвате, защото при колизията с чуждите вълни се формира избора и от силата се определя чии вълни ще оцелеят и ще предизвикат бъдещата верига от причинно-следствени връзки. Какво общо има с това дали си грозен/красив? Има значение дали си се родил с късмет, нищо повече. По-простичко казано, Бил Клинтън ли води хорото или оня който пелтечи името си пред мадамите? 🙂
  daymare, много сложни мисли са се породили в теб, направо да беше почнал с това, че нямаме козина… Иначе тарантулата примерно, макар и по-бърза от гепард и по-силна от мечка гризли, ми се вижда доста подмолна. 🙂 А колко сте предсказуеми хората, представа си нямаш.

 79. “На тях им се ебе от мъж, и ако си долу-горе свестен ще им се ебе от тебе значи.” ей това изречение ме разби найстина

 80. Е не ми казвай, че няма хора със силен характер и воля, на които не им върви с жените. Даже познавам един такъв. Упорито е момчето, думата му обикновено се слуша. каквото иска наистина го постига, ама на 24 е девствен. Ама дай да не забъркваме човешките комплекси (човек ли си всъщност? ‘щото с не-хора не зная как може да се общува). А тарантулата е сред най-оцеляващите членестоноги в джунглата. Много народи на гербовете си имат тарантула, и където и в южна Америка да отидеш тя (или той) е свещено животно, заради невероятните си оцеляващи способности. Не напразно има поговорка-приспособим като тарантула.

 81. Mnogo iako – to 100 nachina za merene na silata izliazoha. Tova koeto az imah predvid e otkyde chovek si cherpi uverenostta v sebe si naj-veche. Dali e otvyn, bazirano na mnenie, ili otvytre, ot sobstvenite viarvania i umenia. Kato se kombinira tova s balansiran zhivot – komunikativen i interesen individ. Bilo zhena ili myzh.

  A dopalnitelni umeniata za komunikacia/flirt s zheni – pomagat razbira se. Samo che umenia bez tova ot prednia paragraf, silata i balansa, ne hvashtat dikish, kakto vikat turcite.

  Prost primer ve – zhenite testvat dali si myzha e silen v sebe si i mnenieto si, bez da stava grub gyz. E, pita me edno bivshe gadzhe “Kak si, koga shte stavash tatko?”. Kvo i vikash na takava? Sja, az sym si ergen, iska da znae lichno polozhenie. Sja ne mi se obiasniava, che ako e pomydriala i neznam kakvo si, bihme se zemnali s neja. Za tuj, i vikam “Mi bremenen sym sys slonche v 10tia mesec – vizhda mu se hobotcheto veche.” Prostak sym si. Ta shte se vidim s neja, i “niamam niakakvo namerenie da i obiasniavam lichnoto si polozhenie, predi da sme bili zaedno i vidia che mozhem da si govorim, veselim, che ima himia pak, i tyj natatyk”. Mozheshe i tova poslednoto mezhdu kavichkite da i kazha, hehe. Ma prostaka progovori pryv.

  Ha nazdrave.

 82. @daymare
  Девствен на 24 години?! Майтапиш се!

 83. Лора (здрасти Пешо)
  25/11/2008 - 11:00

  Пешо, тоя не е ли един пич дето беше в “Искрено и лично” и разказваше как нямал пари и искал да става жиголо, че да го издържат жените?

 84. Има ги бе човек, верно. Девствени на 24, 25, 26 … като нелепи…не лепи.:)

 85. Тръгнах да чета и чета и чета. Какъв е изводът? Колкото гениталии – толкова и мнения. Съвсем нескромно ще изразя и моята гледна точка. Да “ебеш” за едното триене дет се вика, заливайки с хиляди думи, мислейки стратегии, контролирано поведение и т.н. – ок за човек, който е жаден за опит, иска да експериментира и подхожда егоистично или просто е запален да трупа точки. Важи и за двата пола.

  Да правиш любов с някой – това е малко по различно. Изисква отдаденост, флоу на енергиите, да опознаеш човека. Леко алтруистично. Не знам за вас, но аз изпитвам толкова по-голямо удоволствие, колкото по-добре усещам, познавам и потъвам в отсрещния човек. Важи също за двата пола.

  Порното еба майката на романтиката… Социалните условия пък превърнаха живота ни в порно и като се преплетат тия и още няколко неща хората започват да си мислят, да пишат и да развиват ей такива свалячески трактати. Който както му харесва всъщност и както го възприема. Аз се отебах, сега предпочитам да флиртувам – ебете вие 😀

 86. Ох, четох, четох… трябва да си, айде да не е доста, но със сигурност глупава жена, за да се хванеш на тия работи в пълния комплект. Има верни елементи, не отричам, но така представено стъпка, по стъпка… много нагласено, бе момчета…

 87. хаххах, позавам един жоро секса..

 88. @whatever то си е до комплекси и начин на живот..кво му се чудиш. По принцип ако искаш и си сдухан можеш и някоя проститутка да ти склони за 20 лева, ама ако се имаш за неразбран от вселената и не можеш да свалиш едно момиче можеш и цял живот да си девствен…та ще видим за пича

 89. Авторе, моля те земи прочети някоя друга книга и почни да пишеш грамотно. Една учителка за 7ми клас ще ти пише 2ка за начина по който си сформираш изреченията. Хората го четат това, няма да е лошо да се потрудиш.

 90. Авторът така и не можах да го намеря кой е (освен прякора му), но мога да предположа, че е по-скоро човек на действието, отколкото на правописа 🙂

 91. Абе Станиславе, ти пък да вземеш да се появиш и тук да спамиш, много ще станем, бре 😀
  Петър накрая ще ни банне 😀

 92. Принцо
  24/10/2009 - 11:56

  Абе пич забелязвам, че по темите с жените си много зле 🙂 въобще връзва ли ти някоя?

 93. а въобще да забелязваш, че нито една от двете теми, които коментираш, не съм ги писал аз? а автора на предишната е жена?

 94. Та така значи малко със закъснение давам коментар ама малко късно се сетих значи има вярни неща в статията 80% да бъда по точен самоче несам чел многп коментарите но видях някъде че жените ходели с всякакви мъже това е голяма простотия не е така в 21 век живеем няма да е зле да се събудите малко има няколко вида жени единия ходят с теп заради парите другия заради колтата ти следващите за нещто друго да ясно ми е че някоя дама ще има възражения по моя коментар ни на мен ми е през к*а та значи 99% от жените щете използват а къде остава 1% свестни почити е невъзможно и това много ме дразни като почнете женксия пол ама това онова аз несъм такава ама това като почнете да се правите на ЕВА хем ви се ебе хем се правите ами като е така те хората са го измислили отиваш и си зимаш една краставица за 50стотинки и се оправяш сама!!хах

 95. Emms McCary
  22/11/2009 - 13:00

  @ ice man
  Хахаха ! От коментара и въобще си личи , че си селско хюмле ! И мъжете не сте различни (не всички ,но повечето)… Ходите с някоя или да й го турите , или да се направите на интересен има и такива , които ходят и за парите й ! Аз не съм се хващала с такива , заради пари , коли ала-бала , поради простата причина , че всеки паралия си е глупав и задръстен задник ! А за тия жени , които постъпват така – заради пари… Браво на тях ! Значи , могат да манипулират всеки идиот… На мен не ми се отдава 🙁 Аз тръгвам с образованието на един мъж , а не за манетериалното му състояние … Така че , ако има повече жени , като мен , никоя няма да тръгне с теб , повярвай ми 😉 А ако си богат , ще вържеш тъпа пикла 🙂 Все пак имаш избор… Използвай го разумно !

 96. milenbog7a
  22/11/2009 - 15:41

  Макар и година по-късно ще си позволя да приложа цитат на един гларус от Дуран кулак. Хилейки се като тиква и подрусвайки добре оформените си във фитнес залата цици (при това движение и плочките на корема и бицепсите също участват) казва на чист български език на добре изглеждаща полякиня “Мноо съм прост, ама еба кат жУвотно”. Интересното е, че обикновено му връзваше.
  И още една смешка се сетих, мацка казва на момченце, което вече повече от няколко часа и приказва глупости и я разсмива “хайде да ходим у вас да ми покажеш плочите си” и на отговора на момчето “Ама аз нямам грамофон” тя изнервено отговаря “знам, ама искам да ме чукаш бе идиот”.
  Та авторът на статията е описал как да не се стига до подобна ситуация, изпреварвайки въпроса за плочите.
  В общи линии, ако една жена може да търпи присъствието ти повече от 10 мин е въпрос на подход на си легне с теб.

 97. “ако една жена може да търпи присъствието ти повече от 10 мин е въпрос на подход на си легне с теб.”

  общо взето съм съгласен с тебе. за съжаление аз не съм особено силен точно в периода след първите 10 мин, но както казват братята американци “sex is for closers” 🙂

 98. milenbog7a
  22/11/2009 - 16:09

  Общо взето съм съгласен с теб. За съжаление аз не съм особено силен точно в периода след първите 10 мин, но както казват братята американци “sex is for closers”

  Ами то май всичко е енергиен поток и се усеща когато е назрял момента. Ще разкажа ситуация, която ми се случи преди време (когато бях по-малък и неопитен :)). Лежейки си в една палатка с девойка и чудейки се дали девойката ме харесва, дали иска да спи с мен, защо сега избра моята палатка, защо дойде на планина, ще ме отхвърли ли, как ще се чувствам ако да, а какво ще стане ако приятелите разберат, нося ли презерватив, защо седеше до мен преди да си легнем, защо ми даде боровинки сутринта и т.н. и т.н. И докато адреналина върши работата си по разтуптяването на сърцето ми аз се престршавам и с леко разтреперан глас питам “може ли да те целуна”, а девойката ми оговаря с укор в гласа (един вид, баси тъпака, ама какво да правя нещо в него много силно ме привлича) “Вместо да ме питаш, просто го направи”. Взимайки си поука от тази случка спрях да питам в такива ситуации, възползвайки се от моменти, в които успявам да разсмивам някоя жена и съответно да ме търпи повече от 10 мин. В този смисъл авторът на статяита е много прав за повечето от нещата, макар и написани в доста странен стил.
  Но да не забравяме, че в крайна сметка кучката избира кучето. Т.е. ролята на мъжа в една такава ситуация е просто да се показва, и при липса на по-добър вариант може и да бъде ИЗБРАНИЯТ 🙂

 99. milenbog7a
  22/11/2009 - 16:16

  Последното важи за еманципираните девойки, които си мислят, че имат малко повече акъл в главите. При другите с IQ под телесната температура важи друг принцип – животинския. Там по-силният печели и девойката е без право на избор.

 100. Emms McCary
  03/12/2009 - 20:22

  Е, не бих казала, че след 10 минутно гледане , като бикове, размахване на езици и развяване на коси, една жена е готова да си легне с един мъж. По принцип , жените се възбуждат с мисли и думи , а мъжете с гъз и цици (и за гейовете се отнася , е, само дупето ,за циците не съм сигурна 🙂 . Но ако , си е паднала-хлътнала много по вас , може и след първите 3 минути да е готова , да си легне с вас…. 😉

 101. Брех. Много коментари, много категоризации, нема що.
  А хора всякакви – едни жени ги възбужда да спят с мъже с материално положение, други – с красавци, трети – с интелектуалци, четвърти се впечатляват от власт, някои предпочитат да се грижат за мъжа, други – той за тях, трети – да е взаимно… някои имат едни предпочитания, при други е обратното. Същото и при мъжете – някои ги кефи да са със силни жени, други – с глуповатички, трети с мъже, четвърти -друго и така до откат. Всеки си е изградил някакво мнение за качествата в един човек, които го привличат най-много. И всеки сам може да си реши дали само ще преспи с въпросния индивид, който ”става” или няма, поради, щото – не иска, не ”трябва”, не е или е ”такъв човек”, иска да се държи в абстиненция за 10 години, че да си прави експеримент, или просто ще се е*е, защото тази буква му липсва от тел-указателя. И при мъже и при жени е еднакво – все пак сме 2010 година!
  Що за категоризации, що за определения и комплекси?!
  Какво толкова сте го задълбали – някои били пут*и, други – ценностни жени… Някои били прости, други си го ”топили” само в качествена стока. Ади, бре.
  Има си хора за всичко – едни само за е*ане, други за сериозна връзка, трети – само за веднъж, четвърти – за нищо сексуално…

  Някоя си била еманципирана и си мислела, че има малко повече акъл… А в същност, какво, нямала ли?! И защо??
  Съществуват племена, в които жената избира с кого ще спи, а цялото племе се грижи за всички.
  Колко конвенционално мислене, в гореизброените коментари, като в някое племе.
  Така се правило, така – не, жената трябвало да се завоюва! Било като Олимпийско състезание… все едно медал печелиш! За едното голо е*ане ли става дума или за сериозна взаимоотношения?
  Защото ако става дума само за е*ането, давам един медал – първо място, на най-високото стъпалце – средното.
  И да, бих предпочела да се из*укам с някой убавец, даже и да трябва да го слушам да ми разправя 2 часа за детството на баба си и дерзанията на котката си, отколкото да се мотая с някой комплексар, дето медали ще да си приписва.
  Чисто и просто.

 102. Абе пичове, някои жени ще ми познаят ник-а, но……това е без значение.Те ще ме подкрепят. Какви жени чукате, че ви се връзват на толкова евтини и изтъркани свалки? Прочетох статията и останах озадачен. По този начин се сваляше 80-те години. Тогава учихме тези похвати от батковците по бригадите. Ако си достатъчно опитен може и с 5 минутен разговор да я съгласиш, но аз никога не бих изгубил толкова време, колкото е описано за жена, която ще очаква точно този тип мъжкарско поведение. Класата му е майката.Научете се да сваляте жени с добра сексуална култура. А иначе е пълно с евтини девойчета по дискотеките. Цената е от 1 до 2 водки с кола. Точно те очакват всичко описано от колегата и не са необходими наръчници :)))

 103. “А иначе е пълно с евтини девойчета по дискотеките. ”

  бог да ги благослови 🙂

 104. Абе народа си го е казал “Да умееш моми да лажеш” та човека в статията е напълно прав в 90% от жените ако имаш дар слово ще успееш особено с поо младички. А при по дъртички няма кво да говориш там на кой му се *бе си личи и си става без прказки!

 105. не съм човек, който обича да се хвали със личните си подвизи или “стресиращи излагацийи”, но знам че съветите които се дават са на празно не може еди кой си да ми каже еди как си се върти света на дадена сладурана. За да стане това този човек трябва да е ……….. но след като не е , не може да ми се дават безнадеждни съвети дори и да е няма да се излагам да се хващам с бившата на някой си

 106. Що се хабите със всичките тия тактики, за забиване на няква, дето и без тва е решила през първите 8 секунди ще ви пусне ли или не, честно?
  Ако си търсите лесни – Курвите са толкова по – лесни.

  От друга страна не смятам, че сексът с различен партньор помага за … вдигането на левел, така да се изразя. Когато си с един партньор той може да ти каже това онова. Когато си с различни. “Еми мислех си за цвета на стените, не усещах нищо през повечето време и си симулирах оргазма, ама… то е само за неска, стиснах зъби та да мине.” – може да бъде разказът който приятелките й ще чуят утре, а вие да си тънете в неведение че сте големи ебачи. (True story, btw)
  Да не говорим и че ако се дължите добре с партньорката си и тя изпитва нещо към вас по – дълбоко от сексуално влечение, ще се старае да ви върти тройно по – яки свирки…
  Жалко, че не ви се занимава с усилието да си ги спечелите, а предпочитате да се задоволите с количеството за сметка на качеството.

 107. бтв, Maria – Много добър коментар! 😀

Leave a Reply

Задължителните полета имат *