Отново Яне Янев..


Абе според вас възможно ли е да прецака създателите си от БСП – да ги е ползвал само за да се докопа до парламента… А сега да ги изостави и да почне да търси известност, като наистина се бори срещу корупцията? Щото друг гръб като че ли няма – какво друго му остава, за да се задържи?

 
Още по-нови в блогрола – 07.2009
Ще ме направи ли як Белчо Христов?

Коментари

 1. Косьо
  30/07/2009 - 10:02

  Не, по-скоро ще си търси нов гръб.
  Точно него не го виждам като борец против корупцията.

 2. Стефан Русев
  30/07/2009 - 10:07

  Интересна ситуация.

  А дали не в парламента за да изиграе ролята на троянски кон в крепоста на Герб?

  Аз си мисля обаче, че сега е шанса му за известна кариера и най-вече да направи нещо запомнящо се. Мисля, че ще се опита да работи за доброто на БГ.

 3. точно тва си мисля и аз че може да стане.

  не е нужно някой да бъде добър човек, за да е полезен.

 4. Стефан Русев
  30/07/2009 - 10:38

  Съгласен.

 5. Ицката
  30/07/2009 - 11:33

  В интерес на истината, не знаех, че е “създаден” от БСП 🙂

  Според мен по-скоро ще се ливри около Герб. Няма как да се окаже “троянски кон”, щото Герб си има достатъчна подкрепа в лицето на Атака и сините. Сините в началото се направиха на интересни, ма сега ще седят и ще траят, щото за тях е по-добре да подкрепят Герб, отколкото опозицията (БСП). Така ще си изгубят и без това малкото симпатизанти 🙂 За Атака незнам, ама мисля че ще продължат да подкрепят Герб. Та Яне и той няма къде да ходи 🙂

 6. Не.

 7. Коровиев
  30/07/2009 - 19:07

  Я сега, кой не е чел “Франкенщайн”? Според мен сега му плащат отвън. БКП-то нещо се прецака с творенията си.

 8. Моята скромна гледка от кулата: когато червеният кораб потъва, ще бяга, но ако не дай си боже се стигне до червен мандат, отново ще се върне като блуден син. В момента обаче е на далавера да тича на воля – отново може да дрънка празни приказки, без да се налага да носи каквато и да е отговорност.

  Политическото поведение на Яне е класическа мениджърщина – ръсиш празни идеи, които знаеш, че няма желаещи да реализират – или ако трябва да се реализират, сръчно ги прехвърляш на някой друг, за да обереш после лаврите; от това се гради чудесна биография, но същевременно трябва да внимаваш да не те сложат точно теб на кормилото, че това все пак е свързано с отговорности.

  Яне от години се бори с корупцията. На думи. И ще продължи да го прави при която и да е власт – по същия начин. Ще трупне някакъв приличен имидж, без да се налага да прави нещо, и ще го капитализира в някой момент, но според мен още е рано. Честно казано, донякъде ми напомня по кухото си говорене на Първанов – дрън, дрън, обединител, дрън, дрън, ще преборим, дрън, дрън, необходима е промяна, дрън, дрън, дрън… Много приказки без покритие, за реализацията на които да се грижат други балъци.

 9. Няма как да сме сигурни кои са му “създателите” (ако изобщо има преки такива), но които и да са – той няма да е верен на никого, освен на себе си 😉 Не щото е принципен, ами защото си гледа интереса.

  Също така може и да поизобличава разни корумпирани, без това да му пречи да прикрива други и да се заиграва с трети. Тоест, да – покрай цялата си продажна и несериозна същност, Янето може да свърши малко работа. Както и всеки друг всъщност…

 10. Много ми е забавен как Янето винаги има много “интересна информация” и “сигнали” срещу тези, които не му изнасят, примерно “кръгът Капитал”… Сигурно и срещу Лонги ще изскочи нещо 🙂

 11. Яне е пич! Ама след като е генномодифициран производ на БСП, се чудя дали няма да мутира в истинска пичка, визирам – да му пораснат и гърди.. щото гледам добре си поддържа ноктите на ръцете, а и маниерите му едни такива ‘пичовски’. Кефи ме как си тактува с ръката, на него не му требе диригентска палка. 😉
  Не се сещам до сега за извадени компромати срещу Бойко и Сержовите хора. Интересно ми е как ще пребори и Гришата, според мен много на сериозно взе да се взема нереализираното земеделче. Требеше да си трайка и да се държи за полата на баба си Шмайзер.

 12. Като се сетя за Яне, и ме влече към класическото “Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!” И към по-съвременното “Аз ще бъда с таз, която е на власт” За целта може малко и срещу корупцията да се поборим…

 13. neuromantic
  04/08/2009 - 10:18

  Комунистите са супер тъпи копелета, те обичат да играят кукловоди, но за цялата си история почти всички кукли са излизали от контрол и са им правили проблеми, а те продължават да не си взимат поука 🙂 Р. Овч. като един от качествените им играчи ги порица наскоро за поредното им антитворение Яне.

  Та Яне ще подкрепя година две това правителство и неминуемо ще почне голямото плюене, с което да захрани електората си. Същото вероятно ще направят и Атака – тия партийки се хранят само от недоволство… Трябва да има някой враг иначе се обезмислят.

 14. “Я сега, кой не е чел “Франкенщайн”? Според мен сега му плащат отвън. БКП-то нещо се прецака с творенията си.” хехе)))

Leave a Reply

Задължителните полета имат *