Metal Forever и цар Азисий“… Стои на своят трон, всемогъщият Азисий, предвождащ армия от фешъни , тълпящи се на орди пред своя предводител под ориенталско-мазните звуци на чумата, от която те се хранеха – Чалгата. Той си бе купил нови слънчеви очила (бел. авт. – от онези, полицайските, които станаха модерни) и се оглеждаше в огледалце, дали му стоят добре. Неспокоен е. Пита робът:

– Как ме намираш ма парцал, седят ли ми?

Трийсет метъла бяха заели позиции на прохода до библиотеката. Знаеха, че ордите на Азисий щяха да започна да прииждат от Курвенщрасе, затова напрегнатите им погледи бяха отправени на юг, около тях в ехото на тунела се тресеше Godsmack – Аwake, а сорсърките от задна линия блес-ваха. Идват от долу. Целият руски порозовява, а Кралят е довел от далечните анадолски земи Таркан, който надъхва войските със няколко хита от репертоара си. Щурмуват.

Първи нападат няколкото десетки гетари от Лозенец, които по пътя си биват избити от няколко скинари със тениски на Рамщайн в засада. Малцината, които стигат до редиците на непокорните, биват безмилостно намушени. Кралят е разгневен. Изпраща най-елитната си армия – Дископедалите. От север към тях хвърчат копия, но остриетата се плъзгат по бръснатите им крачета и не нанасят поражения. Въоръжени с тежки ланци, те се напредват. Метълите грабват щитове и мечове и под звуците на тру групата Manowar се врязват в дископедалите…”

——————————————-

Това са само фрагменти от историята “300 – Metal edition”. Цялата може да я прочетете ето тук.

А като я прочетете, върнете се тука и коментирайте.

—————————————————————————————————

Интереснa статия, която вероятно си пропуснал:

Комунизмът е жив

Циганскa сватба – част 1
Против живота и за свободата

Коментари

 1. Даниел Панев
  13/11/2007 - 09:11

  Явно след Чалга Генератор-а са направили и АнтиЧалга Генератор, използващ базата данни на IMDB.

 2. Да, ама има кво да се желае още! По -добре, да си изгубиш времето с “има-няма 300”!

 3. Абе то,нека си ги има всякакви,ама лошото,е че тая чалга ти я навират отвсякъде и е адски масова.Че тя направо ще остави следа в историята…Ужасно е да гледаш как 14-15 годишни момиченца се носят като ята чалга певици и единствената им мечта е да станат като тях.Май няма да е лошо да се създаде анти-чалга движение.Е,няма чак да ги избиваме:),но някое и друго мъчение може-например групово посещение на театър,слушане на джаз,рок и повечко класическа музика,а-и задължителен прочит на книга-поне една по-дебеличка!:) То може и да си правим мйтап,ама проблемът си е сериозен.

 4. Стори ми се ужасно познато, а то било от Стара Загора 🙂

 5. Е, не се шашкайте толкова – това е само за бъзик 🙂 По-голямата част от човечеството винаги е била и ще бъде доста тъпа, и винаги се е стремяла и ще се стреми към простотията. Това не бива никого да плаши, просто трябва да се разграничаваме от нея 🙂

 6. Ха – нали знаеш, че във всеки бъзик има доза истина?
  Някъде прочетох, че Азис се отказал да пее и щял да води ток-шоу. Като го споделих това на работа някой колеги бяха потресени (!?) а други път със съжаление споделиха, че издателите на Азисчо веднага са му изкарали заместник.
  Двете страни…

 7. То преди някой щеше да прави и Azis TV, ама за моя радост се разсъхна нещо работата… Макар, че това с толк шоуто може и да е за добро – поне няма да ме мъчи с певческите си напъни.

 8. незнам, ама васко пее доста по-добре от слави, лилана, искрен пецов и роси кирилова взети заедно 🙂 и е по-артистичен от робин кафалиев, бате кацко и подобни

  ако събере правилния екип ще извади бая силно шоу

 9. И гарга пее по-добре от всички тия, дето ги спомена, което е не е много далеч от певческите способности на “Васко”. 😉

 10. Неуловима
  13/11/2007 - 18:02

  Смей се, смей се, ама като вкара в следващия клип японската мода ще видиш ти тогава 🙂

 11. Пнрямо кукла какая то!

 12. Aбе Алекс, още се чудя дали не си спам. Ако не си, кажи ми тук, че да не те трия 🙂

 13. Че е артистичен и има добри песни – спор няма! това важи и за десислава с пълна сила. Но това не означава, че трябва да го наричат Краля?! Особено след онзи последен клип, където “Великата актриса от паветата” мята гюбеци в кенеф…

 14. Ако не знаете, Азисий е издал книга, т.е. има шанс чалгарчетата да прочетат нещо.

 15. Издал, ама не я е написал. Написа я Ваня Щерева и въпреки това всъщност книгата е доста тъпа. Прочетох я за 1 час на pdf, да не си мислите, че съм дал пари за нея…

 16. cybercrackerbg
  14/11/2007 - 19:11

  Няма медиа [печатна или електронна], където това същество да не присъства с цялата си “прелест”. Неприятен ми е, защото нанася огромни поражения върху имиджа на “нормалните” гейове. Всъщност, като се замисля, Азис е анти-гей персона номер едно. При него всичко е бутафория, кич и поза.

 17. Тъй си е, много гейове го мразят именно за това – че извращава гейщината, прави я нелепа, грозна и кичозна. Не, че познавам някакви гейове (може и да познавам, ама не знам, че са такива), ама така съм чел у интернето и по талавизора съм гледАл 🙂

 18. Егасимус
  16/11/2007 - 21:54

  неуловима -> LOL (с главни букви по изключение)

 19. Калин
  24/11/2007 - 10:16

  Оф, айде и нещо по-ухилено:

  Кой е авторът на тая епопея?

  Аз вече я популяризирах насам-натам… 🙂

 20. Начи, ся лонгалон, като съвестен заралия да обясня- дръмс е най-яката кръчма в града, аязмото-мега култов парк за тихо пиене и ебане.
  А металите правят истински битки там де.
  Последното не е шега.
  В блога ми, дето не съм писал от 5 месеца има статия за заралииските метъли-пият спирт, държат анти-фешън форума и правят битки…
  Абе заралииски фолклор…

 21. Благодаря за поясненията 🙂

  Аз, клетия, съм ходил само в Ла Банка…

 22. Бъркаш в дълбока рана-затвориха го преди 1-2 години…мъка…

 23. Гнус 🙁

 24. Ей, много се смях на статията. Браво на заралията, който я е спретнал. Имам разни приятели – метъли, които си поддържат малък форум, ще им я препратя със съответен линк.

 25. Историята беше много добра! Евала на този,който я е писал,добра ебавка с чалгаджиите (:
  За съжаление простотията е масова… направо жал ми става като гледам връстничките ми,за които най-важното е в коя дискотека са били снощи,какви са им дрешките и с колко “пича” са “забили” … жалка история!
  Дано някой ден хората се осъзнаят,че когато очакват идол на децата им да бъде един изрусен педал,бъдещето на България няма да стане по-хубаво!
  Ех,кога и тях метъла ще ги огрее…

Leave a Reply

Задължителните полета имат *