Легалната проституцияКакто всички знаете, навсякъде по света проституцията е легална, особено у нас. Достатъчно е тя да каже, че го обича и фактът, че е с него само за да му прави свирки срещу пари/кола/джиесем/ваучер (в зависимост от класата й) на никого не прави впечатление.

Е, понякога разбира се даже тоя тип проститутки прекаляват и пример за това е следната интересна и поучителна история…

От Григор научих, че от няколко седмици в интернета се върти едно яко линкче, а аз си позволих да го попреведа и да го постна тука, щото смятам, ще е забавно. Та…

В САЩ, особено сред по-заетите професионално хора, обявите за запознанства са много популярни, понеже едно, че американците си имат традиция в срещите с (почти)непознати и второ, че при 16 часов работен ден малко трудно ще намериш време за социални контакти. Та историята твърди, че една 25 годишна девойка пуснала във форума на елитен сайт за запознанства следната питанка:

Къде бъркам?

Уморена съм да се мъча напразно. Аз съм красиво (всъщност изключително красиво) 25 годишно момиче. Интелигентна и изискана. Не съм от Ню Йорк. Търся да се омъжа за човек, който печели най-малко половин милион на година. Знам как звучи това, но имайте пред вид, че да печелиш милион на година означава да си средна класа в Ню Йорк, така, че изобщо не мисля, че се целя прекалено високо.

Има ли в този форум мъже, които печелят по 500 хил. и отгоре? А има ли жени, омъжени за такива мъже? Ще ми дадете ли някакви съвети? Преди ходех с един бизнесмен, който печелеше около 200-250 хил. на година. Но с него ударих на камък – 250 000 изобщо не стигат за да живея в Central Park West (бел. Longanlon – това е престижен квартал в НЙ). Познавам една жена от групата ми по йога, която е женена за банкер в инвестиционна банка и живее в Трибека (друг скъп квартал), а тя дори не е толкова хубава, колкото мене, нито е особено умна. Какво прави тя и какво да направя аз, за да стигна нейното ниво?

Ето какво питам по-точно:
– Къде излизат богатите неженени мъже? Барове, ресторанти, спортни салони?
– Какво търсят те в партньорката си? Бъдете честни мъже, няма да ме обидите.
– Има ли някаква възрастова граница, в която да се целя? (на 25 съм).
– Защо някои жени, които живеят разточително в най-богатите квартали са толкова тъпи? Виждала съм истински тъпи, скучни патки, които са женени за невероятно богати мъже. И съм виждала убийствено красиви момичета да седят самотни в барове за запознанства. Защо става така?
– За мъже с какви професии да се оглеждам? Всички знаят за адвокати, банкери, лекари, но колко всъщност получават тия хора? Къде излизат вечер?
– Как решавате дали да се ожените за една жена или просто да я държите като любовница? Защото аз се интересувам САМО ОТ БРАК, не от срещи и гаджета.

Моля, задръжте си обидите – аз честно и почтено питам. Повечето жени мислят по същия начин, но го крият, а аз поне си казвам кое как е. Нямаше да търся такъв тип мъже, ако не смятах, че съм повече от достойна за тях – като външен вид, култура, любов и умения в домакинството.

До тук като че ли нищо стряскащо – поредната тъпа патка, решила, че да притежава путка е необходимо и достатъчно условие да получи целия лукс на света. Такива си ги имаме много и у нас, макар чак такива обяви да не пишат.

Интересното е отговорът, оставил във форума брокер от Ню Йорк, който отговарял на условията й:

Ето тук ти е грешката:

Прочетох поста ти с голям интерес и сериозно се замислих над твоята дилема. Не ти губя времето, защото се класирам според твоите критерии – печеля над 500 хил. годишно. Но така , както ги виждам нещата, ти ми предлагаш, чисто и просто, една много скапана сделка. Ето защо: ако махнем всичките глупости, дето си ги наговорила, това, което предлагаш е проста размяна – ти предлагаш своите прелести срещу моите пари. Просто и ясно. Обаче има още едно съществено нещо – твоята красота ще намалява с времето, докато парите ми – не. Всъщност, много е вероятно аз да печеля все повече през следващите години, но е абсолютно сигурно, че ти по-хубава няма да станеш.

Така, че икономически погледнато, ти си амортизиращ се актив, докато аз съм актив с увеличаваща се стойност. И не само, че ще се амортизираш, ами амортизацията ти ще се покачва всяка година. Ти си на 25 и вероятно ще останеш доста секси в следващите 5 години, но все по-малко секси всяка следваща година. После красотата ти ще започне да избледнява и на 35 вероятно няма да ставаш за нищо.

Така, че ако си говорим по брокерски, не е изгодно да те купя за дълго (което ти всъщност предлагаш), а по-скоро да те ползвам за кратко и да те продам бързо. Ако смяташ, че говоря грубо, ще ти кажа следното – ако моите пари изчезнат, същото ще направиш и ти, така, че и аз трябва да имам някакъв вариант, когато красотата ти се изпари. Просто е – както ти поставяш условията, има смисъл да си ми само любовница, а не и жена.

Отделно от това, в началото на моята кариера научих много за ефективността на пазара. Затова се чудя защо момиче като теб, “интелигентна, стилна и изключително красива”, не е успяла да си намери чичко-паричко до сега. Трудно ми е да повярвам, че ако си толкова готина, колкото казваш, мъжът с 500-те хиляди на година все още не те е намерил, пък ако ще и само за да те пробва.

Надявам се, че съм ти помогнал, а ако размислиш и започнеш да се даваш на лизинг, обади се.

 

Точно в целта, дет се вика. Коментарите оставям на вас и да знаете, че на английски чичко-паричко е sugar daddy… 🙂

—————————————————————————————————

Интереснa статия, която вероятно си пропуснал:

Идат избори. А ние кога ще дойдем?


 

McDonald’s VS Арабите
Легалната проституция… у нас

Коментари

 1. нях нях нях 🙂
  демек, тя иска да работи ‘Принцеса’. Но за тази ‘професия’ едно, че се изисква висш пилотаж, и второ – притежанието на путка наистина не е необходимо и достатъчно условие! Принцесите(каквато определено иска да е тя) са родени такива и не пишат по разни глупави форуми, искайки съвети.
  и бтв възможно е да е секси дори като стане на 36/7, познавам такива жени(сега изглеждат на 25)! 🙂

 2. Мда, икономически обосновано.

 3. Типичен женски синдром. Това което не ми допада е, че чечкото не и е отговорил както трябва. Аз бих убедил 25-годишния и задник, че курви като нея зяслужават да мастурбират в самота цял живот. Къде, по дяволите изчезна любовта. Все по-малко хора се напъват да изпитат онова гъделичкащо чувство, тръгващо от мозъка, преминаващо през цялото тяло и “удрящо” в петите. Бегбеде, за съжаление е прав и по този въпрос… Май всичко е за продан!? Тъпо ми става и като гледам 13 годишни фолк диви, как въздишат по мутряги, чиито ланци тежат повече от тях! Ако бъдем реалисти: Адът е там, където няма любов, бе казал някой… Уелкъм ту хел!

 4. Един от коментарите след питанката дава и обяснение защо много богати мъже са женени за не толкова привлекателни жени:

  ФАКТ: Банкерите не са свалячи. Един млад фотограф например, за едно лято сваля повече жени, отколкото банкер за 10 години.

  Банкерите с обикновени жени са с тях още от времето, когато са били обикновени млади банкови аналитици със заплати по 50 хил. Когато започнат да се издигат в професията, тия мъже просто са прекалено заети да бачкат и нямат време да си търсят други жени. Или просто си ги обичат, егати.

  Вярвайте ми, бил съм на много партита на банки – няма почти никакви красиви жени, че даже и добре изглеждащи.”

 5. Георги Фурнаджиев
  17/10/2007 - 10:04

  Отговорът на брокера ми хареса. Професионализъм срещу професионализъм.

  Колкото до “обикновените” банкерски жени – явно, въпреки обикновеността си, са по-големи хиени от мацката и не се дават така лесно. Господ за сметка на едно дава друго. Но пък от друга страна има секретарки …

  Много може да се разсъждава върху нещата, които цитираш.

 6. DAYO, все си мисля, че притежаването на путка е необходимо условие, макар и да не е достатъчно 😉

 7. Местият вариант е: малка пикла обяснява “пестя пари от закуски, за да си купя хубав GSM и някоя парцалка, за да изглеждам яко и да си намеря пич с кинти..”
  Ефектът – намира си пич, който пести от закуски за GSM и ланци.. :woot:

 8. Много як отговор, на брокера. Като ще са делови да са. Само кофти за тия дето не осъзнават, че това си е чисто и просто сделка, яко се прецакват.
  Ако брокера е сериозен ебахти изкривените хора са тия в отношенията си.

 9. Lubz, истината, която каза силно ме развесели 🙂 🙂 🙂

  nin, кво му е на брокера – предлага да я пори за известно време и да й плаща. Нищо лошо…

 10. хаха 🙂
  освен това,опитът учи(не личният ми),че мъжете не си падат по много умни жени(поне не по-умни от тях),не че мацката с обявата е “много умна”…ама все пак 🙂
  та това обяснява защо жената от йога-класа й не е толкова умна..ама сега като се замисля още се чудя колко трябва да е зле 😀

 11. калин
  17/10/2007 - 11:41

  Проблемът й е, че не се е родила в БГ и за предпочитане в София. За нула време ще си намери “виден бизнесмен”, готов да се ожени за нея. Или поне детенце на “виден бизнесмен” ще забърше. Още по лесно ще й е, ако боцне едни цици и едни устенца тип Анджелина Джоли и стане фолк дива. Тука не им стига акъла да сметат амортизации и други такива сложнотии.

 12. Хе, не си мисли, че навсякъде не става точно по същия начин. Както много пъти съм казвал, България НЕ Е уникално прецакана от господ.

 13. “Познавам една жена от групата ми по йога, която е женена за банкер в инвестиционна банка и живее в Трибека (друг скъп квартал), а тя дори не е толкова хубава, колкото мене, нито е особено умна.” – ето тука идва момента на излъчването, поне за мен.

 14. Просто целевата група, към която се е насочила “дамата”, предполага интелигентни и амбициозни хора, които най-вече заради собствените си качества са попаднали там. Докато българският случай, за който говорите, е различен – новобогаташи, чалга-певици, мутри… На тях не им трябва да са интелигентни. И дори няма да разберат ако (когато) някой се възползва от състоянието им. Няма да се отрази на самото състояние, де.

  Така че изход за дамата виждам в преразглеждане на целевата група. В САЩ със сигурност е лесно повече от където и да е да натрупаш солидно богатство изведнъж. Справка – който си изберете от Холивуд или MTV. Мисля, че дамата ще “преглътне” липсата на високоинтелектуални разговори, подходящи за нейната натура, за сметка на къде къде по-значителното потенциално богатство. А и в крайна сметка винаги има клубове по интереси… алкохол… дрога… 😀 Колкото до любовта – може би ще я открие в някой млад градинар, както често сме виждали по филмите (хаха).

 15. Днес някаква гига-пичка (“гига” в смисъл “яка”, а не “амортизирана”) возеше ебати мерцедеса. Интересно ми е на колко ли свирки се равнява тая машина. Или може би трябва да мерим в (погълнати) литри?

 16. Пичките с мерцедеси, кайени и прочее супер-скъпи возила, обикновено са дъщери, а не гаджета. Никой с достатъчно акъл, за да направи толкова пари няма да купи мерцедес на куклата, която му го лапа тази седмица – обикновено се купува някое малко пежо или рено и то на негово име, за да може да си го вземе и да го даде на следващата. За сметка на това бащите и душата си дават за дъщерите си и като каже, че иска мерджан, няма мърдане.

  Подобно е положението и с младите, яки мъже в огромни джипове или скъпи беемвета/мерцедеси. Те не са мутри, не цъкайте след тях и не ги мразете – те просто са шофьорчета с 300 лв заплата, а шефът/шефката се вози отзад, скрит/а зад тъмните стъкла. Или е на вилата за уикенда и шофьорът разцъква с возилото за да срути някоя, дето е спестила от закуски за “як” джиесем и тигрови прашки.

 17. Чувствам се… уплашена. Вече изобщо не разбирам взаимоотношенията на хората. Какво ми има? (;))
  Докъде трябва да са стигнали, за да излизат подобни въпроси? И което е по-лашещо, срещала съм не малко жени (а и мъже), които гледат на връзкитеш си точно така.
  Бр.

 18. калин
  17/10/2007 - 13:47

  @longanlon (пост 1503):
  добре бе, да го еба, след като има толкоз много млади богати пички и толкоз малко млади богати пичове в България, с кой се таковат тези пички, след като видимо има недостиг на млади богати пичове?
  Питам, щото аз като един средностатистичен пич със средностатистична заплата, все удрям на камък в търсенето на свободна богата млада пичка, която да ми купи БМВ и апартамент в Лозенец 😉 🙂

 19. Абе дали ше е мерцедес или рено, няма значение – пишки трее се лапат. 🙂

 20. Няма такава патка(и). Поне хубаво каза момичето, че много жени си го мислят това, но не се осмеляват да го кажат на глас.

  Евала на пича, дето й е отговорил!

  А аз не спирам да се чудя до къде можем да стигнем така с тия разсъждения. След време сигурно младите момичета ще са изложени на витрини и ще наддаваме за тях. Нема “любоФ” братче 🙂 Само пари. Дайте да направим фонд “За мъжете, които не мога да си купят яка пут*а” и да събираме средства 🙂 Белкем някой от нас (дето няма някой друг милион в банката) да си вземе “хубава” мадама 😛

 21. Gan, няма смисъл да се питаш “до къде ще стигнем” – ние вече сме стигнали. Тая практика жените да се женят според богатството ма мъжа не е от днес, ами от хилядолетия. Дори едва напоследък (последните стотина-двеста години) безпрецедентно жените понякога се женят по любов, което преди не се е случвало общо взето.

 22. Мдам, а с излагането на витрина циганите си го правят всяка година на незнам-си-как се казва панаира ли пазара ли за булки в Стара Загора.

 23. коментар от аналите ….тука си имаме и пазар за бабички:)

 24. като стана дума за свирки и броя им верния отговор е-една,но на място:)

  P.S.:”крилата фраза” е,не съм го измислила аз,ама понеже видях,че никой не го е написал досега,реших да ви го споделя 🙂

 25. @Longalon (1485) – значи не си бил на парти на ПИБ в Пловдив 🙂 може да са ужасно некадърни специалистки по общи банкови операции и елементарно действие като внасяне/изтегляне на сума да им отнема по петнайсет минути, обаче са много, ама много лачени каки. Незнам дали карат мергили, обаче съм сигурен, че са доста добри във креватната разновидност на френския език 😉 Почти съм сигурен, че са избирани с кастинг, а не с конкурс и знания..

 26. Здравейте. Аз пък не мога да разбера защо си мислите че само жените си го мислят. Все повече се убеждавам че и мъжете всв гледат далавера да има, не говоря за някаква огромна сума пари ама всеки те пита ама какво работиш, ама на квартира ли си в софия или си имаш местенце твое, и въобще все някакви такива въпроси. Така че според мен хич не е до мъж или жена , просто си има използвачи и нагаждачи. Както казва все в *** и все в твоя

 27. Много ме озадачи тая мадама. Наистина, има си цел и съвсем културно пита момичето за съвет как да си я постигне. Но има някакъв проблем с ценностната система според мен. Като е толкова умна, защо не хване някоя прилична професия и не си направи сама кинтите? Щом е и хубава, мъжете от нейната класа буквално ще се залепят за нея, а може би ще си позволят и да я уважават и обичат, имайки предвид, че и тя самата си има свои си кинти. Разбирам, че иска да живее добре момата, ама като е толкоз умна, така ли не й просветва, че може и сама да си го осигури този живот? Е*ла съм я в еманципацията дето толкова се борим за нея – ей такива патки сами се обезценявати плюят на цялото ни свято дело. Надявам се повече момичета да го прочетат това: Девойки, бъдете си красиви, бъдете си нагласени, бъдете си претенциозни колкото си искате, но едно висше образование не е никак трудно да се вземе, един частен бизнес спокойно можете да си завъртите и да сте спокойни, че мъжът ви ви уважава и че после дъщеря ви няма да стане проститутка по ваш пример, а самостоятелна личност с достойнство.

 28. Грешката в логиката на мъжа е, че красотата е дълготрайна инвестиция, защото се предава на поколението. Що се отнася до парите, палачинката се обръща доста често.

 29. Това наистина е точно на място. Човекът е бил напълно почтен, както между впрочем и мадамата. Той обаче не е съвсем прав за амортизацията. В дългосрочен план активът наистина намалява сериозно стойността си /в конкретния приме може би дори клони към 0-ла, особено ако говорим са срокове над 15+ години/. В краткосрочен аспект обаче са възможни печалби от маржа от една страна и то краткосрочния тренд на нарастване на цената на актива. Например при една сериозна инвестиция /пластична операция за 100 000 долара+/ е възможно да бъде променена структурата на актива и неговото фукционално предназначение. В този смисъл в краткосрочен аспект са възможни тенденции на увеличение в стойността /говорим максимум до 3 години естествено/. Тоест образно казано все едно си на “Дълга” позиция. А освен това предложението му за лизинг е малко опасно. В смисъл, че може да се набута. Не уточнява дали е финансов или оперативен лизинга. Ако е оперативен, добре. Но ако има в предвид финансов лизинг, нещата са по сложни. Това променя капиталовата структуря на баланса и влияе върху някои коефиценти за ликвидност. Той като брокер би трябвало това добре да го знае. Ако обобщим, при сделка под условия на оперативен лизинг по облагодетелсван е лизингополучателя /брокерът/, а при финаносв лизинг по облагодеттелстваната страна е лизингодателя. Според счетоводните стандарти налице е финасов лизинг /и следва да бъде класифициран като такъв/ когато всички рискове и изгоди свързани с използването на актива са прехвърлени към лизингополучателя – тоест той носи риска от погиване на вещта. Това може на бъде приравнено на брачен договор, където брокерът формално е по – силната страна, но само формално. Така, че моят съвет е: внимавайте при такива сделки.
  Този коментар е преди всичко с развлекателна цел, но да не забравяме, че във всяка шега има доза истина. Похвалното в случая обаче е, че хората са максимално почтени и ясно изразяват позицията си, без да изпадат в тинята на псевдо морала. А и да не съдим толкова лесно хората, това мисля не е работа на никой от нас тук на земята. Защото както казва Франсис Скот Фицджералд “Когато почувстваш желание да критикуваш някого, не забравяй, че не всеки е имал през живота си шансовете, които ти си имал”. Ако човек е бил цял живот беден, не е непременно осъдимо да желаеш да живееш в малко по – добър квартал.

 30. Неговият актив също се амортизира, защото пари в гроб не се носят 🙂 Тъй че споменатите 5 години са единствените, които са от съществено значение в сделката.

 31. Стефка
  18/10/2007 - 15:46

  хммм по-скоро бих била с мъж, който е инициативен и тепърва поема пътя към успно реализиране на плановете си, отколкото да се тръшна някъде на готово.
  Моята житейска позиция е, че мъжете все пак са по-силния пол, колкото и да не им харесва тази идея напоследак:))))Сега съм на 23, завършвам магистратура, работя от 5 години в частния сектор имам добра реализация и развитие, активен социален живот и общо взето голям кеф ми е:)Все някога обаче, можеби до 10-тина години, бих искала да се омъжа и да имам деца, бих искала да си ги гледам аз, тъй като нямам майка да ми помага, пък и закво са ми тез деца ако няма да си ги гледам аз. За целта, мъжа ми не трябва да е някой мухльо който само оправдателно повдига рамене и оставя на мен да върша всичко, от строенето на колибата, до ловуването, наклаждането на огъня и прането на неговите и на детето насрани гащи:))Не държа да е мега гъзар, нека просто да е отговорен и инициативен, да планира и да инвестира времето и търпението си също толкова разумно, колкото някой брокер би инвестирал парите си.

 32. българче
  18/10/2007 - 16:43

  Има много подходяща за случая българска поговорка “Каквото почукало – такова се обадило”. 😀

 33. Bloodymirova
  18/10/2007 - 16:54

  Дет се вика – като има търсене, ще има и предлагане. На явлението му се вика trophey wife. Богати чичковци си закупуват жени-кукли да им красят имението и да им народят дечица.
  Това че тоз индивид й е отговорил точно така, не означава, че някой друг няма да се навие. Не всеки се продава, някои просто нямат търговски вид 😀 (тва последното е цитат, ма не помня от кого…)

 34. абе мили момичета и момчета недейте да разсъждавате…Фроид отдавна го е казал “нагон и комплекс”…:)
  докато има турбо пишки за лапане ще има и съотвения брой силиконови устни да ги употребяват – закон в микройкономиката – а отговорността е поделена поравно между “фалшивите action герои” и техничте/”техни” в смисъл “по предназначение”/ отстеляни “патки”
  …като в онзи гениален виц за циганката, която си купува презервативи в аптеката…

 35. 1. Останаха ли мъже? От как мъжете се прое****жените се пропиха и взеха да им изземват мъжките функции.Само дето още не са им поникнали пишки…
  2. Другият ми въпрос е защо МЪЖЕТЕ като цяло, а не само богатите се плашат от интелигентни жени
  3. Кажете ми мили мъже как като се държите като путки жените да не Ви употребяват и вас и парите Ви?

 36. bloodymirova “targovskiq vid” ne e vsi4ko 6a znaish :)…ako ne6to za teb blesti/poradi stoinostta si/, to men moje da me zaslepqva/pak poradi sa6tata pri4ina/ i da go “sritam” nadale4…vapros na talkuvane…a ne zabelqzvate li kak pogleda varhu temata na jenite i majete se razli4ava principno/”principno”…vsi4ko e v principa mamka mu/…kakto v edna savsem topla reklamka se kazva “vsi4ko e vapros na karta”…az bih dobavil “vsi4ko e vapros na blqsak” i tejko mu na tozi, koito nqma slun4evi o4ilca…

 37. Bloodymirova
  18/10/2007 - 21:19

  Това означава ли че ако искам да изглеждам добре, то е непременно защото се стремя да си хвана sugar daddy? Ае моля ви се. Плюс това, ще се учудите каква голяма част от лъскавите мацки просто избиват комплекси.

 38. Все се чудя защо жените продължават да отричат факта, че нещата почиват на финансова основа по един или друг начин. Даже да не говорим за кеш – коя от вас на бати би излязла с някой бедняк дето нема кинти за закуска, а какво остава да ви почерпи? Имаше едно девойче, което твърди, че по-скоро би била с инициативен мъж… ми това пак си е един вид инвестиция, която накрая пак се свежда до това какъв начин на живот ще и осигури въпросния индивид.
  Друга е темата, че некой фусти ги мързи да гледат и все гледат легнали да си вадят хляба… но пък за всеки влак си има пътници…
  Относно прословутия мъжки страх от интелигентни жени… може би трябва първо да се даде някаква дефиниция за термина 🙂
  Така или иначе такова нещо като вечна любов няма, номера е мъжа да си задържи парите докато остарее, за да не избяга възлчбената, а жената да се задържи на висота докато мъжа почне да го мързи да си търси друга…
  Предполагам, че ще ме оплчете за цинизма, но какво пък – който си вярва в приказки няма да спре да го прави само заради един анонимен пост…

 39. Предупреждавам – тука анонимни постове не смятам да допускам. Поне едно измислено име можеше да напишеш.

 40. Аз само относно красотата и дългосрочността на инвестицията…
  Често напоследък ми се случва да видя щерка очевидно по-грозна от майката, така че не си е инвестиция! А като притуриш и колко е проста – коментарът е излишен, защото не съм виждал случай майка ти да е АМА МНОГО ПРОСТА, а изтърсакът да е различен. Дори в обратна посока се засилват нещата.
  В края на краищата ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА е наследсвена от семейството… и големите дипломи не оправят нещата 😉

 41. Стефка
  19/10/2007 - 10:08

  “Имаше едно девойче, което твърди, че по-скоро би била с инициативен мъж… ми това пак си е един вид инвестиция, която накрая пак се свежда до това какъв начин на живот ще и осигури въпросния индивид.”
  хехе Мисля, че дефинираме “инициативен мъж” по различен начин:)
  Въпросното девойче, което много мрази някой да и вика така, вече си го е осигурило живота напълно сама, но нали една връзка, един брак трябва да е равностойно партньорство. е добре, лошо ли е, че търся стабилен мъж, който има желание да се развива и да е добър баща и партньор?!
  Значи аз мога да работя по 10 часа всеки ден, 6 дена в седмицата, да си плащам сама образованието, да имам собствен дон, да изглеждам добре, и да съм един организиран отворен човек, а трябва да си избера мъж мухльо?!И от къв зор?!

 42. ЧичкоБезПаричко
  19/10/2007 - 10:22

  Не съм казал да си избираш мухльо нито виждам нещо лошо във практичния поглед върху една връзка и търсенето ти в тази насока напълно съвпада с моите виждания за съвременни взаимотношения. Т.е. не съм критикувал гледната ти точка или подхода, а съм я използвал като доказателство за моята теория.
  Сега остава да дефинираме и “инициативен мъж” и сме готови с научната част…

  П.С виж как симпатично звучи “девойче” не разбирам що те дразни

 43. 1547 – на въпроса “защо мъжете се държат като путки и са наплашени да не ги употребят” (комбинация от 1 и 3):

  мисля, че ако си стъпвала в гореспоменатата държава (USA), дори няма да го задаваш.
  Яка феминизация, права на места доста по-големи от мъжките, ужасни брачни договори и т.н.
  Което беше причина всъщност за кратък разговор с една българка, която е от известно време в LA и се опита да ми обясни защо има толкова гейове там. Просто въпрос на избор.
  Моето мнение: по-добре жена да ги пише тия неща във форумите, а не да го е писал мъж, щото тогава вече нещата отиват на зле..
  Така поне схемата е ясна 😉

  Иначе на въпроса за “интелигентните жени и защо не са специалитета на готвача… в мъжкия ресторант..”
  Всеки има любимо блюдо. Понякога гъбите наяждат, но често се случва да искаш да боднеш само малко пържени картофки с бирата.

 44. Петър
  19/10/2007 - 10:38

  До Стефка – колко пари има някой няма никакво отношение към това дали е мухльо. Също както и твоето “работя по 10 часа всеки ден, 6 дена в седмицата, да си плащам сама образованието, да имам собствен доН, да изглеждам добре, и да съм един организиран отворен човек” не те прави вафла трепач.

 45. ЧичкоБезПаричко
  19/10/2007 - 11:17

  Да така е
  има много мухльовци с на мама и тати кинтите, а има и много свестни мъже, които едвам свързват двата края.
  Финансовото положение не винаги отговаря на менталните възможности на човек (особено в така обичаната ни татковина)

 46. Може би е прав колегата, който казва, че ние тук не можем да разберем наистина дали е нормално мислене за едно момиче в САЩ това или не. Мерено по нашите критерии, тя си е една курва, търсеща лесен живот, осланяйки се само на това, че на този етап има красотата си, а това за момента е напълно достатъчно. Замислете се, момичето може би не е глупава щом досега не се е оженила за капитана на гимназиялния отбор по американски футбол, който се оказва, че е поредния нереализирал се спортист и неудачник.
  Аз мисля, че този пост е малко вероятно да е писан от момиче с тези характеристики, освен ако не е на майтап.
  Сега няколко думи и за Стефка. След като ти сама си уредила живота си без чужда помощ (родителска) и си само на 23 години, то вариантите са два: Или си много напред като способности и си имала много късмет в живота досега, или става въпрос за много свирки, разпределени където и както трябва.
  Който от двата варианта да е твоя случай, начина ти на мислене и визията ти за бъдещето по отношение на намирането на брачен партньор, са дълбоко погрешни. Това е защото умните мъже се плащат от много красивите и от много умните жени (а ти претендираш да си поне второто). А ти глупав не търсиш, нали?
  Е, все пак всяко правило си има изключение, пожелавам ти да намериш изключението. Но все пак помисли по въпроса.

 47. надя велева
  19/10/2007 - 12:55

  Точно тази самостоятелност и независимост която можем да имаме в съвременния живот е нож с две остриета. Всеки сам, мъж или жена, би могъл да изкарва достатъчно пари за да си осигури висок стандарт, би могъл да се потдържа и да изглежда супер и доста дълго след 25-те години, би могъл да се сдобие с деца /свои, инвитро или осиновени/ за да се реализира и в този аспект. Какво липсва още за да сме щастливи?

 48. ЧичкоБезПаричко
  19/10/2007 - 13:06

  Баси явно съм много тъпо парче, щото хич не ме е страх от умни жени… само дето такова нещо е голяма рядкост да срещнеш
  Надя явно ни липсва сигурността, че като остареем, погрознеем и обеднеем ще има кой да ни бърше лигите

 49. Искам само да напомня, че жените търсят в брака бащата на децата си… Ще се опитам и да обясня.
  От Най-ниското стъпало на еволюцията като погледнете, грижата за децата е на женската – тя осигурява топлината – разбирайте дома, уюта, обгрижването на малките, а мъжкият – храната. В нашя свят никой не ходи на лов – просто пазарува… а това без древните финикийски знаци не се получава.
  Затова разбирам желанието на жените да срещат мъже, които могат да им осигурят стабилност. Еманципацията ни накара да поемем огромната част от мъжките задължения…Дали, скъпи мъже, сте готови вие да поемете част от нашите? Нека не забравяме, че дълбоко в себе си сме също толкова първични, колкото и онези маймуни, стъпили изправени за първи път на земята.

 50. надя велева
  19/10/2007 - 17:39

  ЧичкоБезПаричко, нима ти трябва умна и красива жена за да ти бърше лигите като остарееш, понеже умните мъже /с менталните възможности/ в България не могат да си позволят скъп старчески дом?

 51. българче
  19/10/2007 - 17:48

  Айдеее пак се почна вечната песен Мъже срещу Жени 😀

  Защо никой не споменава, че (освен ако не си пада по своя пол) не може без противоположния? Стига сте се били като в детско предаване за титлата “Кой по-по-най” 😉 Има от всичко: има свестни мъже без пари и такива с пачки, има простаци с кинти и простаци без лев в джоба, при жените – същото. Голяма работа… Всеки избира според разбиранията си своята половинка. Липсата на пари не значи задължително липса на момиче/момче което да ни харесва, по-скоро нашата собствена преценка за нас ни пречи да бъдем с един или друг човек. Пък и сигурно всеки е попадал поне веднъж на използвач и то не само от своя си, но и от противоположния пол. И какво? Да не е свършил света? Голяма трагедия! 😀 Това не прави всички мъже/жени използвачи. Ако се цени сам човек, следващия път няма да се хвърля, като пеперуда на лампа, иначе никой няма да му е виновен!

 52. Типичната завист и неприязън от бедните мъже към жените които искат нещо повече. Съжалявам че красивите мацки не искат да пият боза и хапват баничка с теб сутрин. Но така е в живота.

 53. Айде сега, откога пък баничката и бозата са признак на бедност или нещо негативно??!!!

  Нещо силен главобол след снощната чалгица, а?

 54. Петър
  19/10/2007 - 19:24

  Боби, пожелавам ти щастлив живот с мацки дето не искат да пият боза и да хапват баничка с теб сутрин…

 55. Али Баба
  19/10/2007 - 21:14

  На тия дето много оправдават въпросната авторка/американка ще кажа един довод “минус”: тя има право да търси сигурност и т.н. бъдеще за децата си, но нима с 200-300 хил $ доход не би живяла сигурно? Ами то заплатата на президента на САЩ поне неотдавна беше 200 хил/годишно. Сега и 400 да е станала пак едва ли е >500 хил. Вярно ще каже някой че президентът ползва много екстри на държавна издръжка и заплатата му е само за “джобни”, но все пак въпросната дама за център на вселената ли се има? А това, че е много красива като нищо може да се окаже голямата заблуда на живота й. Тъй че претенциите й са наглички (ако не е шега цялата работа).

 56. ЧичкоБезПаричко
  21/10/2007 - 18:18

  Надя,
  лично аз се надявам да не прекарам последната част от живота си в старчески дом, независимо дали мога или не мога да си го позволя – нека приемем, че имам извратени вкусове ако така ти е по-удобно да го преглътнеш.
  Освен това както казах по-рано да си умен и да си богат са две отделни неща, които в повечето случаи изобщо нямат връзка помежду си, така че красавицата бършеща лиги никога не е лош вариянт 🙂

  П.С: Аз обичам баничка с боза – това прави ли ме беден?

 57. По вапроса с девойките от ПИБ – работил съм с 4-5 банки и въпросните манекенки от ПИБ “by far” най-малко ми губят времето, дори смятам, че са много ОК.

  Следствие 1 – това, че са избирани с кастинг е вярно, но не пречи на доброто обслужване – дори помага…

  Следствие 2 – Ако трябва да избираш между дългокрака и късокрака девойка която върши същата работа, избора е ясен…

  Следствие 3 – Ако въпросната девойка е такава каквато се мисли, би трябвало да има талпа от желаещи,някой за50k/y други за 0.5M/y. Само трябва да избере

  Следствие 4 – Най-вероятно се случва едно от двете: Или девойката се е надценила, ИЛИ е достатъчно интуитивна (да не се бърка с умна!) за да е наясно с недостатъците на такъв мъж и същевременно достатъчно тъпа за да задава подобни тъпи въпроси.

 58. Преди няколко дни попаднах на този линк и направих коментар с цел читателите да се позабавляват. Сега пак попаднах на линка и виждам доста силни коментари. Явно повечето хора са приели по – надълбоко нещата от необходимото. Какво пък толкова? Въпрос на гледна точка. На мен специално статията много ми хареса, позабавлявах се, изкоментирах и т.н. Сега виждам доста критики и се питам, защо хората не могат да приемат и друг начин на мислене, друго усещане за света за нормално и правилно. Аз бих дал един съвет, макар да смятам, че ако съветите бяха добри щяха да струват пари. Та мисълта ми е: Нещата никога не са черни или бели, въпросите никога нямат един и същ отговор /освен ако не са математически естествено/, нещо повече, невинаги има верни и грешни отговори. Освен това моралът е много интересна категория, доста имагинерна и в много случаи е функция на завистта и неудовлетовореността, а понякога и на омразата и лицемерието. Рядко обаче моралът на едни се припокрива с морала на други, а още по малко с почтеността и истината. Ще ви дам един пример. Много възрастни дами например биха заклеймили млада девойка с фриволно поведение като “курва”, а в същото време са склонни да подкрепят на избори възрастен партиен апаратчик, за когото е обществена тайна, че доста е присвоил бюджетни пари, при това не един път. Тоест в единия случай моралът е един, а в другия случай е съвсем друг. Те обаче за себе си са си прави /спрямо информацията, която те имат и съобразно начина по който я интерпретират/ и аз не ги упреквам. Не мога да не отрека обаче, че ми е малко неприятно когато моралът на едни бъде натрапен на други. Със сигурност обаче преди да отсъдиш нещо е добре да проучиш цялата налична информация в детайли, а а и историята преди това. Друг пример: Ако един човек иска да се развива и израства, за едни той е просто “кариерист”, а за други, или от неговата гледна точка погледнато,е просто амбициозен и иска да се развива професионално. Това толкова ли е лошо? Кой е прав в случая. Лошо ли е например децата ти да имат възможност да учат в Харвард? И ако ти си жена и се стремиш да им осигуриш тази възможност по един или друг начин, и си красива например, какво от това? Ако един мъж е примерно доста грозен и непривлекателен, но работи по 15 – 16 часа на ден и започне да изкарва добри пари – жените пак няма да го харесват визуално, но някои биха направили компромис в името на бъдещето на децата си например. И от друга страна, той няма ли право да бъде с хубава жена? Какво означава морала в случая и къде е истината? Вероятно някъде по средата, а може би и никъде. И ако такъв човек се ожени за хубава жена тя ще бъде категоризирана като курва и най вероятно ще се говори, че е с него само заради парите му. Това може би наистина ще е така, но замислете се, че той може и да не е толкова лош като човек в крайна сметка.
  В края на краищата искам да обобщя, че истината не е изсечена монета, която можеш на сложиш в джоба си. Всеки сам си избира пътя в живота, начинът, по който да стигне до своето щастие и ако не пречи на другите и те да постигнат своето, то аз в това не виждам нищо лошо. А със сигурност щастието се измерва по различен начин. За едни то означава достигане до Оскар, за други 50 милиона продадени албума, за трети кариера, за четвърти любящ съпруг/съпруга, за пети пълна къща с деца, за други президентски мандат и т.н.
  Искрено се надявам, че не съм отегчил никого с размишленията си и се надявам все пак да съм ви бил полезен с нещо.

 59. eh andi andi…..logoreqta te e hvanala mai 😉

 60. Какво ли не прочетох като коментари, но защо толкова хора вярват, че жените очакват ВИНАГИ да им се даде на готово? Някой написа, че надали някоя мадама би излязла с бедняк, който няма да й плаща сметките. Ами, да хубаво нещо са парите, но нас обикновените, т.е. не “турбо-каки”-те, са ни учили, или поне мен са ме, че е по-добре да си сядам на тапицерията и да бачкам, все едно той няма и половин стотинка, че да се оправям сама.Даже бих казала, че ми е гот да съм “мъжа” в семейството на моменти. Ако, пък, има 500 хил. на година – як бонус, няма спор, ако ли не – здраве да е.
  И сама не се зная каква съм, но със сигурност не яко лачена, но какво от това. Всеки само за п%тки, задници, предници и мартинки ли си мисли?Не бих казала. Щом някоя с моя вид си е намирала яки господа с не малко пари и то без да ги търси, сигурно и мисъл се влага в тази операция…понякога.Даже мога да кажа, че съм ужасена от мисълта да завися от някого финансово и правя всичко само и само да се оправям сама и да печеля повече от масата мъже наоколо.
  Уф какво се плюнча, да си направя аз пари, пък, после аз ще съм sugar daddy-то и ще ми е добре…
  Ето доказателство, че има жени, които не искат само да получават, но и да дават. Вярно, още не ми се е опекъл акълът, само на 20 съм, но до сега не съм изневерявала на принципа да съм пълна гъзарка и да си плащам сама, и да се глезя сама. Щом искаш нещо-направи си го.Ако не можеш, ами да си могъл…
  Бих оставила някой да ми плати само, ако това наистина е важно за него или бих го обидила иначе. Щом аз съм така, значи има и други, така че не се оплаквайте, че само доим хората.

 61. ха-ха-ха…яко 🙂
  веднъж обсъждах тази тема с един приятел. Въпросът беше дали мога да си хвана точно такъв тип мъж. Моят познат твърдеше – “Имаш големи бомби, руса коса, готина си…има само 1 проблем -умна си. Ама и това може да се поправи. Ще се правиш на тъпа.”
  Аз твърдях – “Абе, то хубаво, ама как да си озаптя езика, мама му стара, че и гардероб, че и грим…”
  Като го помислихме, се оказа, че трябва да си променя целия начин на живот.Но за бас – бях готова. Ама срещнах една непреодолима пречка – как,аджеба, да се откажа от шкембето? Щото вие виждали ли сте намазани каки и батковци в долнопробни шкембеджийници?
  ….и загубих….

 62. :)s interes prochetoh vsichki komentari po temata,naistina koga shte prestanete da se zaiajdate na tema muje v/s jeni.mnogo e tupo naisitna.kogato niakoia jena kaje losho za mujete neka se seti che stava duma i za neinite bashta,sin,brat i t.n.za mujee sushtoto.
  inache mi idva na um edin laf: istinata e kato analnia sex: na kogoto ne mu haresva go boli

 63. Гробаря
  27/01/2008 - 22:40

  Не всички жени са такива.Отговорът на брокера наистина е убийствен.Има и мъже които харесват интелигентни жени.Аз например не се възбуждам от тъпи кукли барби и мързелани с претенции.Никога не съм имал намерение да си купувам жена.Все пак си вземаш човек който цял живот ще е до теб и в добро и лошо и в богатство и бедност.След време красотата изчезва и у двамата остава уважението на човека до теб.За секса са приоритетни годините до 35 след това започва разреждането.Секса не е най-важното нещо в живота.След 55г се разбира че може и без секс.За съжаление момичетата с този манталитет са много и навярно си получават заслуженото.

 64. Винаги съм казвал, че какъвто е човек, такава е и любовта му. Меркантилната жена търси “финансова” връзка.

 65. Радио Ереван:

  “Жените са патки с путки.
  Мъжете, путки с патки.” 🙂

 66. Елерина
  29/01/2008 - 12:42

  Естествено, че става дума за пари.
  Ако искам да изчукам някого един, пет, десет пъти – окей. Но когато създаваш семейство, все някой следва да помисли, че трябват пари за жилище, за памперси, за храна, за училища и прочие, и прочие. И докато мъжете рядко мислят с предназначената за това глава и се хвърлят на най-големите цици по пътя, остават жените да си дават сметка, че деца не се гледат само с любов и секс.
  Съжалявам, но жените не си падат по неамбициозни момченца, които са доволни да стоят на една и съща длъжност откак са завършили гимназия и да живеят на 300лв цял живот.

 67. много ме забавляват твърденията ‘ние жените търсим не знам си какво у мъжете, а мъжете само големи бомби гледат’. специално за коментара над моя – “И докато мъжете рядко мислят с предназначената за това глава и се хвърлят на най-големите цици по пътя, остават жените да си дават сметка, че деца не се гледат само с любов и секс.”

  както се видя, мъжете МОГАТ да си купят жена горе долу по всяко време. и като прословутата Гилдия на убийците, не ти е нужно да имаш потекло, положение или външен вид, нито да държиш еди какъв си стандарт, за да поръчаш. достатъчно са само пари, а те, ако не друго, се правят. and guess what – докато ВИЕ жените не претрепете с тояги (буквално и преносно) мацките като русата американка, мъжете ще продължават да си купуват кукли, а ‘умните’ жени ще се оказват с ограничения избор на посредствените екземпляри (просто защото куклите са отнесли богатите/амбициозните/прогресивните мъже). неспособността да се осъзнае този факт леко противоречи на идеята ‘умна жена’.

  има една лоша новина обаче – кукли винаги ще има. а умните мъже, както по-горе се каза, не винаги търсят умни жени. аз го въртя и суча този въпрос в главата си, ама все до това стигам – една жена или е умна и има посредствен съпруг, или е тъпа и си има чичко паричко. 🙂

  иначе на мен не ми пука – жена ми е доста интелигентна и си има посредствен мъж – нито съм милионер, нито съм новия Свети Петър, но си имам амбициите и тя явно е достатъчно умна, че да е наясно с избора си и да няма нищо против. 🙂 до това се свежда въпроса – какъв избор имаш и кой е най-подходящия за теб. въздухарски мераци всеки може да има, ама тук е Реалния свят, вълшебства не се случват 🙂

  о, да, и много ми се иска да разбера какво работи една млада госпо’ица, на 20, която се грижела сама за себе си и в същото време ползва изрази като ‘сама си се глезя’. убеден съм, че е нещо, свързано с литри…..:D

  за край – мисля, че има една такава мисъл – ‘в доминиран от мъже свят, жените могат да направят МНОГО пари по един точно определен начин’. не знам дали наистина е цитат, ама го намирам за много, ама много верен. с въвеждането на термините ‘дискриминация по пол’ и ‘сексуален тормоз’ начините станаха два, но все пак…. 🙂

  ПС> DISCLAIMER: Уважавам майка си, обичам жена си и съм респектиран от женския пол като цяло. само дето имат един малък проблем с мозъчния център, който отговаря за разположението им в 3Д пространството. 🙂

 68. Елерина
  29/01/2008 - 15:33

  tL_ (не знам как иначе да те нарека), носнователно се се разпалил от коментара ми, но и не очаквах да ме разберат много хора.

  Казваш, че си умен и амбициозен – чудесно. Значи не се вписваш в описаните от мен мързеливци и влизаш в класацията на търсените мъже, нищо че не си милионер. Защото след 10 години, когато влюбената двойка се окаже с две деца и няма пари да си плати наема, проблемите започват да стават по-силни от любовта (лични наблюдения).

  Все пак любовта почива на уважение, а какво уважение мога да имам към мъж, който на 30 години още не е завършил нищо, живее при родителите си и работи като оператор в компютърен клуб? Какво семейство би могъл да има тоя човек?

  Не ме разбирайте погрешно, не подкрепям сляпото търсене на чичко-паричковци заради парите, напротив, смятам че жената и мъжът трябва да имат _еднакво_ високи амбиции и стремежи в професионален план. Затова умните момичета си търсят перспективни мъже.

 69. o, aз си се паля по принцип, тъй че всичко е наред 🙂 но имам една забележка – не зъм казвам, че съм умен, защото това е относително понятие. 🙂 съшо така съм и мързелив, но това го смятам за положително качество, хехе. но пък не можеш да отречеш явното разминаване между това, което ни се иска, и това което става – казваш, че трябва да са равнопоставени (с което се съгласявам с 2 ръце), но в същото време май никой не прави точно така – тъпите мацки си търсят паралии, а паралиите си търсят тъпи мацки, които по своята форма са …. ами неравнопоставени. Иронията ме убива просто 🙂

  Гьоте го е казал преди всеки от нас – ‘Парите не са всичко, ама без пари всичко е нищо’. Та така – Life’s a bitch, then you die 🙂

 70. много се извинявам, но не мога да едитна поста си, та затва пускам нов.

  Елерина – много добре си се обърнала даже към мен, един от малкото хора, които уцелиха правилното място на главната буква и сложиха долната чертичка 🙂 мерси за което 🙂

 71. Цялата тази история е много грозна! А пък започнеш ли да мислиш за жена си като за актив и превърнеш ли личния си живот в борса – спукана ти е работата! Интересно ми е към кое перо от баланса се отнасят родителите му?

 72. Starwalker
  06/03/2008 - 11:44

  Вярно грозна картинка…
  Но проблемът е малко по-дълбок и не съм съгласен, че богатите в България имат акъла да изкарват пари, това да откраднеш благодарение на връзките си и да се възползваш от парите чиято стойност и как се изкарват незнаеш…
  Искам да кажа, че някой който дава 40.000лв. за една вечер с проститутка едва ли знае стойноста на парите още по-малко как се изкарват!!!
  Точно за това богатите малоумници харесват малоумни жени!!!
  …И си плащат явно защото не могат да завъртят главата на една нормална жена…

 73. Всъщност, за толкова пари могат да завъртят главата на ВСЯКА жена.

  Ама ти си се успокоявай…

 74. Пари, пари, пари както е казал Наполеон.Всичко се върти около парите в днешно време или по-точно винаги е било така, но сега имаме възможността да го споделяме с по-голям кръг от хора. Явно 25-годишната дама (“дама” кой както го приеме) живее в такова общество, което я научил да получава всичко, което иска толкова лесно… Тя въпросното момиче иска да бъде с един и да пазарува това, което и е дадено от природата със раждането си, на един и да получи богатсвото, което е спечелено с продължение на години, а при някои и поколения, ами няма такъв обяд… или започва да работи по въпроса, или просто се задоволява с това, което има.

 75. Ако наистина има човек в България, който да дава 40.000лв за една вечер на момиче (в което много се съмнявам), то той не нормален, при положение че във Визаж няма момиче което да струва повече от 2000лв на вечер. Като това е цената на топ 10 от агенцията. Останалите са по-евтини. Предполагам сега женската аудитория ще скочи на война, но това е факт и не аз съм виновен за това. Ако изобщо може да има виновни (което е малко безсмислено), то това могат да бъдат само тези които се съгласяват на секс срещу пари.

 76. Ако наистина има човек в България, който да дава 40.000лв за една вечер на момиче (в което много се съмнявам), то той не нормален

  Moeто мнение е друго – който има, дава. За теб 40 хил. може би са мнгоо пари (както и за мен), но за този човек може би са джобни. Ти не би ли си дал джобните, за да спиш с Камелия?

 77. Пешеходеца
  14/04/2008 - 23:59

  Пари…Пари.. Жени.. Мьже…Използвачи.. Курви… Заболя ме главата от коментари… Ама и аз даси кажа….. Така се стекоха нещата около мен , че на 22 години бях самостоятелен , свободно практикуващ , с две думи работех засебе си… Купих си Мерцедес , жилище… Всичко беше ОК.. Ама сам несе живее.. И аз , като нормален мьж ходех на срещи , свалях мадами … Ама все нещо небеше наред… Небях сам , но все неразбран… И всичко опираше до пари и разни му женски интереси… Ималсам вапроси от сорта– Ти какси ФИНАНСОВО….. Тиа работи направо те умарят.. Губиш желание за всичко , жена , дом , деца… И така допреди 2 години.. Сега сам на 30се . Намерил сам спатник в живота , сте ставам татко , женами е истинска душица.. Познаваме се от 18 години. Само на здравеи здрасти..— Да спра дотук , това стана малко като лична драма.. Та мисалта ми е.. Всичко жени имат интереси , но всиака една има различен стандарт и виждане за живота… Зле говори за дамите когато се предлагат като стока на битака.. Дрехи и джунджурии много , на различни цени ама всичко фалшиво…

 78. ти си пууууткааааа.. за няколко милиона :Д:Д

 79. айсайдер
  27/05/2008 - 16:03

  Нещата са сложни….има и жени на които им харесва,може би.Имах колежка(аз напуснах от там)с висше образование,немски,компютърна грамотност,секретарка(офис мениджър)с 600лв.заплата,лудо влюбена,сгодена,с приятел-търговец на автомобили от Германия имащ Ауди-4,българка със сини очи и коса на руси кичури.
  Една вечер я срещам на Централна гара Пловдив,в 1,15 вечерта с якенце-отдолу без нищо,разбрах че е на”аз правя всичко”….така че хора разни….

 80. Арабин
  04/06/2008 - 09:38

  Преди около 160 години Маркс е написал, че капиталистическите порядки ще унищожат семейството чрез вкарване на прекалено много материални взаимоотношения. Но ние отрекохме Маркс, нали? Да живеят Маркс и невежеството!

 81. SoulReaver
  16/03/2009 - 12:36

  Нека и аз да се изходя по темата. Общо взето прочетох всичко. От моя опит мога да кажа следно: (говорим за красиви жени и пак почертавам КРАСИВИ) Когато една жена е истински влюбена във един мъж, парите които дава той за нея е за това, че е ценен и обичан, ако когато един мъж е влюбен в една жена парите, които дава той е за да си купи нейната любов. Такова е положението тука в БГ за съжаление господа и госпожици. Аз имам само 2 критерия за жената която търся – да е задължително красива (нека после да погрознее …) и да не е материалистка!За мене няма значение дали е умна, проста и дали е постигнала нещо или не. Точно тези два критерия вече не се покриват! И за това знам, че ще си остана сам за момента..а може и завинаги. Да знам, че красотата е преходна, но пък няма да я взема грозна (умна или постигнала нещо ако ще да е първата дама), защото компромис с живота си не искам да направя. Една жена трябва да ти дава тяга! (някой ще каже “да..ама и грозната или умната или тъпата пак може да ти дава тяга” Да така е! Но има хора и хора, но мен този вариант не ме устройва). На 27 г. съм и се смятам за успял човек в живота като съм постигнал всичко сам, както професионално така и материялно ако щете даже и духовно. Просто всички жени около мене и прителите ми са точно такива боклуци каквато е тази от историиката – красиви, но материални без никакви човешки цености. И за тва не си и давам използваш я и това е, и я оставяш да си мисли, защото неможе да бъде с теб!

 82. Патил
  03/04/2009 - 14:53

  Предполагам, че маса народ няма да се съгласи с мен, но аз мисля, че банкерът просто не отговаря по зададената тема. Въпросът на мацката е very straight forward, тя задава конкретен въпрос за щироко приложима и успешна брачна тактика, а получава персоналното философстване на един човек, което погледнато в перспектива просто обяснява защо той ще си остане стар ерген. Не му отричам правото на позиция или лично мнение и даже и не дръзвам да съдя прав ли е с тази си житейско-бизнес философия или не, просто не отговаря на въпросите и…

  Като личен коментар – най ми харесва част от финалните редове на мацката “Моля, задръжте си обидите – аз честно и почтено питам. Повечето жени мислят по същия начин, но го крият, а аз поне си казвам кое как е.”

  Това е може би отговорът на въпроса защо не е успяла досега да забърше “чичко паричко”. Хората обичат да са лъгани!!! Те искат да си мислят, че са обичани, че заради тях другите влизат боси в огъня или голи в банята. Когато такъв човек усети, че интересът а на път да клати феса той се одръпва. Подозирам, че тази young lady изразява доста открито своите намерения и пред самите обекти на интереса и, което автоматично я обрича на неуспех.

  Ако пък тази писанка не е истинска, а е само провокация за кеф на написалият или написалата я за да видят реакцията на нета – моите поздравления, mission acцomplished!!!

 83. SoulReaver
  12/05/2009 - 18:20

  “Моля, задръжте си обидите – аз честно и почтено питам. Повечето жени мислят по същия начин, но го крият, а аз поне си казвам кое как е.” – човека и отговори съвсем ясно и точно.
  “Повечето жени мислят по същия начин, но го крият” – а защо го крият?!
  И по последния пост на Патил:
  “Подозирам, че тази young lady изразява доста открито своите намерения и пред самите обекти на интереса и, което автоматично я обрича на неуспех.” – дали ще е открито или скрито нейните намерения няма да останат незабелязани от човека, който е с нея. И ако този мъж е в час, повярвай ми тя винаги ще е обречена на неуспех колкото и да хитрува!
  Това, че на някои им харесва да бъдат лъгани – това са дребни душици и въпрос на личен избор.

 84. tcvetelinka
  24/08/2009 - 10:14

  Не мога да отрека, че в днешно време повечето жени са тотални материалистки, пари , пари и пак пари. Затова си мисля , че брокерът е прав.
  Но, жената е създанедна да оцелява по всички възможни начнини , а защо не и в този вариант.

 85. Whatever women do they must do twice as well as men to be thought half as good. Luckily, this is not difficult.

 86. rottenroll
  26/06/2011 - 20:53

  Всъщност 25-годишната мацка си е много права за едно нещо – “Повечето жени мислят по същия начин, но го крият, а аз поне си казвам КОЕ КАК Е.”

  Вижте следния линк, за да разберете защо: http://fuckthenorm.net/?p=351
  Пичът с простички думи е обяснил доста верни неща. Повечето връзки в живота ни са чиста сделка. Мъжът предлага кур + издръжка и/или глезотии + креватни умения + незабравими преживявания (за по-креативните), а жената – путка + свирки + външна красота и поддръжка на тялото + чувство за хумор (за по-интелигентните, които плащат по-малък данък “обществено мнение”)

  Цената на кура се определя с всичко след първия плюс. Цената на путката се определя пак с всичко след първия плюс.

  А бракът е най-голямата сделка. Тогава се търсят най-високите възможни цени, които путката/курът ти може да си позволи.

  25-годишната мацка не е права за следното, обаче: “Нямаше да търся такъв тип мъже, ако не смятах, че съм повече от достойна за тях”. Тук тя е решила, че цената на путката й е висока, а “рядко жените имат реална оценка за стойноста на путката си”.

 87. rottenroll
  26/06/2011 - 21:07

  Поправете “Повечето връзки в живота ни са чиста сделка” на “Всички връзки в живота ни са чиста сделка” Връзката “не по сметка” също е сделка. Достатъчно е креативността, чувството ти за хумор и незабравимите преживявания да компенсират дебелия портфейл.
  Просто улегналият банкер/брокер предлага повече второто, а фотографът повече първото.

  По-здрав с Контрол – Де е любовта 🙂

 88. След продължително отсъствие от блогосферата – първо посещение при старите приятелчета (как Сийка в челния списък). Много се смях и на статията, и на някои от коментарите. Лонгалоне, благодаря, че те намирам на поста:)

 89. интелигентните жени са доста скучни.90 % от жените нямат чувство за хумор.дори и грозни и дебели българки търсят възможно най -богат мъж/доколкото е възможно.всички хора фенове на чалга са прости хора с увреден слух.жените със средни доходи са с големи претенции към мъжете и често остават стари моми.която неможе да докопа богат търси мъж мижитурка.мъж който има имоти ,които може да загуби при развод и сключва брак без предбрачен договор е дебил

Leave a Reply

Задължителните полета имат *