Ако умът ти е като бръснач, гледай да не се порежешИнформацията, верицата й галактическа, през последните години има навика да ни залива от всяктде. Чете човек разни глупости из нета и тя дебне, дебне, че като го залее, жална му майка. Аз пък обичам да си късам парченца от тая информация, които са ми се видели забавни и да си ги слагам в един файл, дето вече бая големичък стана. Периодично ги публикувам тука и ето днешната порция:

Училището вчера и днес:
Работата е там, че в първия си учебен ден пристъпих плахо, а сега като ги гледам… Едни госпожици, едни боядисани лайналчета с гейски прически и одежди. Васил Марински, бог да го прости (на който дължа факта, че осъзнах какъв антиматематик съм… всъщност… осъзнавах го всяко лято) имаше една много мъдра сентенция: Влизате като агънца, излизате телета. Сищият Марински казваше и друго: Вие сте последният хубав випуск… Ще видите какво ше дойде след вас! Прав беше, бате Васко.
Връх на педерасткият арт, връх на поп-фолк кралиците… Ликуй народе! Децата ви мязат на курви и сводници. Недейте обвинява институциите затова….

————————————————

Нарекли го ПМС щото “Луда крава” било вече заето

————————————————

В Харвард само има 54 българи. Един от тях е носителят на златен медал от международна олимпиада по математика Калоян Савов. Право си е момчето. У нас повече от учител по алгебра нямаше да стане. Зад океана субсидират образованието ,а в Европа животновъди и социалнослаби.

————————————————

Aside from having to know my mother’s family are all rail thin, you have to stop and think about what the selective breeding of a warrior class does to a person’s capacity for growth.

————————————————

А.Б. и В.Г., и двете на 7 години, вчера следобед по измамлив
начин завели 21-годишния Себайдин Х., срочнослужещ в Строителни войски, в
района на строящата се сграда в квартал “Овча купел 2”. Там те многократно
извършвали с него блудствени действия, след което го изнасилили така, че да
забрави името на майка си. Пред дежурния следовател той разказал как децата
му правили неща, за които досега не се е знаело, че са измислени. Войникът е
настанен в болница с физиологични увреждания и психически отклонения.
Следователят е подал рапорт за напускане.

————————————————

Бездомните кучета
Всякакви хленчове и сънтименталности е проява на слабост и не желание за справене с проблема,а проблем дествително има.По скоро дори тези които би трябвало да го решават в тях се забелязва една имитация на деиствие с оглед лапаницата да продължи.Вярвам че на всички ви е ясно че приютите са места за източване на средства и то не малки.Спекулираики и играеики на тънката струна в душата на всеки състрадателен и наивен човек те си осигуряват мотив за съществование.

————————————————

Writing is the art of applying the ass to the seat.
Dorothy Parker

————————————————

Аз съм фешънка обичам за пари да се събличам, из подлеза на НДК ще тичам, позьорите обичам. Мама кифла ме нарича, слънце в солариума напича, че чак мозъка ми в тоз момент запича…

————————————————

Don’t waste your time getting into my head. There’s nothing there.
Danny Krane

————————————————

Абе от една страна съм хубав, от друга – умен, без да пропускам скромността. Ама и аз не бих се наел на работа, де – не мога да си позволя да си плащам.

————————————————

Отделна тема е, че Министерство на културата се занимава пак предимно с нечий бизнес вместо с култура, но и това вече сме го виждали.

————————————————

Често жените губят много време да анализират какво всъщност е имал предвид техният любим, като е казал еди-какво си, какво мисли в действителност и как да му отговорят. Ето го и отговора: Той има предвид точно това, което казва.
Мъжете, за разлика от жените, са създания, които използват езика буквално, а не иносказателно. Ако се съмнявате, опитайте се да си припомните случай, в който двама мъже са спорили и единият е попитал: “Какво всъщност искаш да кажеш с това?”.
Едва ли ще се сетите. Така че приемете, че зад думите на вашия партньор няма скрит смисъл. Така разговорите ви ще станат много по-лесни и няма да губите време да разсъждавате дали, когато той е отбелязал, че явно много обичате сладолед, всъщност не е имал предвид, че сте дебела и трябва да намалите калориите.

————————————————

Тарантино го е казал – цялото обучение, от което има нужда един бъдещ режисьор се намира в кварталната видеотека.

Другото са артистичните напъни на запечени интелектуалци тип “ах, колко съм екзистенциален, ама на – никой не ме оценява и затова джасам ракия с кисели краставички върху вестник с другите преподаватели”.
Винаги съм се чудел що някой български режисьор не вземе да направи “нискобюджетен хорър с много кръФ и безсмислено насилие”, евтино екшънче което ще е весело само заради христо гърбов в ролята на бармана, примерно или нещо такова. Всички искат още от натфиз да станат фелини или тарковски. И се опитват чак до края на мизерната си ‘кариера’, без да изкарат нищо освен претенциозни говна…

————————————————

Нали се сещате, че ако не беше Слави Трифонов щяхте да плюете по някой друг.
Ей това му е гадното да си нищожество. Накъдето и да се обърнеш, все някой който е за плюене. А това съсипва.
Съвет: Самоубийте се. Ще ви олекне.

————————————————

Проблема в България е че е пълно с така наречените по-горе градски легенди, хвърчащи из улиците с апартаменти на гуми и с жени които приемат връзките си като ходене на работа само че с работно време 24 часа/7 дена в седмицата. Панаир на суетата 🙂 в който почти всички участваме

————————————————

За съжаление вековни проблеми като енергийната ефективност не се решават с ура. Че какво тогава са правили последните 300 г. инженерите, та сега идват надъхани екохунвейбини и със замах и ентусиазъм на неофити се опитват да решат всички цивилизационни проблеми !?
Авторът повдига много верни въпроси, за които в атмосферата на масов ентусиазъм почти не се говори.

————————————————

“В Германия първо дойдоха за комунистите и аз не говорих, защото това не ме касаеше. След това прибраха евреите и аз мълчах, защото не бях евреин. След това дойдоха за членовоте на профсъюзите и аз си мълчах, защото не бях такъв. След това дойдоха за католиците, и аз си мълчах, защото бях протестант. Накрая дойдоха и за мене – и до тогава нямаше никой останал, за да говори.”
Пастор Мартин Ниемолер

————————————————

дето вика диян за днешните 13 годишни – политe не могат да им съберат прашките даже, кво остава за задника….

————————————————

Jesuit написа:
Изпадането в телешки възторг и нечленоразделното одобрително мучене, прекланянето пред някакви довчерашни идоли, канонизирането на опредлени хора и компании, превърщането им в култ, загубата на обективност – всичко това са раковите симптоми, които разяждат почти всички форми на изкуство днес.

Не само на изкуство, не само. Фенщината във всичките й крайни форми е много разпространена и ми е била винаги непонятна, била тя музикална, клубно-спортна (особено), национална/листическа или някаква друга. Очевидно е, че желанието за подражание, както и неистовата нужда за групова принадлежност са незибежни спътници на вакуума под шапката. Поне така си мисля.

————————————————

За рекламата:

сега обаче е друго и доста по-сложно: телевизиите ни лъжат, че правят за нас интересни предавания, като всъщност целта им е единствено да им гледаме рекламите. Ние ги лъжем, че им ги гледаме (рекламите), защото в противен случай няма да ги има и самите телевизии.

Освен тези две посоки се появяват и още поне 3 основни направления с лъжи:

1. телевизиите лъжат рекламодателите за това колко много хора им гледат рекламите, защото само заради това получават пари от тях.

2. рекламодателите лъжат потребителите за качествата или възможностите на своите продукти и им обещават невъзможни неща.

3. рекламистите лъжат рекламодателите, че потребителите всъщност искат да им бъдат разказвани красиви и неверни приказки, нямащи нищо общо с рекламиранте продукти, а всъщност целта им е с екстравагантните си рекламни клипечта да печелят награди по различни фестивали.

Положението си е е*ало майката
Жените не са като нас

Коментари

 1. Както винаги ме разбиваш 🙂

 2. Това за А.Б. и В.Г. ме разби хахахах чак ми се доплака 🙂

 3. Хей…. Тва е със запазени права, бе! http://longanlon.bloghub.org/w....._smile.gif
  🙂

 4. интересно ама прекалено голяма порцията и трудно се “преглъща” 🙂

 5. Daggerstab
  21/09/2007 - 11:05

  Отговор на въпроса “Че какво тогава са правили последните 300 г. инженерите, та сега идват надъхани екохунвейбини и със замах и ентусиазъм на неофити се опитват да решат всички цивилизационни проблеми !?”:

  http://bldgblog.blogspot.com/2.....ility.html

  Преди 300 години са били добре, през последните сто са се олели…

 6. Много добри попадения, а за рекламите и лъжите си е точно така!

 7. Чичо Боби
  11/02/2010 - 10:05

  Острият като бръснач ум требва да се полагат грижи за него. Да се държи на сухо и топло. Да се намазва с някаквомасло ако не се ползува дълго време. Да се точи по каиша преди бръснене и след бръснене, да се точи на камък веднъж дваж у годината. Требва да се шлифова техниката на бръснене и да се подготвя добре лицето за бръснене. Добри са резултатите от ползуването на бръснач, както и на ум. Но требва дългогодишна рактика
  http://www.straightrazorplace.com

Leave a Reply

Задължителните полета имат *