Актуална снимка – някога през 2004кликни картинката

Eдин от първите ми опити в аквариумното растениевъдство преди около 2 години. Обещайте да не се смеете. Аквариумът е 40 л. Сниман е накадърно с аналогов фотоапарат (от мен) и снимката после е сканиран некадърно (пак от мен). Все пак начинаещите нека видят, че така се започва.

А как се свършва, вижте тук.

Малката, тъпа гина

Коментари

 1. Борислав Т. Борисов
  05/11/2007 - 16:11

  Как се постига това нещо, това е възхитително ? Много е красиво, аз лично смятам в бъдеще да си направя аквариум /имах като дете/ но като гледам ти си изградил цяла самостоятелна екосистема. Мисля да направя нещо подобно и после да пусна рибите.

 2. Благодаря ти за мнението, но тoчно това ми е най-грозния аквариум, още от когато започвах да се занимавам. Виж аквариума ми от тази година или миналата.

  А за пускането на рибите точно така се прави – риби се купуват най-рано след 2 седмици.

  Ако искаш да научиш повече за акваристиката, ргистрирай се тук, има много статии за четене:
  http://www.aquariumbg.com/forum/index.php

 3. Борислав Т. Борисов
  05/11/2007 - 21:21

  Благодаря за препоръката. Ама едва ли ще намеря време за повече сайтове,работя в БДЖ и пътувам. Ама това което съм решил ще го сторя може би напролет. Между другото аквариумите ти са страхотни. Аз съм близо до Варна и много често посещавам Аквариума, напоследък рибите поизмряха ама има какво да се види. Нещо много важно: Приемат риби дарения, дори и купуват 🙂

 4. Без четене няма как да стане такъв аквариум (и пари де). Ако искаш, може да имаш по-обикновен, но пак хубав – съвети давам по айсикю 🙂

 5. Съновник
  28/06/2010 - 15:49

  Преди това погледах, сегашния виж да аквариума.
  Разликата е огромна. И този разбира се има своя чар

 6. има, трънки 😛

Leave a Reply

Задължителните полета имат *