Guys we HATE (even more)Мина се-не мина месец и ето отново дойде време за противните типове от медийната ни действителност. Ама какво да правиш, като гадовете са толкова неизброимо много, колкото са много и глупаците, които четат уикенд, стори, блясък, кой и другите парцаливи, пълни с евтин брокат “списания”.

Сега съм ви подготвил само трима, за които не се сетих предния път, ама за сметка на това всинца са уникално нещастни лигави тъпанари…

————————————-

Предупреждавам, че в тая статия на места съм му поотпуснал края на лайноустието. Да не ми ревете после…

————————————

Ще рече човек, че ги измразих всичките, дето има за мразене, ама не – те извират сякаш на талази от тъмните кътчета на мракобесни пластмасови предавания, пъплят от родното си село с желязна решимост да се докопат до “известност”, отравят живота ни с уродливите си мутри и безкрайни “хепънинги” и при това се мислят за голяяяяма работа.

Не, това не са някакви звезди, на които завиждам, защото не мога да съм като тях. Не са известни личности, които ме дразнят с поведението си или с нещо друго. Думата ми е за съвсем различни хора – за утайката на тъй наречения “елит”. За мизерниците, които са известни само с това, че са известни и с нищо друго, които ако не се натискат непрекъснато и с безумно нахалство да се появяват в разни евтини списанийца, с които плебсът уплътнява вътречерепната си кухост, щяха да умрат безславно и никой нямаше да си спомни за тях, дори няколкото заблудени души, които са прилъгали да спят с тях “щото ги дават по телевизора”.

Днес слаба реколта, но за толкова имам хъс 🙂


Люси

Преди беше част от световно неизветната “формация” Ъп-даун, чието най-споменавано предимство беше, че си имат негър. После отиде в Пайнер и се пробва като певец, но единствения път, когато името му се чу беше защото оврещя света как някаква негова песен не била “допускана” в някаква класация по Канал 1 защото била чалга. Вместо да се радва, че няма да го пускат по пенсионерската телевия…

С мазната си косица и идеите си, че някой у нас все още го харесва, Люси е смешен, макар и да не се доближава до същината на понятието противен – додрапва само до жалък. Като видя, че няма да стане с пеене, бившият “секссимвол” се закръгли още повече – до степен, че заприлича на кюфте – и започна да режисира чалгаджарски клипове. Амплоа, което безспорно му отива.

———————————

Цецо Елвиса

Колкото Елвис Пресли от по-ранните му години винаги ме е кефел, толкова нелепи, смешни и абсурдни са ми се виждали тия, които се правят на него. И докато в САЩ това като че ли е някаква разпространена мания, ние тука, за щастие, си имаме само един фалшив Елвис, при това доста жалък. Младежът не само не прилича на оригинала и не може да пее, ами и явно не схваща, че пазарът на услугите му е толкова малък, че направо го няма – та кой би искал някой като това същество да го “забавлява” на парти или каквото и да е там събиране?

Всъщност Цецо Елвис (както сам се нарича в сайта си, който не работи) може да се похвали, че е е вероятно единственият човек, който можеше и успя да провали Боби Турбото, когато той се отдели в самостоятелно предаване след супер-успешния сезон в Сблъсък по bTV. Серийките с Боби още се радват на голям трафик в нета, но не благодарение на Цецо, който беше главния отговорник за слабия и некадърен замисъл и реализация на Турбо лига.

Сега мизерното човече прехвръква от коктейл на коктейл и от “хепънинг” на “хепънинг”, прехранвайки се главно от 20 минутни участия на по-смотаните бирфестове, където вероятно напълно заслужено е освиркван и замерян с изгнили плодове, развалени кебапчета, използвани презервативи и други подръчни за раздразнените селски пиячи материали.

—————————————-

Драгомир Драганов

Тоя го оставих за десерт, щото е черешката на тортата на противните мазняри, за които не съм се сетил миналия път. То колкото по-малко се сеща за него човек, толкова по-добре за душевното му равновесие де…

Преди когато гледах Сблъсък в паузите за реклама въртях каналите и понякога попадах на най-глупавото, пенсионерско, безсмислено, лигаво, извадено от омирисания на стари дамски превръзки гардероб на лили иванова предаване Чай, на което тоя извънземен е водещ. За тия секундички обаче съм успял да се наслушам на солидно количество глупости. Човечето се опитва да бъде добричко с всички, да се разбира с гостите, да се съгласява с всичко…. до степен направо да ми се гади да го гледам. Веднъж беше с Ъпсурт и стана дума нещо за това, че той можел да слуша и харесвал всякаква музика – и бате Венци му вика ‘да бе, а дет метъл харесваш ли?” а оня гъзолизач веднага едно мазно “ами аз не знам каква е тази музика, но съм сигурен, че ако я чуя ще ми хареса“. Ти и анална трахеотомия сигурно не знаеш как се прави, ама си сигурен, че ще ти хареса баце…

Друг път пък го хванах да разправя сексуалния си живот – случката, която разказваше беше за първия му път. Как го бил направил за пръв път когато бил на 12 години и то с две 24 годишни студентки в мазето на баба си. Тука нема да коментирам, щото срещу такова чутовно твърдение от ефира на Канал 1 какво да кажеш???

А като споменахме сексуалния му живот, няма как да не се сетя за любимата му лили иванова. Много си я обича, не знам защо. Беше й дал да води 9 минутна рубрика в Чай, за което мумията получаваше по 4 000 лв на предаване. А БНТ получава не само милиони държавно финансиране, а и допълнителни субсидии всяка година – от моя и твоя джоб, за да произвежда подобни лайна – и то не топли, пресни, пускащи пара лайна, а студени, отдавна изсъхнали и даже вече немиришещи фъшкии.

Другата голяма любов на малкото жалко човече е музиката – и с нея се справя точно толкова добре, колкото и с правенето на телевизия (за лайната от предния абзац, помните). Преди обикаляше на концерти с лилиту, голямата прима на умрелите от скръб бабички и като им гледах съвместните плакати “драгомир драганов и лили иванова“, решени само в червено, без картинки, без цветно, само текст, даже не на гланцова хартия, за да излязат колкото може по-евтино ми ставаше едно смешно, смешно… Сега любителят на естрадата, който смяташе чалгата за пошла и долна музика и неведнъж я е плюл от ефирчето си се е приютил под крилото на могъщия Пайнер и явно там има хляб, защото се е поохранил видимо. То Митьо каквото докосне се превръща в злато май…

—————————-

Толкова за днес, мили деца. Интересното е, че още не съм получил обаждане от Албена Вулева да й стана съпродуцент на предаването. Явно не чете блогове, милата 😉

Когато има желание, има начини
Страшен ли е наистина Дракула?

Коментари

 1. Баахахахах тоя Люси не сам го и виждал преди може би трябва да започна отново да гледам тв. А тоя цецо елвиса не беше ли преди БОБИ ТУРБОТО аз мисля 4е е така и ако е така евала ТУРБОТО РУЛИРА хахаха. За третия но комент.

 2. отново много добър подбор :)))

 3. Димитър
  10/09/2007 - 11:01

  Много ме кефи снимката – нещо британско има в нея…

 4. Чайника го свалят от ефир след 7 години работа… сега скоро ще му е прощалното предаване, дано случайно не попадна на него 🙂 пайнер му бяха дали да пее по някакви концерти, ама бързо си поправиха грешката 🙂

  елвиса пък е готин пич, само публичния му образ е бая плосък. ако имитираше още 2-3 персонажа, щеше да е шоу

  люската доста повече го бива зад камерата, отколкото пред нея

 5. Съгласен съм с нещата, които пишеш за тези жалки създанийца. Но имам една малка забележка – мисля, че трябва да спрем да пишем и говорим за тях, защото така ние ги правим известни. Те трябва да бъдат наказани с мълчание, иначе само ги храним.

 6. поклон

 7. Евала 🙂

 8. Димитър Н. Mитев
  10/09/2007 - 18:19

  Когато прочетох този пасаж (Веднъж беше с Ъпсурт и стана дума нещо за това, че той можел да слуша и харесвал всякаква музика – и бате Венци му вика ‘да бе, а дет метъл харесваш ли?” а оня гъзолизач веднага едно мазно “ами аз не знам каква е тази музика, но съм сигурен, че ако я чуя ще ми хареса“. Ти и анална трахеотомия сигурно не знаеш как се прави, ама си сигурен, че ще ти хареса баце…) се сетих за много ама много г.зо лизачи и то не само „ЗВЕЗДИ” ами и техни почитатели (големи разбиратели) дето с поведението и твърдението си само доказват наличието на заболяването характерно за раздвоението на личността! Освен ако не е другото характерно при жените имащи незнаен брой сексуални партньори по едно и също време и за това да не търсят заплащане!!!
  Пример 1 – Веселин Маринов от МЕТАЛ аудиторията с ИМПУЛС до ТРЕТАТА И ЧЕТВЪРТА възраст по митингите на БСП – ОТВРАТ;
  Пример 2 – Всички онези дето преди 20 год. са влизали в ръкопашен бой с селяндурите по новобранските вечери затова че са различно облечени („парцаливи”) и слушат HEAVY METAL а не Хисарския ПОП и Лепа Брена а сега подаряват за рождения ден на децата си най-новия диск на Софи Mаринова – ОТВРАТИ!

 9. Николай Тодоров
  10/09/2007 - 22:06

  Лонги е затуй те питах кога ще пуснеш пак блога!Къртииии!!!П.П.http://www.obektiv.info/?cat=1.....Колко ли изкарва човек с Г**А(не с гласа и ума) си!:):Нестандартен подарък направи сам на себе си водещият на “Чай” Драгомир Драганов за личния си рожден ден и за 6-тата година на предаването му. На 22 януари, когато е роден, известният телевизионен журналист ще бъде в Монте Карло……(в интервю за “Обектив”)

 10. Не, не е по-добре да не ги споменаваме – така те няма да умрат в забвение, а ще се чуват само хубави неща за тях и като отвори някой интернета ще види само някакви хвалебствени глупости. А ако погледнем в перспектива, ако посещаемостта на блога ми все така се покачва, скоро той ще излиза по-напред в търсенията на имената на тия жалки гризачи 🙂

 11. Не мога да го кажа като теб!

 12. 10/10

 13. ех,таз кака сийка…:)

 14. Не знам дали споменавал тоя Веселин Маринов, толкова е мазен, че са го взели за рекламно лице на някакво олио (няма майтап, видях такъв билборд във В. Търново).

 15. Веселин Маринов наистина е доста мазен и доволно противен, но поне може да пее, което го изключва точно от тази ми класация. Но все ще измислим да го споменем някъде другаде и бъди сигурен, че няма да е с добро 🙂

 16. доста добре казано е меко казано!!!
  само със забележката,че ЦецКО Елвиса не е младеж ми направо чичка!!
  С останалото съм съгласна на 100%!!!

 17. Що само мъже? Има и достатъчно фукли. Например пропуснал си оная пикла от Мастило. Толкоз се напряга горкото че младичко още пук одъртяло. И оная дебелосерка, дето е срам за името на баща си Мартина Вачкова.
  И още колкото искаш.

 18. Докато не стане дума за двете простакеси – дъщери-вещери на известни татковци няма да участвам в коментарите… Те са повече, но тия двете придават някакъв неповторим кюрдски аромат на предаванията си, че нормалният човек очаква някой от декорите да не издържи и в студиото да навлезнат чакащите отвън овци, кози, говеда и дръливи бити кучета…
  Плодове на недостойните закачки на Лалю Ганчев и Григор Вачков, Бог да ги прости що не бяха педераси…

 19. Вачкова си е жалка картинка, а другата даже няма смисъл да я споменавам, щото е нечовек.

 20. Леле, тоя „чай“-ник не мога да го понасям, откак изтипоса разни серсеми пред (без-народното собрание)един майкро-фон и кандърдисваше мало и голямо да повтаря – вероятно срещу скромно заплащане – „ЕМИНЕМ е деструктивен“. Бах ти и урода уродлив, драго чайчето, де….. мръсен гаден,урод и помияр!
  Супер си го описал, Лонги, не е черешката в тортата, ами е костилката в ЛАЙНОТО, гада му с гад мазен….

 21. sickdreamer
  21/12/2008 - 11:06

  Отскоро ти чета блога, но в тази статия и първата от поредицата ми звучиш неочаквано (наистина жълтарски) злобно и просташко (смисъл: да плюем, че си нямаме работа), I don’t like it 😕

 22. ами аз предупредих в началото на статията = даже съм удебелил шрифта… 🙂

 23. Мома Ангелинка
  06/01/2009 - 20:52

  Ах, а кога ще пишеш за мазните остарели дебели мъже???? Ето няколко идеи:
  1.Моята лябов – Батето, той е квинтесенцията на управлението през последните години – алкохолно приповдигнато, фриволно, лесно и с трагични за държавата последици…
  2.Вежди Рашидов -не знам кой го набеди този, че е интелектуалец и от тогава се съдират да го канят в talk-show-та, ама ако изтрезнее може и да каже нещо умно…
  3. Проф. Вучков…коментарът е излишен
  4. Стефан Данаилов…

 24. драго чая
  обект номер 1 в класация ми най противни типове на планетата
  отвратител плужек който майка ми за мой най голям ужас харесва !

 25. didiablito
  28/12/2010 - 17:23

  Такава класация НЕ може да мине без Мон Дьо!!!

 26. За съжаление първия мат’рял е в сайт, който не съществува. Пазиш ли копия тук, или е безвъзвратно изгубен?

Leave a Reply

Задължителните полета имат *