Божествено вдъхновение


Жените, бог да ги благослови, са перфектни и съвършени създания. Да ме извиняват гейовете, да си правят парадите колкото искат, но аз никога, ама никога няма да ги разбера.

Жената е божествено създание, а някои, с чиста съвест мога да кажа, са си живи богини…

За щастието и смисълът на живота говорихме и преди и пак ще говорим, но днес ми се ще да обърна малко внимание на една от причините да го живеем тоя живот. Щото колкото и хубаво или зле да живее всеки човек, има някои неща, които му причиняват неописуеми изблици на удоволствие.

Има един синдром, който го забравих как се казва, но е наречен на името на художник, който се разплакал при вида на особено красива картина на негов предшественик. Не, че бил тъжен – плакал от възхищение. И с мене е така. Не мога да си обясня защо – светът около мен си е свят, красив или не чак толкова, на моменти прекрасен… и въпреки това се случва този свят да избледнее и да се стопи в далечината, засенчен от истинското съвършенство. Понякога нещо е дотолкова в хармония с твоето аз, с твоите мечти, осъзнати и неосъзнати вкусове и желания, дотолкова отговаря на вътрешната ти потребност от красота, че за теб то неочаквано се оказва ..съвършено. Не можеш да се наситиш да го гледаш. Изпадаш в нирвана. Не ти е нужно нищо друго. Забравяш всичко и можеш само и единствено да се наслаждаваш.

Понеже напоследък много взех да обръщам внимание на разни не чак толкова приятни неща, смятам да наваксам малко и да покажа и поговоря за … жени. За някои от жените, които ме правят щастлив със самото си съществуване и за които, ако вярвах в бог, щях да му чупя метани всяка вечер в благодарност, че ги е създал.

Смятам да започна с една певица, за да може да слушате, докато четете и разглеждате надолу:

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=Y9a66c7HWNk]

Това е Ема Шаплин, която, макар и французойка, е превъзмогнала тази си генетична и езикова обремененост и пее на италиански с най-перфектният глас който може да съществува. Понякога седя, слушам я и не мисля за нищо – цялото ми същество се наслаждава. Буда с неговата нирвана ряпа да яде.

Ако мога да направя плавно преминаване от съвършена музика към съвършен външен вид, няма кой друг да ми послужи по-добре от Сандра Назич, бившата вокалистка на Guano Apes – която за мен е едновременно прекрасна и в пеенето и в изглеждането. И не, не се чете “Назик”, фамилията е сръбска, не немска.

Това какви неща намираш за съвършени и възхитителни отвъд реалното, да ви кажа аз моите си аматьорски фройдистки теории, вероятно е заровено дълбоко в подсъзнанието и има някакви особени психологически причини. Това си дълбокомислено заключение аз вадя от факта, че Сандра Назич прилича на една моя особено злобна учителка по математика от 8 клас, която яко ми вдигаше кръвното (а вероятно и аз нейното)…

Както и да е, след това особено лирично отклонение, нека се изтръгнем от зловещите и смъртоносни прегръдки на фригидните математички и да се върнем в лоното на невероятно и дори неземно красивите жени. А какъв по-добър пример от най-красивата жена на света – Катрин Моенинг:

Сега, аз напълно разбирам, че на вас може и да не ви се струва особено красива, даже хич (за което ще горите в ада, но ваш си проблем), обаче на мен никак не ми дреме от това, тъй като получавам душевен оргазъм при вида й, колчем се появи в който и да е филм с нейно участие. Момчешкият й чар и кучешкият ми възторг спрямо него вероятно говорят много за подтиснатите страни от сексуалността ми, но добре, че няма кой да ги слуша 😉

Та ако смея да се ориентирам към края на пътешествието ми в Абсолютния свят, където всички тези божествени създания са ми съквартирантки, нека да похваля и попълнението, което имам невероятния късмет да ми е, смея да кажа, една от добите ми приятелки – Лора.

Нея аз съм я споменавал и преди, естествено, защото, подобно на повечето ми други приятели, тя е идиотка по един особено красив и невероятно готин начин. Нейната саморазрушителна натура е наркотик, към който няма как да не се пристрастиш, щом го пробваш. Слаба като молив, с няколко слънчеви бани по рождение и с най-перфектния комплект цици на тая и околните няколко планети, Лора притежава притежава това, за което разните му там фьешънки, wannabe барбита и кандидат фолкпевици биха убивали, и за да наподобят далечно което, дават хиляди на пластичните хирурзи и прекарват всеки ден по три часа пред огледалото – а Лора го натъпква в обикновени кецове и комбат-панталони и успява да е по-прекрасна от коя да я намацана ‘дива’.

Та така – тоя постинг може да ви се вижда малко скучен и глупав, но всъщност в него се опитах да покажа много повече от себе си, отколкото в целия блог до сега. Аз искрено вярвам, че за това какво представлява един човек може да се съди по нещата, които намира за невероятно красиви и причините за това.

А кои са вашите богини? И по-важното – защо?

Кухненски грешки на растежа
България = педофили + извратеняци

Коментари

 1. Girl gone wise
  25/06/2008 - 08:36

  Абе и аз не мога да разбера хетеросексуалните жени, особено при създания като Кейт Моенинг, ама така е усторен света…
  Въздъх…

 2. Хм, втората е доста унисекс, няма грам бюст, а втората не е много красива.

  Предпочитам кожата на първата, която прилича на Ана Иванович тенисиската, но е по-грозна! 🙂

 3. Girl gone wise, за моя радост и твое съжаление, Катрин Моенинг е хетеро 🙂

 4. А смея ли да говоря за мъже :)). Божества, а не богини, и все пак развностойна на твоята възхвала ме кара да изразя мнение относно Chris Cornell…ако трябва да говорим за глас и визия…сигурно съм седяла с часове пред снимките http://photos.lacoccinelle.net/68/49/136849.jpg
  http://www.theage.com.au/ffxim.....00x375.jpg
  И за да не прекалявам с излиянията, всеги може да google-не 🙂 за да се наслади на дивашкото му излъчване

 5. Girl gone wise
  25/06/2008 - 09:40

  Лонги, може да се поспори за това :)))) При нея положението е “sexuality undisclosed”. о ако е хетеро, ти я отстъпвам 🙂

 6. Общото между четирите е излъчването. Доста нетипичен вкус имаш

 7. Хм, първата част на постинга удивително напомня за някой от монолозите на Кевин Спейси от един известен филм… Знам за какво говориш, въпреки че е доста трудно да се опише чувството, когато видиш, че природата е била в настроение, когато е създавала нещо… Въпреки че определено си падам по мъже, не мога да не ви призная за моята женска муза или т.нар. “няматакавамацка” 😀
  Дами и господа, представям ви Меган Фокс:
  http://www.meganfoxy.net/megan.....aper_4.jpg
  http://www.hollywoodtuna.com/i.....ck_big.jpg
  http://www.xarj.net/wp-content.....n-fox2.jpg (тук с фотошопа някой е прекалил, ама айде…)
  http://www.xarj.net/wp-content.....n-fox5.jpg
  http://img409.imageshack.us/im.....yuiot3.jpg

 8. Вий хубаво показвате снимки, ама нещо не ви виждам да обяснявате защо именно тия са обект на вашето обожание…

  И аз мога да плясна 200 снимки на летисия каста, която наистина е много готина, но въпреки цялата си готиност, тя просто не е съвършена.

 9. познавам две полубогини и имам щастието едната да ми е гадже, а другата добра приятелка, аз съм един шибан щастливец и в рая с Лонги можем да сме на съседни хамаци.

 10. Винаги съм се впечатлявала от жени, които успяват да изглеждат женствени/нежни без да изглеждат крехки. Ето моите предложения: Лина Хедли и Дженифър Конъли.
  http://www.bestlifeonline.com/.....a_main.jpg
  http://www.canmag.com/images/f.....oster2.jpg

 11. oooooo, vilford , тази и аз много я харесвам 🙂

  koronal, снимки, нещо?

 12. Long, кажи бе, разбираш ли как е възможно да има хетеро жени :)) въпросът от първия коментар е адски уместен

 13. батка, и аз съм размишлявал над тоя въпрос много пъти, ама вече се спрях и даже не говоря за него, за да не клатя лодката 😉

 14. Аньо Нимен
  25/06/2008 - 18:16

  Чета те от доста време насам (уви, нямам си блог), и това ми се струва един от най-стойностните и интересни материали които си създавал от известно време. Хареса ми, и то много! 🙂

 15. мда, ама тия, дето четат май не се чувстват особено вдъховени да споделят… 🙁

 16. Моето уважение, ама като ще я обявяваш за най-красивата жена на света (с което съм абсолютно съгласна), поне да си беше направил труда да и научиш името… Катрин Мениг

 17. Брях да ти се не види, съвсем изцяло ми покри личните критерии! 🙂

 18. Статийката е много хубава. Не е скучен и глупав 🙂

  И да ти отговоря на въпросите в края:

  1.Типично женствени жени (разбирай общоприетите черти за женственост – определен тип коса, форма на тялото, поведение…).

  2. Не знам защо 🙂 Може би човек наистина не може да избяга от социално приписаното му.

 19. Хубавото на живота е, че болшинството мъже в последна сметка намират своята Лора.При мен, поне е така.

 20. Маркуча
  26/06/2008 - 10:19

  Не мога да се огранича само до една. Топ 3: Изабел Аджани, Моника Белучи, Марибел Верду. Топ 4-7, все заради филмите, в които играят: Кари Отис (Wild Orchid), Силвия Кирст (Emmanuelle), Бо Дерек (10), Ким Бейсинджър (9 1/2 Weeks). Всичко това съм го гледал, когато бях юноша бледен, та са оставили траен отпечатък в съзнанието ми 🙂 Както и много други знайни и незнайни… От горните само Катрин Мениг ми допада, Сандра Назич прилича на Щефи Граф 🙂

 21. Ето и по неизвестни в календаря на Пирели:
  http://fishki.net/comment.php?id=37115

 22. @GaN не е социално приписано, а генетично заложено, да не би при животните да има обществено с норми които да им се налагат, за да са повечето хетеро?

 23. Манол
  26/06/2008 - 15:30

  Лора е готина. А жената – мъж не е никак женствена 😉

 24. Относно Сандра… щом е сръбска фамилията, не трябва ли даже да се чете Насич? 🙂 А иначе мацката е много готина. Физически не е мой тип, но въпреки това ми изглежда безумно красива, просто защото има страхотен глас и страхотно излъчване. Като се замисля, жените които съм обичал нямат нищо общо помежду си, освен че всички имат много хубав глас…

 25. “Да ме извиняват гейовете, да си правят парадите колкото искат, но аз никога, ама никога няма да ги разбера.” – за сметка на това лесбийките ги разбираме и уважаваме 😀

 26. Жилов
  27/06/2008 - 00:44

  @SSH_ON
  Да, на лесбийките ще простим, защото правят секс с обекта, предназначен за секс, т.е. с други жени.

  За богините сега. За мен почти всички жени (99%), които видя, са красиви, без значение колко са високи, ниски, слаби, дебели.

  Но моите богини приличат на Джейд от играта Beyond Good and Evil, на Уинона Райдър, на моделката Anne от Hegre Archives, изобщо късо подстриганото момиче винаги ме привлича, защото често се оказва, че има интересна душа (поради липса на по-добра дума).

 27. Belogradchik
  27/06/2008 - 10:24

  @long… ти си извратен момче 😛

 28. Знам – ше зема да сбера дружки и да си направя един парад, бързичко, дорде не са ги забранили 😉

 29. elica’s freak
  27/06/2008 - 10:37

  Ти си първия, който смята Сандра (ex- Guano Apes – една от най-любимите ми банди) за мацка. А, аз обяснявам ли, обяснявам….

 30. decembergirl
  27/06/2008 - 13:31

  Аз много харесвам Kristin Kreuk – страхотно красива, естествена, с интелигентно и в същото време невинно излъчване.
  http://delirium.lejournal.free.....Kreuk2.jpg
  http://english.pravda.ru/img/i.....reuk-6.jpg

 31. Free_Rider
  27/06/2008 - 16:08

  Има блогове, за които можеш да кажеш, че е изкуство да попадаш случайно. Вдъхновяващо.
  Всяка жена има заложби за хомосексуалност. Идва от нашия първи допир с удоволствието и милувката – майчината гръд.
  Тук ще отбележа, че като естет, обожавам намерената красота. От гледна точка на това, че може да е Намерена във всичко.
  Което ми напомня за American Beauty.
  Творете и обичайте

 32. коментар от Свежо: Интересно, ако ти се роди дете и то е гейче/ лесбийка дали, ще е по-добре да го разбереш или да не го разбереш. Чисто теоретично.

 33. Георги Танев
  27/06/2008 - 16:26

  Интересно, ако ти се роди дете и то е гейче/ лесбийка дали, ще е по-добре да го разбереш или да не го разбереш. Чисто теоретично.

 34. :)леле просълзи ме…..толкова положителни думи за жената….и то не за една…на едно място…не ми се беше случвало….още една причина да съм щастлива,че съм жена…

 35. Докато гледах, си мислех че всичко което му трябва на едно момче си го има във Freedom ’90 (по Джордж Майкъл).

 36. до Mariyana: мда и на мен крис корнел ми е любим певец а албумите от 1994 и 1996 на саундгардън също.

  до Лонг: певицата на гуано ейпс най-много ми допадна. първата и третата ми изглеждат анемични. а последната явно си запазил за себе си защото от предложените снимки само може да се предполага нейната чаровност.

  но както и да е. да му мислят тези на които им се налага да правят секс.

 37. Бих те целунала за всяка думичка в тази статия!!! Просто невероятен си! Благодаря, отдавна не съм чела нещо толкова прекрасно за жени.

 38. и забравих да благодаря за музика

 39. тцтцтц, чак пък за всяка думичка 😉

 40. :))) вярвай ми, статията наистина е страхотна! и ако беше ме познавал, бъди сигурен, щях да го направя:)))))

 41. Mojeshe da pusnesh nqkoq klipche na Sandrichka. Mejdu drugoto tq e polu-germanka, polu-hurvatka-tuk imame chetiri hurvati i im razbirame okolo 70 procenta ot prikazkite. Sled srubskiq , moje bi nai-blizkiq ezik do bulgarskiq si e hurvatskiq, no tova e druga tema. Ta Sandreto moje da nqma tolkova sterilna krasota , no e e dna ot nai-charovnite kuchki na vselenata. Pozdrav za vkusa ti, makar maceto, deto si go slojil v nachaloto na temata da ne me vleche izobshto, stoto tiq usni , stil Angelina neshto ne mi pasvat

 42. аааа Ша Ма Звиняваш Ногу Лонгалоне Ма Те Тука Те Вече Не Съм В Твоя Отбор
  ако търсиш божествено вдъхновение ето ти
  http://images.google.bg/images.....CBcQsAQwAA

  this is my goddess and im ready to die for it

Leave a Reply

Задължителните полета имат *