Благодарение на…


http://copyscape.com/ можете да проверите дали някой не ви плагиатства от блога.

За Русия с любов
Станишев е просто едно безгръбначно

Коментари

 1. Абе те тия са вземали наред… Като на места не са спазили правата указани в блога. Примерно Ангел Грънчаров не позволява да се копират статиите му с комерсиална цел.

 2. Сега само трябва да вземеш някоя тяхна статия и да я публикуваш в своя блог и сте квит 🙂
  http://politics.bg/ – да не вземеш да се комерсиализираш!

  P.S. Едно оплакване относно абонамента!!! Къде ми е снимката с автограф от Милко мустака?!? Ако не ми я пратиш се отписвам !!!!! 🙂

 3. Ангел Грънчаров
  14/08/2008 - 10:08

  То невинаги позововането на “чужди мисли” е осъдително нещо, не всяко такова действие е “плагиатство”. Има нещо, наречено цитиране, което е съвсем позволено, даже авторите се радват, когато ги цитират.

  Не бива човек да се бои толкова от “плагиатстването”: върху идеите и мислите собственост няма, защото авторът, ако държеше да си ги запази само за себе си, защо тогава ги е написал и ги е публикувал? Ами който възприеме и повярва в мислите и идеите му, той плагиат ли е? Истинските и големите автори са безкрайно великодушни: т.е. са като мен 🙂

 4. Стоян
  14/08/2008 - 16:51

  Благодаря за линка. Много добра услуга предлагат copyscape.com. Жалко, че лимита за безплатните търсения е само 10 търсения свързани с един сайт на месец.

 5. Е, с платената версия едно търсене струва 5 цента. Това прави 5 долара (6 лв.) за 100 търсения, които вероятно ще направиш за една година, ако имаш само един сайт.

 6. Стоян
  14/08/2008 - 17:00

  Съгласен съм, не е скъпо. Аз се поуспокоих за момента-само в някакви форуми имах копирани материали. Преди няколко дни добавих 2 нови страници в един от сайтовете, които според мен са доста атрактивни и другия месец ще проверя пак с безплатния вариант как е положението. Ако забележа нещо нередно ще се възползвам и от платената услуга. Дано не се налага.

Leave a Reply

Задължителните полета имат *